Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

madridist
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la madridist » 30 mar 2014, 21:54

Ma ne prebacujem ja nigdje i ništa.
Naravno da se može izgubit to nije nikada problem ako nema sudijskih spletki.
Ali ,trenutno barsa leti na krilima sudija i to treba potencirati.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 30 mar 2014, 21:55

madridista podsjeca na dodika, lupaju teske gluposti i imaju pristalice u tome, ali s vremenom postaju toliko ekstremno glupi nemocni i jadni da im izjave prelaze granice zdravog' razuma

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 mar 2014, 22:33

madridist je napisao/la:Ma ne prebacujem ja nigdje i ništa.
Naravno da se može izgubit to nije nikada problem ako nema sudijskih spletki.
Ali ,trenutno barsa leti na krilima sudija i to treba potencirati.
Samo ti potenciraj sudije a ne jadne igre svog kluba. Hajd onda s ove strane .... OK izgubite obje te tekme od Barcelone koja do klasika od 24 boda osvoji samo 10. Sto vi onda ne pobjedjujete ostale dok je Barca prosula 14 bodova. Eto sve tekme koje je Barca dobila su plod sudijskih kradja ali ako si imao 14 bodova fore a svih 6 izgubili od Barce onda se opet na +8. Pa koji vas onda malenko proganja na vasim porazima. Bas se izvlacite na sudije. SEVILJA vam je pokazala da nije do malenka. Malo se okrenuti prema svom klubu i igracima pa vidjeti sta ne stima. Barcelona nema toliko veze sa vama koliko ste umislili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 mar 2014, 23:16

xaves je napisao/la:madridista podsjeca na dodika, lupaju teske gluposti i imaju pristalice u tome, ali s vremenom postaju toliko ekstremno glupi nemocni i jadni da im izjave prelaze granice zdravog' razuma
+1

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 mar 2014, 23:46

Ovim sto "ne vide" koliko sudije guraju Farsu, predlazem im da nabave televozire u hd rezoluciji, pardon u full hd rezoluciji, mozda ce im tada biti jasnije neke stvari. Inace ne vidim koju jacu ekipu Farsa moze pobijediti bez pomoci sudaca u vidu penala i crvenih kartona. Nisu vas ljudi djabe prozvali uefalona
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 mar 2014, 23:48

Za neke forumase, prvenstveno madridiste znam da se zayebaju. Ali ima ovih koji stvarno misle ovo sta pisu i onda se covjek stvarno zamisli jesu oni normalni :crazy: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 mar 2014, 00:31

Harrison je napisao/la:Ovim sto "ne vide" koliko sudije guraju Farsu, predlazem im da nabave televozire u hd rezoluciji, pardon u full hd rezoluciji, mozda ce im tada biti jasnije neke stvari. Inace ne vidim koju jacu ekipu Farsa moze pobijediti bez pomoci sudaca u vidu penala i crvenih kartona. Nisu vas ljudi djabe prozvali uefalona
Daj mi svoj televizor. Mozda i skontam zasto bez malenka izgubiste u Sevilji. :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 31 mar 2014, 00:34

Haha kako vam se više da to pisati? xD

Pa ljudi su zakinuti i protiv nas i protiv Citya, pobijedili u obje utakmice i na kraju se priča o tome kako su im sudije pomogle? Real igra tako jadno cijelu godinu, i kad ste pisali da odavno nismo bili jači ništa se nije moglo ni očekivati nego pisanje o sudijama.

A nama se jadna igra svela na pet šansi po utakmici, što smo ponekad i sve iskorištavali, pa dobijemo Betis sa pet golova i pojavi se neko i kaže kako smo dobri.

Tačno se sjećam da je @suhi napisao da ćemo kiksati svaki meč, a vama bila puna usta hvale o tome kako smo jaki, kako nam je naša smiješna odbrana tako jaka da malo prima, čak i najmanje jedno vrijeme, a mi kad smo god naletili na jaču momčad izgubili smo ili remizirali (ili pobijedili Juve uz pomoć sudija), izuzev one utakmice u Copi protiv Atletija na domaćem terenu.

Drugu neću ni spominjati jer su igrali bez 5-6 prvotimaca, uključujući i Costu, pogotovo nemam to šta previše ni hvaliti jer su nakon 3;0 bili toliko demoralisani i SIGURNO SIGURNI da ne mogu proći dalje.

Pa ova igra Reala je ravna onoj od prošle sezone kad nam je glavni playmaker bio Pepe, broj dugih lopti po utakmici premašivao broj šansi u zadnjih deset utakmica zajedno, a i sad smo isto qrac, dobijemo neki Rayo, Betis il' još gore Schalke, nema jače ekipe na svijetu, a mi zapravo nismo u stanju dobiti Barcu koja je 5-6 kola prije nas izgledala tako očajno da sam pomislio da se radi o Barci B.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 31 mar 2014, 00:36

Meni je fascinantno kako su ljudi poceli da percipiraju crvene kartone i penale. Isto kao da ovi pojmovi ne postoje u fudbalskim pravilima, pa se svaki crveni karton i penal okarakterisu kao pomoc sudije, a ne kao greska protivnika (ovo se pogotovo odnosi na diskusije u kojima se na bilo koji nacin spominje Barca).
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2014, 00:50

Nesto ne vidim da u drugim ligama sudije guraju ove velike kao u Primeri Farselonu. narednu igraju kuci sa Betisom, hajd to mogu dobiti i bez pomoci sudaca, a onda idu Granadi...e tu mozemo ocekivati crveni karton za Granadu i Messijevu realizaciju penala...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 mar 2014, 01:27

Cap17an je napisao/la:Haha kako vam se više da to pisati? xD

Pa ljudi su zakinuti i protiv nas i protiv Citya, pobijedili u obje utakmice i na kraju se priča o tome kako su im sudije pomogle? Real igra tako jadno cijelu godinu, i kad ste pisali da odavno nismo bili jači ništa se nije moglo ni očekivati nego pisanje o sudijama.

A nama se jadna igra svela na pet šansi po utakmici, što smo ponekad i sve iskorištavali, pa dobijemo Betis sa pet golova i pojavi se neko i kaže kako smo dobri.

Tačno se sjećam da je @suhi napisao da ćemo kiksati svaki meč, a vama bila puna usta hvale o tome kako smo jaki, kako nam je naša smiješna odbrana tako jaka da malo prima, čak i najmanje jedno vrijeme, a mi kad smo god naletili na jaču momčad izgubili smo ili remizirali (ili pobijedili Juve uz pomoć sudija), izuzev one utakmice u Copi protiv Atletija na domaćem terenu.

Drugu neću ni spominjati jer su igrali bez 5-6 prvotimaca, uključujući i Costu, pogotovo nemam to šta previše ni hvaliti jer su nakon 3;0 bili toliko demoralisani i SIGURNO SIGURNI da ne mogu proći dalje.

Pa ova igra Reala je ravna onoj od prošle sezone kad nam je glavni playmaker bio Pepe, broj dugih lopti po utakmici premašivao broj šansi u zadnjih deset utakmica zajedno, a i sad smo isto qrac, dobijemo neki Rayo, Betis il' još gore Schalke, nema jače ekipe na svijetu, a mi zapravo nismo u stanju dobiti Barcu koja je 5-6 kola prije nas izgledala tako očajno da sam pomislio da se radi o Barci B.
Zvali su ga...OBJEKTIVNI.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 mar 2014, 11:11

:mrgreen:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 mar 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 mar 2014, 11:14

Harrison je napisao/la:Nesto ne vidim da u drugim ligama sudije guraju ove velike kao u Primeri Farselonu. narednu igraju kuci sa Betisom, hajd to mogu dobiti i bez pomoci sudaca, a onda idu Granadi...e tu mozemo ocekivati crveni karton za Granadu i Messijevu realizaciju penala...
Prije Granade posalji mi TV.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 mar 2014, 11:54

Namiks ubij se. Ti si trejtor bijele boje, i evo upravo sam posla pismo na oficijelni mejl sa informacijama tvog računa i ip adresom (da, i to sam našao) i nadam se da ako nekad budes išao da će te vratiti sa kućnog praga svete bijele boje.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 31 mar 2014, 13:57

Uvijek su drugi krivi samo mi sami nismo krivi. Sve dok se za svaki poraz budu okrivljavale sudije nema napretka. Uefalona i slični nadimci su samo odraz kompleksa koje je Barca nabila jer su bili najbolji. A kod nas se najbolji uvijek gleda sa druge strane. Traži se dlaka u jajetu, a niko nikada neće reći: "kako je ovo strašna ekipa" ili "baš je uživancija gledati ovaj totalni fudbal",...Bitno je kad sudija navuče koji put Barci da je to Uefalona. Pitam se samo kako su dosad uspjeli osvojiti šta, jer tobože sudije ih guraju svaki meč. Kada se sudi nešto protiv Barce to je odmah dobra odluka, u to nema dileme. Samo se gleda jedna strana. Nije džaba P.Coelho rekao: "Nemojte se truditi objašjavati, ljudi čuju samo ono što žele čuti".
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 mar 2014, 14:12

Iskreno da ti kazem - mi smo dobili kad je najvise trebalo, a ko je njima kriv sto su nam sa Seviljom upotpunilli trijumf. Nek sad gledaju Atletiko i nas u ledza. Ako im je lakse nek krive sudije i dalje.

p.s. malenko gura i Atletiko. kuknjava

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 mar 2014, 15:14

Da nije bilo malenca jedino što biste dobili kad treba je qrčina i to from behind,stoga zahvaljujte sudiji što ste trenutno gdje jeste a još nije gotovo ,ako zijanite ligu uz ovakav vjetar u ledja od strane sudija onda i niste nizašta ekipa .
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 mar 2014, 16:07

madridist je napisao/la:Da nije bilo malenca jedino što biste dobili kad treba je qrčina i to from behind,stoga zahvaljujte sudiji što ste trenutno gdje jeste a još nije gotovo ,ako zijanite ligu uz ovakav vjetar u ledja od strane sudija onda i niste nizašta ekipa .
Ako zijanimo ligu imat cemo opet razloga da slavimo. Ligu ce osvojiti ekipa iz madrida - al necete vi. :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 mar 2014, 16:15

hule_barca je napisao/la:Uvijek su drugi krivi samo mi sami nismo krivi. Sve dok se za svaki poraz budu okrivljavale sudije nema napretka. Uefalona i slični nadimci su samo odraz kompleksa koje je Barca nabila jer su bili najbolji. A kod nas se najbolji uvijek gleda sa druge strane. Traži se dlaka u jajetu, a niko nikada neće reći: "kako je ovo strašna ekipa" ili "baš je uživancija gledati ovaj totalni fudbal",...Bitno je kad sudija navuče koji put Barci da je to Uefalona. Pitam se samo kako su dosad uspjeli osvojiti šta, jer tobože sudije ih guraju svaki meč. Kada se sudi nešto protiv Barce to je odmah dobra odluka, u to nema dileme. Samo se gleda jedna strana. Nije džaba P.Coelho rekao: "Nemojte se truditi objašjavati, ljudi čuju samo ono što žele čuti".
Kakva je uživancija gledati kako sudije donose trofej ekipi koja se proklamuje kao najbolja svih vremena.
naprijed rejal

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 31 mar 2014, 16:26

Bitno je da si ti pametniji od svih relevantnih stručnjaka igre zvane Fudbal ili ti ga Nogomet :clap:
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []