RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ovo je od saveza neka poruka, Gigovic sudi utakmicu Borac-Velez? 
Ti si naša ljubav jedina!
Uzivo iz Dizdaruse...
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
RASanticeva
- Kontakt:
Na poluvremenu izvesti Brandaa jer realno ne trebamo da se brinemo oko rezultata. Teren je očajan i pribojavam se samo da se netko ne ozlijedi na ovoj oranici
Mostar u srcu, Velež do groba
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kad se sjetim kako je masakrirao Radnika u BL u prosloj sezoni...eno mi se i komentar vidi
Vicin sudija, politicki mu haver
Vicin sudija, politicki mu haver
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Nije nikakva poruka već je postavljen sudija koji će pomoći Borcu najvjerovatnije.Misliš da je prošlo kolo sudija slučajno pogriješio i dao Radovcu treći žuti u duelu koji je bio 50/50?fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 sep 2020, 14:11Ovo je od saveza neka poruka, Gigovic sudi utakmicu Borac-Velez?![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Hajde bola prije svake utakmice isto. Te poslan sudija da nas povali te ovo te ono. Kakav je to mentalitet **** te
Ako dobro odsudi onda nikom nista? Smjesno majke mi. O sudiji cemo poslije utakmice ako trebalo...
Ako dobro odsudi onda nikom nista? Smjesno majke mi. O sudiji cemo poslije utakmice ako trebalo...
Ocigledno je da se sprema lakrdija u slucaju ako zatreba.
Nadam se da ce Feđa pripremiti sebe i ekipu za sve situacije koje bi se mogle desiti. Najmanje nam u ovom trenutku treba neka kazna, iskljucenja.i sl.
Treba ostati hladne glave.
Sjecam se prosle godine kada su igrali Borac -Radnik i lakrdiju od ovog sudije u korist Borca. Sjecam se da su igraci Radnika zeljeli napustiti teren jer je nepravda bila nevidjena.
Kako god bilo, odigrati posteno do kraja, hladne glave!
Nadam se da ce Feđa pripremiti sebe i ekipu za sve situacije koje bi se mogle desiti. Najmanje nam u ovom trenutku treba neka kazna, iskljucenja.i sl.
Sjecam se prosle godine kada su igrali Borac -Radnik i lakrdiju od ovog sudije u korist Borca. Sjecam se da su igraci Radnika zeljeli napustiti teren jer je nepravda bila nevidjena.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Netreba nasjedati na provokacije i čuvati se bilo kakvi kontakata u šesnestercu jer će suditi penal 100% kao i lani van šesnest i opet penal.Smireno i strpljivo čekat šansu.Ja se nadam ovaj put da će MULIĆ krenut zabijat.Mislim da imamo kvalitet i ako bez RADOVCA i RADOVIĆA.DUDA će to posložiti nesumnjam nimalo.Vrijeme je da BORCU uzmemo bodove u gostima.mozak je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:00Ocigledno je da se sprema lakrdija u slucaju ako zatreba.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ma sta hajde bola, povalili nas protiv Tuzle, povalili nas protiv Radnika. Druga stvar je sto smo mi uzeli bodove. Prema logici ovakvo delegiranje je nemoguce, ali naravno za Borac nema prepreka. Moze on odsuditi kao Colina, ali on je postavljen iz jednog razlgoa. Da sudi u korist našim protivnicima.
Taktika za Borac sa kratkim osvrtom:
Rizik je da stoperski par cine Bihorac i Zvonic ( spori)
Nedostatak za vezni red je vracanje Zeljkovica na stopera, pogotovo zbog neigranja Radovca.
Ćosic odavno nije igrao u sredini kao ni Dario na desnoj strani.
Anđušić bi mogao biti faktor x.
Rizik je da stoperski par cine Bihorac i Zvonic ( spori)
Nedostatak za vezni red je vracanje Zeljkovica na stopera, pogotovo zbog neigranja Radovca.
Ćosic odavno nije igrao u sredini kao ni Dario na desnoj strani.
Anđušić bi mogao biti faktor x.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Apsolutno, ko to negira ili nece da vidi ili je stvarno coravfudbalfudbal je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:37Ma sta hajde bola, povalili nas protiv Tuzle, povalili nas protiv Radnika. Druga stvar je sto smo mi uzeli bodove. Prema logici ovakvo delegiranje je nemoguce, ali naravno za Borac nema prepreka. Moze on odsuditi kao Colina, ali on je postavljen iz jednog razlgoa. Da sudi u korist našim protivnicima.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Bojim se da su nam sanse gotovo nikakve da uzmemo bod u BL, tri da ne spominjem.
Bez Radovica, Radovca, Vehabovica, moguce i bez Prsesa, on nije spreman sigurno za 90 min i vec od ranije Konstantin i ostali.
Bobic
Dario Zeljkovic Bihorac Civic
Cosic Osmic
Cvija Brandao Andjusic/Ovcina
Mulic
S klupe Ovcina/Andjusic, Prses, Zvonic
Bez Radovica, Radovca, Vehabovica, moguce i bez Prsesa, on nije spreman sigurno za 90 min i vec od ranije Konstantin i ostali.
Bobic
Cosic Osmic
Mulic
Forzza Velez
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Spisak igrača Veleža koji su krenuli u Banjaluku: Bobić, Čivić, Mulić, Zvonić, Kjosevski, Ćosić, Cvijanović, Sijamija, Ovčina, Osmić, Ferreyra, Alagić, Ubiratan, Zvizdić, Pršeš, Zeljković, Ćatić, Bihorac, Anđušić i Jelovac.
Manje igrači Jelovac, Zvizdić, Sijamija, Ćatić, Alagić. Čak pet igrača koji nisu ni blizu prvog tima, s tim da je Alagić odigrao par utakmica koje su bile korektne ali nedovoljno za ocjenu.
Ostanu Bobić, Kjosevski, Čivić, Mulić, Zvonić, Ćosić, Cvijanović, Ovčina, Osmić, Dario, Brandao, Pršeš, Zeljković, Bihorac i Anđušić.
Dva golmana i 13 igrača.
Tri imamo izmjene okej. Lijevog beka će krpiti ili Čiva ili Dario, odnosno moguće je da Čivić bude stoper a dario lijevi bek.
Manje igrači Jelovac, Zvizdić, Sijamija, Ćatić, Alagić. Čak pet igrača koji nisu ni blizu prvog tima, s tim da je Alagić odigrao par utakmica koje su bile korektne ali nedovoljno za ocjenu.
Ostanu Bobić, Kjosevski, Čivić, Mulić, Zvonić, Ćosić, Cvijanović, Ovčina, Osmić, Dario, Brandao, Pršeš, Zeljković, Bihorac i Anđušić.
Dva golmana i 13 igrača.
Tri imamo izmjene okej. Lijevog beka će krpiti ili Čiva ili Dario, odnosno moguće je da Čivić bude stoper a dario lijevi bek.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 13:23Bojim se da su nam sanse gotovo nikakve da uzmemo bod u BL, tri da ne spominjem.
Bobic
Cosic Osmic
Mulic
Sta je sa Vehabovicem?
Kamen u bubregu, izgleda
...................Bobic
Dario Bihorac Zvonic Čivić
..............Zeljkovic
.......Ćosic............Prses
Cvijanovic................Brandao
....................Mulic
Dario Bihorac Zvonic Čivić
..............Zeljkovic
.......Ćosic............Prses
Cvijanovic................Brandao
....................Mulic
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Prses nije spreman, prebolovao je mononukleozu tako da od njega ne treba ocekivati puno ovu polusezonu
Forzza Velez
Usao je protiv Radnika u 67 min. tako da je spreman barem za poluvrijeme.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:59Prses nije spreman, prebolovao je mononukleozu tako da od njega ne treba ocekivati puno ovu polusezonu
Mislim da je Zeljkovic prijeko potreban u veznom redu, jer ga nemamo nikako. Ocekuje se znacajna minutaza Anđusica, zavisno koliko moze.
Strasno smo hendikepirani pred ovu utakmicu, komplet vezni red je aut, a racunajuci Radovica i Cesmedzieva, igramo bez 5 standardnih. Necu ni da spominjem Dinu, Behrama..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.