Ljosu je za vas urbana legenda... Kad bi se prošetao između ona dva reda zgrada što avenija zovetebrkatasomina je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To titula iz vremena dok je punac raznosio pare po BiH livadama....Dino dobro znamo kako ste osvojili tituluLakoste je napisao/la:
- brkatasomina
- Kontakt:
Mora ti biti legenda kad ti je idol. Lobotomija na djelu. Čoek vas fasciniro teksas jaknama i frizurom sa korida. Predpostavljam da na nogama nosi kaubojkestaragarda je napisao/la:Ljosu je za vas urbana legenda... Kad bi se prošetao između ona dva reda zgrada što avenija zovetebrkatasomina je napisao/la:
i vidio onoliki broj iscrtanih slova U i kukastih križeva vjerovatno bi se momentalno ubio
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
uzet ce sariel kantu, ovo nije viđeno od prosle godine kad je krleza u kratko vrijeme nasrao toliko da ujedini sve u glasanju. Ipak znaju osvajati, momcino zaposli se u slobodi, osvojili bi nesto 100%
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
mozda vama dole treba kanta,nisam ja moler ebo vas kanta vise.kakva kanta?Rigoletto je napisao/la:uzet ce sariel kantu, ovo nije viđeno od prosle godine kad je krleza u kratko vrijeme nasrao toliko da ujedini sve u glasanju. Ipak znaju osvajati
samo pricaj, dobit ce tuzla svoga sampionaSariel je napisao/la:mozda vama dole treba kanta,nisam ja moler ebo vas kanta vise.kakva kanta?Rigoletto je napisao/la:uzet ce sariel kantu, ovo nije viđeno od prosle godine kad je krleza u kratko vrijeme nasrao toliko da ujedini sve u glasanju. Ipak znaju osvajati
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
umjesto replike, odgovorice ti jedan iz vaseg kraja na jeziku koji najbolje razumijete
Smiri se dječače, obolit ćeš gluposti radi.Vidim i po diskusijama frustracije ispoljavaš, sve u sportskom duhu...Fino ste mi jučer novac donijeli, kao i Olimpik zadnjih nekoliko kola na golovima.Sarajevska sirotinja mi račune plaća, hvala lijepo !High je napisao/la:Igra je kad dođu gosti u bh. Mostar i utrpaju vam četiri gola. Rasplini se u bespuće, kmetino Budakova.johnnyyK je napisao/la:A jest dosadan ovaj Spanijel u p. materinu, daj nam high-a da se igramo...
- Beduin
- Kontakt:
Sta sad Zeljo i Pjanica angazuje da pomogne izgradnju tribine, mora da je kao mali igrao za njih ali mu niko to nije rek'o.
Treba njihovu upravu staviti na celo drzave, naprosili bi clanstvo u EU za par mjeseci jbt.
Treba njihovu upravu staviti na celo drzave, naprosili bi clanstvo u EU za par mjeseci jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
Mozda nestalo zelenog?Beduin je napisao/la:Sta sad Zeljo i Pjanica angazuje da pomogne izgradnju tribine, mora da je kao mali igrao za njih ali mu niko to nije rek'o.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
kmee jasmine lopove daj nam šesto milja godišnjee kmee nemože kamiondžija sam svee
nije tebi sinko dobro al nikako...kontinen je napisao/la:kmee jasmine lopove daj nam šesto milja godišnjee kmee nemože kamiondžija sam svee
Nikako da shvatite da je to veliki klubBeduin je napisao/la:Sta sad Zeljo i Pjanica angazuje da pomogne izgradnju tribine, mora da je kao mali igrao za njih ali mu niko to nije rek'o.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
kmee jasmine lopovee kmee azmire vrati seeSariel je napisao/la:nije tebi sinko dobro al nikako...kontinen je napisao/la:kmee jasmine lopove daj nam šesto milja godišnjee kmee nemože kamiondžija sam svee
veliki klub malih tribina, doduse jos neizgradjenih.Virtu4l je napisao/la:Nikako da shvatite da je to veliki klubBeduin je napisao/la:Sta sad Zeljo i Pjanica angazuje da pomogne izgradnju tribine, mora da je kao mali igrao za njih ali mu niko to nije rek'o.
dok se skupi sadako ogata...
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima zeleno brate sa prosjacenjem?MocMahale444 je napisao/la:Mozda nestalo zelenog?Beduin je napisao/la:Sta sad Zeljo i Pjanica angazuje da pomogne izgradnju tribine, mora da je kao mali igrao za njih ali mu niko to nije rek'o.
Tako je Virto, treba startati i one sa proslog SFF, pojeli su cevape u Sarajevu tako da imaju nesto sa Zeljom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
djesi lendra pi.kin dusmanine sto ne kajes odmah da si ti zadevera mekontinen je napisao/la:kmee jasmine lopovee kmee azmire vrati seeSariel je napisao/la:nije tebi sinko dobro al nikako...kontinen je napisao/la:kmee jasmine lopove daj nam šesto milja godišnjee kmee nemože kamiondžija sam svee
kad sam te ja prokužio a ti lafo nisi tajSariel je napisao/la: djesi lendra pi.kin dusmanine sto ne kajes odmah da si ti zadevera me![]()
ko je koga prokuzio vidi se,dva posta su ti trebala
ovaj nenadertalac vam je mlogo ozbiljan lik, neda na zelju sto jest jest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.