Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2014, 23:59

Okrenuti se SP 2018 i izvlacenju grupa iz cetvrtog sesira.

Umjesto sto kaze Bola da bez srkleta i lagano zavrsimo kvalifikacije mi nazadujemo.

Glupi bosnjo bi u kompletu i Brazil i Argentinu razjebo i doveo na amaterski nivo.
15.10 - 15.06 ...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 nov 2014, 23:59

Ajde Vaha ili Dusko Veleža vam izvucite nas vi to znate i mozete :pray: :pray:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 nov 2014, 00:00

Narode slazem se sa vama da treba ici ali tu se pojavljuje drugi problem koji je Bolic rekao u emisiji ovu reprezentaciju niko nece htjeti preuzeti a i nemamo neki izbor.Najbolje sto imamo je Vaha ali ne vjerujem da ce doci na ovaj pritisak gdje mora uzeti sve bodova ako hoce da se kvalifikuje.Strane selektore po meni ne treba dovoditi posto su oni jos gori od Papeta bitno im je samo da uzmu pare a za reprezentaciju ih bas briga.Pustili smo da se Susic uci trenerskom poslu na Svetinji ne treba nam neko novi da se uci.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 00:00

Safete ostani molim te odveo si nas na svjecko.neznam kako mozete bit protiv naseg najboljeg igraca ikad,gdje su vam argumenti,samo kritikujete,alo ljudi pa znatelivi da je Grcka izgubila od Farskih, DO KATARA :tokralju:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 nov 2014, 00:00

Sad je i budali jasno da je eventualna ostavka dosla kasno, kvalifikacije su gotove, bez obzira da li ce papke dati ostavku ili ne, sunce mu yebem glupo i nepismeno.
Kao sto se kod nas uvijek i desava, ceka se dok se ne izgubi skoro svaka nada, nekad sve prodje ok pa se sve zaboravi ili se cak i dijele pljuske, ali nazalost ovaj put nije tako.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 00:00

revan je napisao/la:@calcio ti i šačica drugih ste nas ovdje sve do danas u 20.45 ubjeđivali da je sve ružičasto, da vjerujemo Safetu a ne svojim očima. Zašto sada priče kako si ga podržavao dok su rezultati bili, kad nije tako? Stani čovječe sada iza svojih riječi. Ako si nakon ove sramote večeras promijenio mišljenje, neće te niko razapeti ako to kažeš. Barem niko normalan.
I dalje stojim iza toga da je vecina kritike (bar jedno 80%) teske gluposti. Djuric bi sa svojih 15 golova u karijeri srusio Izrael, kako da ne. Pisao sam prije utakmice da bih pozvao napadaca ali to bi bio neko ko zna sta je zabiti 15-20 golova po sezoni, npr Adilovic.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 00:00

Dajte nam Nikolu Nikića,on bi džaba radio,kvalifikacije su svakako usrane... Bar ćemo imati dobru atmosferu :D

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2014, 00:01

Neznam koliko vec dugo pisem sa drugima na ovoj temi. I kada nije bilo popularno kritikovati Susica, kada su ovi placenici jednu laz, spin za spinom plasirali. Pisali smo, upozaravali. Svako ko je imao mozga, je znao do cega ce nas Susic dovesti. Sada se to desilo. Bar se mozemo rijesiti ove neznalice i nepotiste i krenuti zdravije u ostatak kvalifikacija, igraci i novi selektor ce morati da grizu do kraja.

Za sve one koji pojma a ni obraza nemaju, a prepoznat ce se: :shh:
Za placenicke portale a ka reprezentacijatackaba: :guz:

Laku noc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 nov 2014, 00:02

rishaaa je napisao/la:Dajte nam Nikolu Nikića,on bi džaba radio,kvalifikacije su svakako usrane... Bar ćemo imati dobru atmosferu :D

slika
ovaj Nikić isti onaj pop iz Vratiće se rode :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2014, 00:02

Pegi10 je napisao/la:Narode slazem se sa vama da treba ici ali tu se pojavljuje drugi problem koji je Bolic rekao u emisiji ovu reprezentaciju niko nece htjeti preuzeti a i nemamo neki izbor.
Dosta sa ovom gluposcu. To sto Susic nije znao naci igrace ne znaci da ih nema.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2014, 00:03

Pegi10 je napisao/la:Narode slazem se sa vama da treba ici ali tu se pojavljuje drugi problem koji je Bolic rekao u emisiji ovu reprezentaciju niko nece htjeti preuzeti a i nemamo neki izbor.Najbolje sto imamo je Vaha ali ne vjerujem da ce doci na ovaj pritisak gdje mora uzeti sve bodova ako hoce da se kvalifikuje.Strane selektore po meni ne treba dovoditi posto su oni jos gori od Papeta bitno im je samo da uzmu pare a za reprezentaciju ih bas briga.Pustili smo da se Susic uci trenerskom poslu na Svetinji ne treba nam neko novi da se uci.
Ja vjerujem da niko više i ne pomišlja na plasman na Euro, nama sad treba selektor koji će praviti tim za kvalifikacije za Mundijal i pokušati da zadrži trenutni plasman na fifinoj ljestvici.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2014, 00:03

bvb je napisao/la:Sad je i budali jasno da je eventualna ostavka dosla kasno, kvalifikacije su gotove, bez obzira da li ce papke dati ostavku ili ne, sunce mu yebem glupo i nepismeno.
Kao sto se kod nas uvijek i desava, ceka se dok se ne izgubi skoro svaka nada, nekad sve prodje ok pa se sve zaboravi ili se cak i dijele pljuske, ali nazalost ovaj put nije tako.
Ostavka mozda nece popraviti stanje na tabeli al ce smiriti javnost, doce kao kazna losih rezultata i sasvim normalan slijed dogadaja nakon niza losih utakmica na klupi, to rade sve repke svijeta napr. srbi,grci (neki dan). Jesul tebi neke stvari jasne ??

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 17 nov 2014, 00:03

Ono što mu ja najviše zamjeram je potpuno zapostavljanje mladih igrača i prepuštanje talenata drugim reprezentacijama. Sa ovako nekvalitetnom ligom i novim generacijama djece iz dijaspore koja nemaju nikakve poveznice sa BiH, mi se vraćamo na nivo kada su nas razbijali Mađarska, Litvanija i ini. Pa čovječe, on nije bio u stanju sakupiti 23 igrača, ja se iskreno ne sjećam kada smo mi imali popunjenu klupu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 00:03

NoName je napisao/la: Da, tačno. Ali mi smo znali zapravo da nam je ključna utakmica protiv Nigerije a on je tu napravio ogromnu glupost i zbog toga je trebao ići prije SP. Pretpostavljao sam šta će se dešavati na SP jer je unio nemir u reprezentaciju izostavljanjem nekih igrača koji su iznijeli kvalifikacije a ubacujuci nepotrebnog nećaka. Pa dobismo katastrofu.

Calcio i Virtual su dobri i pametni forumasi pa me čudilo da im toliko treba da progledaju dok su ostali papetoljupci svakako glupi i nije me čudilo da podrže sebi ravnog.
Mene ne cudi nista. Ocekivao sam da dobiti novi ugovor poslje SP. Ocekivao sam da nece dati ostavku poslje Kipra. Ocekivao sam da ce Virtual realno sagledati stvari. Jedino me je iznenadila ova igra bez napadaca danas. Pa bolje stvarno da je pozvao cak i Nikolica ili Adilovica mislim da bi to bolje izgledalo a da ne govorim o Mahmutovicu ili Zecu. Za Djurica neznam jer ga nisam nikad gledao mada losije nebi moglo biti nego ovo danas kad mu Hajrovic i Kvrzic glume napadace.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 nov 2014, 00:04

Ljudi. jel se virtual oglasavao?
Max Allegri

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 17 nov 2014, 00:04

slika
My name is pogled, teleci pogled. :cool:

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 nov 2014, 00:04

Greivis je napisao/la:
Pegi10 je napisao/la:Narode slazem se sa vama da treba ici ali tu se pojavljuje drugi problem koji je Bolic rekao u emisiji ovu reprezentaciju niko nece htjeti preuzeti a i nemamo neki izbor.
Dosta sa ovom gluposcu. To sto Susic nije znao naci igrace ne znaci da ih nema.
Nisam mislio na igrace nego na trenere.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 00:04

Mig_Mig je napisao/la:Ljudi. jel se virtual oglasavao?
Ne pitaj. Nije mu dobro. ;) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 00:05

:bih: :bih:

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 nov 2014, 00:05

Safete nije ovo menadzer pa da mozes loadati save na poluvremenu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.