ma uvijek je on meni bio los. Za njega imam bas informacije iz prve ruke.Devil je napisao/la:Imao je sasvim dobar pocetak sezone,proveo Dinamo preko Ludogoretsa, u ligi isto lepo startovao sa par asistencija ali onda pad u igri.Bosniacum Lilium je napisao/la:On je uvijek los, od njega su menadzeri napravili fudbaleraDevil je napisao/la:Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.![]()
Imao je pre osecaj za igru,lepo se kretao ali osim nedostatka njegovih licnih kvaliteta dosta su njegovim losim partijala kumovale i odluke trenera da ga gura bukvalno svuda,od levog veznog pa do desnog veznog,od levog krila pa do desnog krila,spica, "lazne devetke". Za godinu dana nije vezao dve utakmice na istoj poziciji.
GNK Dinamo Zagreb
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
a mi ostali gledamo utakmice preko teleteksta?Bosniacum Lilium je napisao/la: ma uvijek je on meni bio los. Za njega imam bas informacije iz prve ruke.
NAPRIJED NARODE!
"Ak nisam na tekmi ziher gledam na teletekstu".To od kad su maknuli prijenose sa HRT-a 
Utakmica je onda informacija iz druge ruke ?
Jbm li ga ne znam sta je sa njegovim privatnim zivotom,ali zasigurno znam sta je ono sto on pokaze na utakmici.
Jbm li ga ne znam sta je sa njegovim privatnim zivotom,ali zasigurno znam sta je ono sto on pokaze na utakmici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
On djeluje kao da se napali na pocetku, pa kad Dinamo malo odmakne i njemu bude dosadno igrat. Bude i ostalim, sprdaju se od svih svetih, al njemu postane dosadno puno prije i puno vise igra opusteno. On u kvalifikacijama uvijek rasturi, cak je onda jednom i Villarreal u grupi docekao, tad sam popusio 20KM jer sam se s prijateljom kladio da ce zabit 25 golova u sezoni, bio sam uvjeren, kao i veliki broj ljudi da ce jednostavno rasturit i trpat kao na pokretnoj traci. Istina i da on nije neki golgeter, ali ima tu neku hitrinu, moze pretrcat igraca i ono najvaznije, ne boji se pretrcat igraca, suprotnost od veine ekipe, bio bi odlican kao krilo kad bi sredio stvari u svojoj glavi i malo se uigrao na toj poziciji.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zimsko pojačanje Dinama Said Husejinović dobrim je igrama u posljednjih nekoliko kola na sebe skrenuo veliku pozornost, pa se sada o bosansko-hercegovačkom igraču govori kao legitimnom nasljedniku Sammira...
Husejinović je u Dinamo došao s aureolom znalca, ali također i s nekoliko kilograma viška, zbog čega je u početku bilo podosta sumnji u njegove stvarne mogućnosti. No, na njegovu sreću, takve priče brzo su otpremljene u prošlost.
Dinamov veznjak nije krio kako je bio tjelesno nespreman po dolasku, ali zato je u razgovoru za Sportske novosti obećao u narednoj sezoni pokazati koliko zbilja vrijedi: "Naravno da sam vjerovao u svoje mogućnosti, da nisam ne bih niti došao u klub kao što je Dinamo. Nisam bio tjelesno spreman kad sam došao i znao sam da je bilo najbitnije kvalitetno se pripremiti."
"Odlično treniramo, osjećam se mnogo bolje i kad prođem kompletne ljetne pripreme, onda će bit još bolje. S optimizmom gledam prema naprijed", naglasio je Husejinović.
Dobre predstave brzo su ga dovele i na prag reprezentacije, a posjet je najavio i BiH izbornik Safet Sušić koji ga planira pogledati protiv Hajduka na zaključenju sezone: "Svakom igraču je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna. Tako i ja razmišljam. Svaku utakmicu dajem sve od sebe, pa će tako biti i na derbiju s Hajdukom. Ukoliko dođe izbornik, to će mi biti još jedan motiv više. Budite uvjereni da ću dati sve od sebe kako bih dobrim igrama u Dinamu zaslužio poziv izbornika Sušića."
Nije dugo trebalo da se primijeti "vic" u njegovoj igri, što je odmah povuklo i paralele s igračima koji su u Maksimiru ostavili dubok trag: "Sammir je sjajan igrač, hrvatski reprezentativac, treba li tu što dodati? Mujčin je stvarno bio igračina, dugo je bio među ključnim igračima Dinama. I to kakvog Dinama, onog koji nam je svima još uvijek u sjećanju."
"Bio bih presretan kad bih u Dinamu ostvario barem dio njegove karijere. No, ja sam tek na početku, ne mogu se sad uspoređivati s tim velikim nogometašem. Stigao sam prije nekoliko mjeseci, najbolje od mene tek dolazi, vidjet ćete", optimističan je bio Husejinović.
Husejinović je u Dinamo došao s aureolom znalca, ali također i s nekoliko kilograma viška, zbog čega je u početku bilo podosta sumnji u njegove stvarne mogućnosti. No, na njegovu sreću, takve priče brzo su otpremljene u prošlost.
Dinamov veznjak nije krio kako je bio tjelesno nespreman po dolasku, ali zato je u razgovoru za Sportske novosti obećao u narednoj sezoni pokazati koliko zbilja vrijedi: "Naravno da sam vjerovao u svoje mogućnosti, da nisam ne bih niti došao u klub kao što je Dinamo. Nisam bio tjelesno spreman kad sam došao i znao sam da je bilo najbitnije kvalitetno se pripremiti."
"Odlično treniramo, osjećam se mnogo bolje i kad prođem kompletne ljetne pripreme, onda će bit još bolje. S optimizmom gledam prema naprijed", naglasio je Husejinović.
Dobre predstave brzo su ga dovele i na prag reprezentacije, a posjet je najavio i BiH izbornik Safet Sušić koji ga planira pogledati protiv Hajduka na zaključenju sezone: "Svakom igraču je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna. Tako i ja razmišljam. Svaku utakmicu dajem sve od sebe, pa će tako biti i na derbiju s Hajdukom. Ukoliko dođe izbornik, to će mi biti još jedan motiv više. Budite uvjereni da ću dati sve od sebe kako bih dobrim igrama u Dinamu zaslužio poziv izbornika Sušića."
Nije dugo trebalo da se primijeti "vic" u njegovoj igri, što je odmah povuklo i paralele s igračima koji su u Maksimiru ostavili dubok trag: "Sammir je sjajan igrač, hrvatski reprezentativac, treba li tu što dodati? Mujčin je stvarno bio igračina, dugo je bio među ključnim igračima Dinama. I to kakvog Dinama, onog koji nam je svima još uvijek u sjećanju."
"Bio bih presretan kad bih u Dinamu ostvario barem dio njegove karijere. No, ja sam tek na početku, ne mogu se sad uspoređivati s tim velikim nogometašem. Stigao sam prije nekoliko mjeseci, najbolje od mene tek dolazi, vidjet ćete", optimističan je bio Husejinović.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ovo gdje je parola za Turinu je vjerojatno na pocetku utakmice nekad slikano. Nakon utakmice, a i za vrijeme kad je par puta prikazano ovaj kavez mi se cinio prenatrpan, a ne ovako poluprazan.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma ljudi su ulazili do kraja poluvremena, represija koja se radi nad navijačima, posebno Dinama, je nevjerojatna, zastrašujuća, uznemirujuća... gore je samo u azijskim totalitarnim režimima gdje navijački pokreti nisu dozvoljeni.
Hayley <3
yebi se moyesSiamoNoi je napisao/la:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jbg,Mamić ga nije pustio.I onda kažete da rasproda sve živo i to je razlog što nema publike.Ništa ne trebate napraviti,samo doći na utakmicu vikendom.Pa jel to teško,jel teško reć...kaem...idem?!
Bravo za Saida . 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Dinamo vodi 2:0 protiv Splita: Eurogol Saida Husejinovića!
Dinamo na poluvremenu vodi s 2:0. Dinamo je poveo golom Ante Rukavine u 32. minuti. Sedam minuta kasnije na 2:0 je povisio Said Husejinović sjajnim udarcem s dvadesetak metara. Lopta je odsjela ispod same grede. Prije utakmice odana je minuta šutnje za preminulog Ivanu Turinu, bivšeg vratara Dinama.
Sajo razvaljuje.
Dinamo na poluvremenu vodi s 2:0. Dinamo je poveo golom Ante Rukavine u 32. minuti. Sedam minuta kasnije na 2:0 je povisio Said Husejinović sjajnim udarcem s dvadesetak metara. Lopta je odsjela ispod same grede. Prije utakmice odana je minuta šutnje za preminulog Ivanu Turinu, bivšeg vratara Dinama.
Sajo razvaljuje.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Said majstor
Bas mi je drago da je poceo igrat kako zna i umije.
Bas mi je drago da je poceo igrat kako zna i umije.
Saidu neka je sretan 25. rođendan i da asmo ovako nastavi 
U 18:30 h igra se prijateljska utakmica AIK-a i Dinama u cast pokojnog Ivana Turine. Nazalost, streama nece biti 
EDIT: Utakmica je zavrsila 0:1 za Dinamo pogotkom Rukavine.
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-i-ai ... i/1102480/
EDIT: Utakmica je zavrsila 0:1 za Dinamo pogotkom Rukavine.
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-i-ai ... i/1102480/
Pogledao sam na RTL-u, ako se ne varam, javljanje iz Stockholma. Ostah razocaran posjetom, tek 10 tisuca ljudi. Negdje procitah da je stadion rasprodan, al ljudi nisu mogli doci, jer je radni dan, ali svejedno mislim da je ovdje trebalo da bude pun stadion. Trebali su napraviti posebne ulaznice za ove koji ce samo pomoci, a nece doci, jer je sigurno bilo ljudi koji su htjeli doci, ali nisu mogli do karte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.