Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
I ako to nije njegov običaj, selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević je eksluzivno za slušaoce Radija Q uz pomoć kolege Rešada Mamele poručio da više nema zajebancije i otkrio sastav naše reprezentacije za istorijski meć baraža protiv Portugala u srijedu na Bilinom polju. Tačnije rečeno, Ćiro nije otkrio sastav, već igrače koji će uskočiti u prvih 11 umjesto kartoniranih Spahića, Rahimića i Muratovića, a podrazumjeva se da će ostatak tima biti isti kao u Lisabonu. Dakle, umjesto Emira Spahića će mjesto na stoperu zauzeti Boris Pandža, na zadnjem veznom umjesto Elvira Rahimića će igrati Zlatan Bajramović, dok će umjesto Samira Muratovića u veznom redu zaigrati Miralem Pjanić. Činjenica da će igrati od prve minute Pjanić koji je daleko ofanzivniji od Muratovića, znači samo jedno, Ćiro će Portugalce napasti na Bilinom polju od prve minute i uz pomoć prepunih tribina što prije nadoknaditi zaostatak od jednog gola iz Lisabona. Nadamo se i vjerujemo da će i uspjeti!
Bliži se bliži srijeda 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
eh kako ce hitne radit u srijedu navece...sreca za one na stadionu, odmah iza je poluklinika gdje mogu dobiti prvu pomoc....Elddar je napisao/la:Bliži se bliži srijeda

Salu na stranu, al mene je jako stezalo u subotu, ne znam kako cu da izdrzim u srijedu....Ima da popijem jedno 20 pivkica do utakmice ovaj put, moram povecati dozu.....

pripremi ti 2-3 gajbuše, bit će to duga tekmaNK_CELIK je napisao/la:eh kako ce hitne radit u srijedu navece...sreca za one na stadionu, odmah iza je poluklinika gdje mogu dobiti prvu pomoc....Elddar je napisao/la:Bliži se bliži srijeda![]()
![]()
Salu na stranu, al mene je jako stezalo u subotu, ne znam kako cu da izdrzim u srijedu....Ima da popijem jedno 20 pivkica do utakmice ovaj put, moram povecati dozu.....

RadiPonos Torina je napisao/la:Knele je napisao/la:Gdje je?Ponos Torina je napisao/la:Evo Danasnji intervju Marjan.M.
potvrdi da li radi link???
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
- edvin_199
- Kontakt:
Meni tekma proleti za sekunduElddar je napisao/la:pripremi ti 2-3 gajbuše, bit će to duga tekmaNK_CELIK je napisao/la:eh kako ce hitne radit u srijedu navece...sreca za one na stadionu, odmah iza je poluklinika gdje mogu dobiti prvu pomoc....Elddar je napisao/la:Bliži se bliži srijeda![]()
![]()

----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
a jel ima kakav link da čujem kako je marjan mijajlović propratio one naše stative i prečke
?
molim vas...

molim vas...
Bosna i Hercegovina....drzava sa najvise trenera ili ti ga strucnjaka na svijetu 

[youtube][/youtube]Elddar je napisao/la:a jel ima kakav link da čujem kako je marjan mijajlović propratio one naše stative i prečke?
molim vas...
Slika sa HRT-a, a zvuk sa RSG-a.
ej hvala ti drug!Wolverine je napisao/la:[youtube][/youtube]Elddar je napisao/la:a jel ima kakav link da čujem kako je marjan mijajlović propratio one naše stative i prečke?
molim vas...
Ako mogu da zamolim one sretnike koji budu na tekmi u srijedu da GRME svih 90 min bez obzira na rezultat. Mislim da su to momci zasluzili. Nadam se prolazu u inat svima i fifi i sudijama i dusmanima. Hebo sastav,uvijek smo igrali svoje najbolje tekme sa krnjim sastavom i tad smo bili najjaci. GRMI Zenico kao nikad,cijela drzava je uz vas
Legenda Marjan ured se rasplakao.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
koji kraljWolverine je napisao/la:[youtube][/youtube]Elddar je napisao/la:a jel ima kakav link da čujem kako je marjan mijajlović propratio one naše stative i prečke?
molim vas...

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
"portugalac" je banovan. kao i oni koji su odgovarali psovkama.
koliko vam treba da naučite da se za psovke dobija ban na ovom forumu, bez obzira zbog čega ih pišete?
koliko vam treba da naučite da se za psovke dobija ban na ovom forumu, bez obzira zbog čega ih pišete?
Naravno to i jeste cilj tih provokatora ili padobranaca.admin je napisao/la:"portugalac" je banovan. kao i oni koji su odgovarali psovkama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imal ko link sa HRT2 molim vas, bas me zanima kako su to vidjeli u zagrebu...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Ada je napisao/la:Imal ko link sa HRT2 molim vas, bas me zanima kako su to vidjeli u zagrebu...
Dobar je bio komentator

Zadnja izmjena: Pastuh, dana/u 16 nov 2009, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ne možemo proć Portugal...Atmosfera ja na vrlo vrlo niskom nivou u repki...do sada se to nikad nije dešavalo...Valjda Pjanić htio da se povuče iz repke pa ga nekako nagovorili da ostane...Pjanićev otač se htio nać sa Ćirom da se pobiju...
TEK ME SAD STRAH !!!!
čak je jednoM rekao:Ibričić se najviše nalazi pored NAŠE desne strane..Khmmm..prosvojio sam BiH kao našu zbog Ćire...
TEK ME SAD STRAH !!!!
ma sušec navijo za nas...Ada je napisao/la:Imal ko link sa HRT2 molim vas, bas me zanima kako su to vidjeli u zagrebu...
čak je jednoM rekao:Ibričić se najviše nalazi pored NAŠE desne strane..Khmmm..prosvojio sam BiH kao našu zbog Ćire...
Cuo sam da je bio dobar, al bih ga volio cutiPastuh je napisao/la:Ada je napisao/la:Imal ko link sa HRT2 molim vas, bas me zanima kako su to vidjeli u zagrebu...
Dobar je bio komentator, Drago Ćosić.

Sada ne znam, vaj kaže Božo bio komentator. Neko se od nas dvoje zbunio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.