Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa onda nemojte vi sr.at kako vam je Sarajevo uzelo titulu prije par godina. Sam kazes da drugi igraju za sebe, tako su i oni.......
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Samo neka proklinju, odbice im se od glavu sve te kletve 

Ne znam kako da te nazovem, još jednom da ponovim. VI ste IZABRALI, jer vam se moglo, da ostavite ova dva go.vn.arska klupčića umjesto nas. Imali ste IZBOR, i izabrali ste. Sve pošteno, svaka čast.Mamba21 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:18A ovi pitari što se javljaju, bolje bi bilo da skupe mu*a i da se suprostave Ayli, da im ne bi bilo ko lešinarima, bumerang.
A ovim navijačima Slobode, želim ugodan i dug provod u Prvoj ligi Federacije. Kakvi debili, svaki tim igra za sebe, sad kao njih treba spašavati? Svaki opstanak se mora izboriti. Pa bolje bi vam bilo da dolazite na utakmice i podržavate svoj klub
Ali razumite nas, da vas moramo mrziti iz dna duše dok postojite, a i kad prestanete postojati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bela Guttmann bh. verzija

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crko ti klub dabogda, polagano ali sigurno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako glupe stvari poredite. Nije Sarajevo uzelo nama titulu, nego Krupa, odnosno mi, a imali smo sve u nasim rukama. Pa se onda desio derbi i ruglo od penala. I hvala bogu pa se niko nama nije sklanjao te godine.
Zadnja izmjena: Simi, dana/u 07 nov 2022, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Puca nam taki za Slobodom i sto nas iz dna duše mrzite , eto vi nama bitan faktor u zivotu 

Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 07 nov 2022, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
mamba pravi mjedeničarMamba21 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:18A ovi pitari što se javljaju, bolje bi bilo da skupe mu*a i da se suprostave Ayli, da im ne bi bilo ko lešinarima, bumerang.
A ovim navijačima Slobode, želim ugodan i dug provod u Prvoj ligi Federacije. Kakvi debili, svaki tim igra za sebe, sad kao njih treba spašavati? Svaki opstanak se mora izboriti. Pa bolje bi vam bilo da dolazite na utakmice i podržavate svoj klub
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Danas na Grbavici pukla zastavica i nestalo vode.
Sudija ostao zakljucan.
Sudija ostao zakljucan.
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 07 nov 2022, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo večeras je bilo ok suđenje Bilbije. Bezveze se Željovci hvataju ovih nekih velikih odluka, puno je smislenije "udarati" na sitne, jer bi se tu i našlo nešto. Ali, sve u svemu, sami ste krivi fakat, jer ste se upecali na atmosferu, jer je vjerovatno Mulalić od starta ekipu postavio u smislu "sudija će nas klati". I onda je sve izgledalo ko korida, tako da je Željo uspio večeras biti antipatičniji od Borca, koliko god to djelovalo nemoguće. I na kraju, opet se Mulalić bruka s izjava, baš bruka, umjesto da malo bude racionalniji.
Nego, što niko ne spominje provokacije igrača Borca? Šteta je što će priča o sudiji, za koju će se ispostaviti da je bezvezna, uzeti fokus u odnosu na ovo. Pa mogu misliti na stadionu, ali i preko TV mi je sve ono bilo strašno. Prvo onaj zabije gol, pa provocira. Nije ni žuti za ono dobio? Morao je, ali eto i nevezano za to, ono je jadno. Pa onda onaj imbecil na golu kad god ga kamera prikaže provocira sjever, huče, izaziva, haos živi.
Nego, što niko ne spominje provokacije igrača Borca? Šteta je što će priča o sudiji, za koju će se ispostaviti da je bezvezna, uzeti fokus u odnosu na ovo. Pa mogu misliti na stadionu, ali i preko TV mi je sve ono bilo strašno. Prvo onaj zabije gol, pa provocira. Nije ni žuti za ono dobio? Morao je, ali eto i nevezano za to, ono je jadno. Pa onda onaj imbecil na golu kad god ga kamera prikaže provocira sjever, huče, izaziva, haos živi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sky burazeru
zato smo vas mi pogurali sa 4 boda
al i nas je neko prokleo samo moramo saznati iz kojeg tabora
Do maja 2012. godine, navijači i igrači Želje i Veleža su svaki put sa ružama dočekani u Tuzli, al' onda ovaj levat bacio kletvu i gotovo, otišlo sve u 3pm 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:26Sky burazeru

Kod vas je nešto posebno, definitivno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Potonula sloboda ko i tuzla rumeni.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prvo napises da je ok suđenje ,pa onda pises da je sudija grijesio. I sta bi na kraju , jel ok sudio ili nijezaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:26Ma ovo večeras je bilo ok suđenje Bilbije. Bezveze se Željovci hvataju ovih nekih velikih odluka, puno je smislenije "udarati" na sitne, jer bi se tu i našlo nešto. Ali, sve u svemu, sami ste krivi fakat, jer ste se upecali na atmosferu, jer je vjerovatno Mulalić od starta ekipu postavio u smislu "sudija će nas klati". I onda je sve izgledalo ko korida, tako da je Željo uspio večeras biti antipatičniji od Borca, koliko god to djelovalo nemoguće. I na kraju, opet se Mulalić bruka s izjava, baš bruka, umjesto da malo bude racionalniji.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Otkad se za to dobija karton? Daj neki primjer iz Evrope.zaostrog je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:26Ma ovo večeras je bilo ok suđenje Bilbije. Bezveze se Željovci hvataju ovih nekih velikih odluka, puno je smislenije "udarati" na sitne, jer bi se tu i našlo nešto. Ali, sve u svemu, sami ste krivi fakat, jer ste se upecali na atmosferu, jer je vjerovatno Mulalić od starta ekipu postavio u smislu "sudija će nas klati". I onda je sve izgledalo ko korida, tako da je Željo uspio večeras biti antipatičniji od Borca, koliko god to djelovalo nemoguće. I na kraju, opet se Mulalić bruka s izjava, baš bruka, umjesto da malo bude racionalniji.
Karton ide ako im pokaze srednji prst ili tako nesto. Ne smije se radovati sa stisnutom sakom?
Al' zayebanciju na stranu, Sloboda ispada ove sezone u Federalku, to se zna još od kraja prošle sezone.
Radnik je izbacio sam sebe, a Vico je kaznio Prijedor jer su jedini smjeli stati na crtu Borcu od ovih klubova iz RS-a, zato se Sloboda spasila a inače bi nayebali i prošle godine.
Radnik je izbacio sam sebe, a Vico je kaznio Prijedor jer su jedini smjeli stati na crtu Borcu od ovih klubova iz RS-a, zato se Sloboda spasila a inače bi nayebali i prošle godine.