Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ja otisao jest, kad se vrati, a ono sranje kroz gusto granje. totalno nezainteresovano su nasi usli u ovu utakmicu.
ako izgubimo, vidim vec naslove: "Bullsi izgubili zbog nedostatka Playoff iskustva".
uzasno, uzasno.
ako izgubimo, vidim vec naslove: "Bullsi izgubili zbog nedostatka Playoff iskustva".
uzasno, uzasno.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa bola Gibson os izac vise na covjeka koji je pogodio zadnja 4 suta i konstantno ih pogadja cijelu utakmicu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
MVP CE IH UNISTIT
ali da je ubacio koju tricu bilo bi vec sve ok,inace samo korver 2 trice ostali niko nis
ali da je ubacio koju tricu bilo bi vec sve ok,inace samo korver 2 trice ostali niko nis
Zadnja izmjena: dema, dana/u 16 apr 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- bear grylls
- Kontakt:
**** malo ste ih olako shvatili a oni motivisani svi ih otpisali gore od zelje a ovaj rose nastavlja da blokira ko ludTitova-Juga je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Sace rose u cetvrtoj da ubaci u vecu brzinu kosto uvijek radi nemojte se nervirat bezveze
Rose nije ofanzivno problem nego nasa odbrana.. Pa covjek je vec 24 zabio... Ne mozemo se jedan ****... napad odbraniti. Vazda isto, onaj se Collison uvuce s par driblinga u reket, doda onom Hansbroughu ili onom drugom i ovi pogode cist sut. Cijela ****..a tekma ista situacija.
- Titova-Juga
- Kontakt:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A ja od vas puno očekivao 
Koji qrac se događa?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Koji qrac se događa?
Dogadja se to da su poneki igraci tipa Gibson odlucili da ne igraju odbranu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
kako lose branimo 3cu. nevjerovatno.
jebote ko da nismo igrli 2je utakmice zajedno. tako meni licimo trenutno. totalno nepovezano igramo. nigdje veze.
jebote ko da nismo igrli 2je utakmice zajedno. tako meni licimo trenutno. totalno nepovezano igramo. nigdje veze.
2-14 trica veceras a oni preko 60 % i to je uzrok,da pogode koju u 4 a ovima stane to je egal,zasad los protok lopte,booz ponovo van dogadjaja,deng veceras nije onaj pravi daj nam butlera da koju tricu pogodi
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ko da nam je vazno sta si ti ocekivao.Begonja je napisao/la:A ja od vas puno očekivao
Glupim ljudima u životu mnoge stvari nisu važne.kad_kako je napisao/la:ko da nam je vazno sta si ti ocekivao.Begonja je napisao/la:A ja od vas puno očekivao
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
oj dragi CJ. **** ti konj mater,pa znas li ti igrat kosarke, J*** ti sve usta!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovi bi u misiju rupu pogodili tricu veceras.
Tesko da ce Pacersi ikad vise ovakoodigrat kao veceras plus da ce im se poklopit jos ovako losa odbrana protivnika.
Dobili ili izgubili nisam zadovoljan, ali siguran sam da ce im veceras Thibs ocitat bukvicu da je ovo playoff i da sad pogotovo nema zajebancije. Begonja, bez vrijedjanja.
Tesko da ce Pacersi ikad vise ovakoodigrat kao veceras plus da ce im se poklopit jos ovako losa odbrana protivnika.
Dobili ili izgubili nisam zadovoljan, ali siguran sam da ce im veceras Thibs ocitat bukvicu da je ovo playoff i da sad pogotovo nema zajebancije. Begonja, bez vrijedjanja.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hehe a korvera ubice da sam moze malo brze trcat kakva bi to igracina bilakad_kako je napisao/la:ko da nam je vazno sta si ti ocekivao.Begonja je napisao/la:A ja od vas puno očekivao
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dobro Sivonja, nemoras zapinjat toliko, nije crveno.Begonja je napisao/la:Glupim ljudima u životu mnoge stvari nisu važne.kad_kako je napisao/la:ko da nam je vazno sta si ti ocekivao.Begonja je napisao/la:A ja od vas puno očekivao
Jedan od većih razloga za ovaj rezultat je što Rose ima 0-8 za tricu. Zašto je forsira kad na ulazima ili zabije ili je faul!?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ljudi sta god sutnu pogode nije normalno ba...mi nemamo raspolozene igrace veceras ebiga ...pa dodjes na 4 i 6 sekundi do kraja napada i onakva frlja udje ebote stvarno ne mogu biti pametan pa zar ovako moze sve ulaziti.
Nije zato sto je Rose 0:8, vec zato sto Bogans ne moze nista pogodit, Boozer, pa i Deng do maloprije nije ga nigdje bilo
Nije zato sto je Rose 0:8, vec zato sto Bogans ne moze nista pogodit, Boozer, pa i Deng do maloprije nije ga nigdje bilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Kakav je ovo sut watsona bio strasno lose
- Titova-Juga
- Kontakt:
Prva utakmica prve runde playoffa kod kuce mi nismo imali jedno jedino vodstvo i odbranili se tri napada zaredom.
FUJ!
FUJ!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!