Evo tacno cu i ja prestat navijat za Velez jer si nas ti prestao gotivit..ren_hz je napisao/la:Moram priznati da sam donedavno gotivio ovaj Velez, al citajuci aktivnije ovaj forum, krajnje je vrijeme da dobiju jednu pljusku od Divova sa Koseva.
Mi s njima sve na finjaka, a oni plavlji od Zeljinih navijaca. Uostalom, pristupi utakmicama protiv nas i njih najbolje to pokazuju.
Jedva cekam 12. kolo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#musvdg
Ma cao fuzija FK OlimpicSlobodaTuzlaOtokaemirzlaTu je napisao/la:Ako ga naljutite,mogo bi vas Azmir fuzirat sa S.Hanomtepsija je napisao/la:Juce su se grlili ispred Tusnja.Simpa su.Azmir je jako velik.Satrace ga.![]()
DŽELO ODLAZI
Znaci ja ne mogu utjecati na igrace kako da igraju,i opet nekoliko puta su vasi davali premije nasima da pobjede zelju a ovi nikad.I to je do odnosa uprave klubova.Evo vas taj Ibrakovic ne zeli ni jednog igraca dati Velezu jer je neki **** ljut na nas(Bog zna sto).Znaci mi se ne mozemo s manijacima,a vi slobodno hodate po nasem gradu kao i mi po vasem kad igramo s vama.Znaci ne mogu navijaci puno utjecati,naravno moze se malo "napasti" igrace da igraju bolje ali to je opet nista ako ima drugih faktora,na igrace.RA i HZ se postuju i imaju neki bratski odnos i ne znam gdje je problem.ren_hz je napisao/la:Daj ba, uozbilji se, kao eto njima niste dali igrace. Sta vise, od rata na ovamo vise su oni koristi imali od vasih igraca.Andrija je napisao/la:Sta ba pricas,koji kura*,to ako neki forumasi pricaju s normalnim navijacima zelje koji sumnjam da su manijaci znaci da smo svi dobri sa njima.Mi vama igrace i igrace dali i ti tko da govoris.Bas ti hvala Sarajlijo.ren_hz je napisao/la:Moram priznati da sam donedavno gotivio ovaj Velez, al citajuci aktivnije ovaj forum, krajnje je vrijeme da dobiju jednu pljusku od Divova sa Koseva.
Mi s njima sve na finjaka, a oni plavlji od Zeljinih navijaca. Uostalom, pristupi utakmicama protiv nas i njih najbolje to pokazuju.
Jedva cekam 12. kolo
Ono sto najvise boli su dijametralno razliciti pristupi utakmicama protiv Sarajeva i protiv Zeljeznicara. Sto se vidi i po pisanju na forumima.
Pitanje za Mostarce, kakvo je njihove misljenje o Muharemovicu? Mislim da veca trenerska ubleha nije krocila ovim terenima. Ali valjda mora biti tu preko stranke. I on je SDP kao Niksic pa valjda zato

1946
Ako ima raje u ovom takmičenju, onda je to Red Army, kad god smo dole otišli dernek i predobro, živjeli momci 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nase misljenje je jednoglasno.Lik je k.arina od trenera.Head je napisao/la:Pitanje za Mostarce, kakvo je njihove misljenje o Muharemovicu? Mislim da veca trenerska ubleha nije krocila ovim terenima. Ali valjda mora biti tu preko stranke. I on je SDP kao Niksic pa valjda zato![]()
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Mozes ti pametnije, probaj.1922VFC1981 je napisao/la:Evo tacno cu i ja prestat navijat za Velez jer si nas ti prestao gotivit..ren_hz je napisao/la:Moram priznati da sam donedavno gotivio ovaj Velez, al citajuci aktivnije ovaj forum, krajnje je vrijeme da dobiju jednu pljusku od Divova sa Koseva.
Jedva cekam 12. kolo
@Andrija
Ne mogu ni ja ni na koga utjecati, govorim samo sta prizeljkujem. Ono 0-3 je bilo bijedno i zalosno, da nije one pobjede prosle sezone mogli bi se filijalom nazvati.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 02 avg 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
@renhz sada ubleha a kad ste mlatnuli Zelju na grbavici s njim bio je heroj. Malo licemjerno brato od tebe
DŽELO ODLAZI
To je sve Dzenina zasluga, vidjeli smo njegov rad kad je prosao citave pripreme.Tifoz je napisao/la:@renhz sada ubleha a kad ste mlatnuli Zelju na grbavici s njim bio je heroj. Malo licemjerno brato od tebe
Ma odavno nije losiji trener dosao.Bilo je svakakvih ali ovo je bas ono najgore sto je doslo u nas klub.Head je napisao/la:Pitanje za Mostarce, kakvo je njihove misljenje o Muharemovicu? Mislim da veca trenerska ubleha nije krocila ovim terenima. Ali valjda mora biti tu preko stranke. I on je SDP kao Niksic pa valjda zato![]()
Neznam odkad ti pratis Sarajevo ali vidim nisi odavno. Kakav Dzeno jeli Kodro dosao prije ljetnih priprema te sezone. Malo si se pogubio brato. Sjecam se dobili ste Partizan u Turskoj 1:0 s Mehom na pripremamaren_hz je napisao/la:To je sve Dzenina zasluga, vidjeli smo njegov rad kad je prosao citave pripreme.Tifoz je napisao/la:@renhz sada ubleha a kad ste mlatnuli Zelju na grbavici s njim bio je heroj. Malo licemjerno brato od tebe
Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 02 avg 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
DŽELO ODLAZI
Sta te cudi druze,poznato je da,ko igra zadnje kolo sa Zeljom i Velezom ostaje u ligiren_hz je napisao/la:Moram priznati da sam donedavno gotivio ovaj Velez, al citajuci aktivnije ovaj forum, krajnje je vrijeme da dobiju jednu pljusku od Divova sa Koseva.
Jedva cekam 12. kolo
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 02 avg 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Tifoz je napisao/la:Neznam odkad ti pratis Sarajevo ali vidim nisi odavno. Kakav Dzeno jeli Kodro dosao prije ljetnih priprema te sezone. Malo si se pogubio bratoren_hz je napisao/la:To je sve Dzenina zasluga, vidjeli smo njegov rad kad je prosao citave pripreme.Tifoz je napisao/la:@renhz sada ubleha a kad ste mlatnuli Zelju na grbavici s njim bio je heroj. Malo licemjerno brato od tebe
Nastavi ti Zelju i Velez pratiti
Mi nismo nicija filijala nikad bili niti cemo ikada biti.Zavrsavam ovaj razgovor otisao je u pogresnom pravcu.
Pozdrav za sve normala HZ.
@renhz pa bolje ja znam o desavanjima u tvom klubu od tebe. Rasprava zavrsena. Vidim da si balavac neki
DŽELO ODLAZI
Najace je ovo da u zivotu manijaka najvaznije da budes Borac i Radnik,ali poslije cetvrtka bi im to mogao ostati Standard
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 02 avg 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Smijesan si bolan.Tifoz je napisao/la:@renhz pa bolje ja znam o desavanjima u tvom klubu od tebe. Rasprava zavrsena. Vidim da si balavac neki
Cuj Kodro preuzeo na ljeto Sarajevo. Jesi li normalan ? Dzeno vodio Europu i prvih 7-8 kola. Poslije ovaj dosao i na njegovom radu uspjesno priveo polusezonu.
Kad se trebao pokazati, sve smo vidjeli.
Kazem ti, ti si najbolje upucen u Velez i Zelju i toga se drzi. Dobro vam ide ovo pljuvanje po Tuzlacima zbog Zeljeznicara.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali je zato Sloboda po vama bila filijala Crvene Zvezde, mada je vise igraca zavrsilo iz Veleza u Hajduku.. Ne znam jel par nasih samo igralo za Partizan i ZvezduAndrija je napisao/la:Mi nismo nicija filijala nikad bili niti cemo ikada biti.Zavrsavam ovaj razgovor otisao je u pogresnom pravcu.
ren_hz je napisao/la: Dobro vam ide ovo pljuvanje po Tuzlacima zbog Zeljeznicara.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.