Krenuti..
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Roger se nikad kraće nije osisao, aj
hah, aj necel ga
Krenuti..
Krenuti..
Strašna igra Granollersa, fantastično miksuje ofanzivu i defanzivu, izuzetno dobro se kreće i odličan je na mreži. Andy nervozan, prosipa puno i zaostaje dva brejka u drugom setu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Granollers
Tita mi, ovo sve gore od goreg. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Dakle, Granollers ima Murraya u knockdownu, ima 4-1 u drugom setu i povredjenog Murraya i izgubi set, nakon koga AM predaje mec. Fantasticno je kako igraci ne umeju da dokusure veliku cetvorku, cak i kad su ovi daleko ispod svog nivoa.
I onda ce neko da prica o ovoj eri kao o "zlatnom dobu" tenisa.
I onda ce neko da prica o ovoj eri kao o "zlatnom dobu" tenisa.
Ma kakvo zlatno doba. Ovdje imamo fantastičan Top 4, a ovo ostalo je žešća talašika.
Pa to je samo pokojni nole srbofil mog'o izjavit 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Koje je smece ovaj Troicki. Pa igraj covjece,frajer te razbija,ubija boga u tebi i on se sad nasao buniti i kao predat ce mec,nece igrati. Igraj smece jedno.
utisak dana JANOVIC JE CIJEPA NAKON STO JE PODERO CONGU!!!
ah kako volim gledati njega u modu ZDIJEM!
ah kako volim gledati njega u modu ZDIJEM!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svratio sam samo da pitam @virt-a,hoće li Andy igrati "RG" ? 
Troicki=Trollicki
Svadja se oko jedne lopte, kao i uvek, a jos uvek ne zna da udara lopticu tecno i ispravno ni sa jednog krila. Kretanje i taktiku i da ne pominjemo. Klasican servebot i to niske klase.
Svadja se oko jedne lopte, kao i uvek, a jos uvek ne zna da udara lopticu tecno i ispravno ni sa jednog krila. Kretanje i taktiku i da ne pominjemo. Klasican servebot i to niske klase.
Paire izbacio Depla u dva seta.
Gulbis na startu ima 3-0 protiv Nadala, leti po terenu.
Gulbis na startu ima 3-0 protiv Nadala, leti po terenu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Neka malo, drago mi je sto bi se Rafa mogo makar malo napatit.ne bi volio da ode u 3 seta ali da sad stisne i odigra kako najbolje zna
Ne valja da je sve po loju 
Gulbis sve vraca, sipa winnere iz svih mogucih situacija, a i Rafa izbacuje dosta.
4-0
5-0
Kako udara Ernie.
4-0
5-0
Kako udara Ernie.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Rafa izbacuje previse, Gulbis igra predobro!
Haj da je jedno Rafu safatalo, dobra igra protivnika ili da njemu ne ide..ali ovo je fakat hahahha
Sace 7 gemova zaredom
Generalno nisam zadovoljan igrom ni na MC-u ni Barcelonu ni Madridu ni sad Rimu.U Madridu je najbolje izgledalo, ali generalno igra na bljeskove...Forehandom punoooo grijesi, previse.BH je ko malo solidniji.Servis varira, nekad osvoji 80% poena na prvi nekad 22% kao sada protiv Ernesta Gulbisa...
Ono na IW-u mi je jedino izgledalo na pravog Rafu.
VAMOS !
Haj da je jedno Rafu safatalo, dobra igra protivnika ili da njemu ne ide..ali ovo je fakat hahahha
Sace 7 gemova zaredom
Generalno nisam zadovoljan igrom ni na MC-u ni Barcelonu ni Madridu ni sad Rimu.U Madridu je najbolje izgledalo, ali generalno igra na bljeskove...Forehandom punoooo grijesi, previse.BH je ko malo solidniji.Servis varira, nekad osvoji 80% poena na prvi nekad 22% kao sada protiv Ernesta Gulbisa...
Ono na IW-u mi je jedino izgledalo na pravog Rafu.
VAMOS !
Ljubicic novi trener Raonica
Inace, samo da pohvalim Troickog - izdominirao
Inace, samo da pohvalim Troickog - izdominirao
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.