KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Kako je Marinkovic propao.
Srpski klubovi igraju skolsku kosarku, Bosna je smijurija u poređenju s njima.
Srpski klubovi igraju skolsku kosarku, Bosna je smijurija u poređenju s njima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
A sta ocekujes od njega, bio povrijedjen nije igrao skoro nikako godinu dana dosao prije par dana u Sarajevo i odjednom ovolika minutaza u najvaznijoj utakmici sezone
Don't believe the hype.
Tanko je ovo bezidejno, nije ih dzaba nabila Sloboda rekreativna ekipa.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:48A sta ocekujes od njega, bio povrijedjen nije igrao skoro nikako godinu dana dosao prije par dana u Sarajevo i odjednom ovolika minutaza u najvaznijoj utakmici sezone
i nevjerovatno kako ljudi kroje opsirna misljenja o timu na osnovu jedne utakmice pa i jedne cetvrtine
Trener prototip Pandze, klasicni bezveznjak i neznalica.
Dubravko drugu godinu zaredom preplacuje ekipu.
Kako sam i rekao na kraju prosle sezone, nije trebalo dirati Acu osim u nekom ludom scenariju ako se dovede Neno, ali kasno je sad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prvo uzasno sklopljena ekipa.Previse kamenjara, previhse nekih istih igraca.Adin Vrabac izlazi Zuzbac ulazi, potpuno isto.
I protiv Slobode se vidjelo.Onaj start Bosne u ligi od 5-0 il 6-0 koliko vec je isto bio laz.Oni su igrali egal s Promom i slavijom kod kuce.Neke utakmice su dobivali u zadnjim sekundama.
Puno preplacenih igraca za nista.Nesto slicno kao ona bosna prije 17-18 godina pred kraj sudjelovanja u ABA liig ili kako se vec tad zvala
I protiv Slobode se vidjelo.Onaj start Bosne u ligi od 5-0 il 6-0 koliko vec je isto bio laz.Oni su igrali egal s Promom i slavijom kod kuce.Neke utakmice su dobivali u zadnjim sekundama.
Puno preplacenih igraca za nista.Nesto slicno kao ona bosna prije 17-18 godina pred kraj sudjelovanja u ABA liig ili kako se vec tad zvala
Ono sto su neki pisali vec potvrdilo se veceras. Voša je nivo iznad ABA 2 Lige
Kako neko moze trenirati Westa godinu dana u Borcu i onda skontati da mu taj igrac treba za ABA 2 ligu...
Vrabac i Zubac ko preslikani igraci (od njih ocekujes 1/7 za 3), Delalic i Kovacevic ko preslikani igraci (od njih ocekujes 1/4 za 3), Underwood takodjer kamenjar kojem se odmicu po 3-4 metra. Na njih dodas 3 centra koji ni u jednom segmentu nisu dominantni, Westa koji nije playmaker, Finca kojem nije ni data prava prilika (moguce i opravdano, ali to je opet greska onog ko je sklapao roster) + Podojka i Gutica kao dva osrednja domaca igraca dovedena samo da prosire roster. Na kraju, tu je i trener koji je doslovno Pandzina kopija i imas to sto imas - rasulo u svakoj bitnijoj utakmici. Covjece, imas Lutetea i Gutica kao jedina dva igraca kojem se nece odmicati do obruca, a on ovog prvog cijelu sezonu drzi po strani, a drugog izbacuje iz rotacije iako je redovno zabijao po 2-3 trojke uz preko 50%.MElloo je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:59Prvo uzasno sklopljena ekipa.Previse kamenjara, previhse nekih istih igraca.Adin Vrabac izlazi Zuzbac ulazi, potpuno isto.
Ova Vojvodina je bezveze ekipa, nudili su im se cijelu utakmicu, ali kad za cijelu cetvrtinu ne mozes da das kos, i ova razlika na kraju je odlicna. Mada, ako su vec izgubili od Slobode koja ima 6 igraca u rotaciji, zasto ne bi i od Vojvodine...
Kakva prva četvrtina, bolje bi mi s foruma odigrali.
Šut za 3 nikakav, ne znam što su otjerali Ćurevca, bolji je od pola ove ekipe.
8 promašenih slobodnih, standardno.
Šut za 3 nikakav, ne znam što su otjerali Ćurevca, bolji je od pola ove ekipe.
8 promašenih slobodnih, standardno.
Podrska Barbaricu i Bosni i razumijem sta zele uraditi i da ne moze preko noci ALI sa ovakvim budgetom se mogao napraviti kvalitetniji pameetniji i moderniji roster od ovoga
Lova nije vrijedna kada ne znas dovesti igrace/trenera 

-
- Kontakt:
Svaka mu cast sto daje svoj novac. Isto tako, glavni je krivac u slucaju neuspjeha jer je on sastavljao tim po svojim preferencijama. Sta onda ocekivati, tim sastavio covjek koji ne zna uzeti loptu u ruke.
-
- Kontakt:
Ne vec je Bosna odigrala utakmicu u rangu A2 lige.
15.10.2013.
- relativizam
- Kontakt:
pa do juce ste pricali kako je sve idealno svi ti igraci su do juce bili odlicni,atmosfera odlicna o treneru ni rijeci,jedan poraz i sad sve kontra.
ja vam jos jednom govorim a i prije sam rekao a vi me napadali.
ovo je sve nekako vjestacki,nije meni to to,ni roster ni skola kosarke ni selekcije ni atmosfera oko kluba ni klub,ne znam ali nije mi to to
i opcenito mi smeta npr kad neko naziva klasikom utkamicu Sloboda Bosna a ta dva kluba ne postoje ,kad bi neko otplati te dugove pa da se u glavama ljudi zna da je to onaj stari klub mozda bi to barem meni bilo drugacije.
ovako koliko god volio tu staru Bosnu i uspjehe nasih klubova ovaj poraz me nije ni dirno kao da sam negdje i ocekivao
najveci talenat nase kosarke juce 43 sekunde igrao,kao da ce zauvijek ostati mlad
ovo je sve nekako vjestacki,nije meni to to,ni roster ni skola kosarke ni selekcije ni atmosfera oko kluba ni klub,ne znam ali nije mi to to
i opcenito mi smeta npr kad neko naziva klasikom utkamicu Sloboda Bosna a ta dva kluba ne postoje ,kad bi neko otplati te dugove pa da se u glavama ljudi zna da je to onaj stari klub mozda bi to barem meni bilo drugacije.
ovako koliko god volio tu staru Bosnu i uspjehe nasih klubova ovaj poraz me nije ni dirno kao da sam negdje i ocekivao
najveci talenat nase kosarke juce 43 sekunde igrao,kao da ce zauvijek ostati mlad
-
- Kontakt:
Bravo, bez emocije i strasti. Sve je ravna linija. Vjestacki i na silu.relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 09:03pa do juce ste pricali kako je sve idealno svi ti igraci su do juce bili odlicni,atmosfera odlicna o treneru ni rijeci,jedan poraz i sad sve kontra.
Procitah komentar za atmosferu u skenderiji, “bio sam na dzenazama gdje je bolja atmosfera od ove”.
Vi zaboravljate da je kascelan imao 6 poraza u nizu prosle godine u borcu, neka potvrdi forumas iz BL. To sto je dobio acu i nije neka referenca za bit trener bosne. Aci je svakako to bio poklon i bio u pravo vrijeme na pravom mjestu, a njegov domet je slavija.
Kascelan je los, staromodan trener, to sam govorio i kad je Sparse vodio. Ali ne kontam ljude koji gomilaju toliko istih igraca, koji ne mogu zabiti spoljasnji sut niti kreirat ni za sebe ni za druge, osim nekog zaobadanja na silu. Vidjeli smo kako to izgleda kad Vrabac forsira i generalno ima vecu ulogu nego sto bi smio, pa cak i na Aba2 nivou. Ovog Westa sam i lani pljuvao dok sam gledao Borac...divljaner kojeg krene sut svako trecu-cetvrtu utakmicu, a od playmakerstva ni traga....
Ova sezona je vec propala jer ova grupa igraca nema nikakvu buducnost...nema ovdje sta kliknut, jer se radi o grupi nekompatabilnih igraca. To se protiv slabijih ekipa moze donekle zamaskirat, pa na misice izvuc neku pobjedu, ali cim udare na smislenu ekipu, ide pusalgija i svi minusi ove uzasno skrojene ekipe dodju do izrazaja...i jos ovaj pajac preselio Gutica na klupu, koji moze zabit dvije trice, pa makar na sest pokusaja.
Ja ne znam da li bi dva-tri igraca ostavio za sljedecu sezonu...
Ova sezona je vec propala jer ova grupa igraca nema nikakvu buducnost...nema ovdje sta kliknut, jer se radi o grupi nekompatabilnih igraca. To se protiv slabijih ekipa moze donekle zamaskirat, pa na misice izvuc neku pobjedu, ali cim udare na smislenu ekipu, ide pusalgija i svi minusi ove uzasno skrojene ekipe dodju do izrazaja...i jos ovaj pajac preselio Gutica na klupu, koji moze zabit dvije trice, pa makar na sest pokusaja.
Ja ne znam da li bi dva-tri igraca ostavio za sljedecu sezonu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.