Mislim da će ipak biti tri defanzivca(već su dva tu), te tri vezna igrača, i jedan napadač i eventualno krilo.Raonffa je napisao/la:Kao što kažete, Kessie, Musaka, Rodriguez + eventualno Biglia i još jedan napadač/krilo, i ova ekipa je sasvim sigurno kandidat za Ligu prvaka, i to je kao što kaže @rope primarni cilj naredne sezone, sve preko toga je bonus.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sedam igrača je zaista esktremno dobro odrađen prelazni rok, i to će biti najidealnija moguća situacija i najbolji prelazni rok u zadnjih 10-ak godina sigurno.Romagnoli13 je napisao/la:Mislim da će ipak biti tri defanzivca(već su dva tu), te tri vezna igrača, i jedan napadač i eventualno krilo.Raonffa je napisao/la:Kao što kažete, Kessie, Musaka, Rodriguez + eventualno Biglia i još jedan napadač/krilo, i ova ekipa je sasvim sigurno kandidat za Ligu prvaka, i to je kao što kaže @rope primarni cilj naredne sezone, sve preko toga je bonus.
Al' ja govorim hipotetički, kada bi pored ovog trojca (Musaka, Kessie i Rodriguez) doveli još samo veznjaka, čitaj Bigliu, i napadača ili krilo (u zavisnosti da li će otići Bacca ili Niang i kako će sve to razvijati) to bi opet bio vrlo dobro odrađen prelazni rok za nas i mislim da bi taj roster bio dovoljan za Ligu prvaka.
Naravno što više igrača dovedu to bolje, što se mene tiče ako mogu neka dovedu 22 odlična igrača i da napravimo rekonstrukciju tima preko noći
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Biće teško to uigrati. Veliki broj novih igrača. Kad bi ta ekipa odigrala prvi dio sezone kao što su hedalji odigrali ove godine, bilo bi dobro. Mislim bodovno. Vjerovatno se tek neka igra može očekivati posle januara.
Ali da ne brzam previše
Najviše se radujem Contiu, nadam se da ce zavrsiti. Nezahvalnika Siljkana nabiti nogom.
Ali da ne brzam previše
Najviše se radujem Contiu, nadam se da ce zavrsiti. Nezahvalnika Siljkana nabiti nogom.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- nextterrain
- Kontakt:
Rodriguez ima najviše asistencija od svih defanzivaca u Bundesligi od vremena kada je došao u Wolfsburg, Biglia ima preko 20 key pasova iz prekida tako da što se tice prekida bit ćemo i najopasniji, ako Belotti dođe---> Rodriguez-Biglia-Belotti bit će to opasna kombinacija i lako će Belotti skupiti 20 golova. Ne može biti flop, ako pogledate njegovu igru, a ma baš nikakoo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da je u vrhu i po broju kreiranih šansi zadnjih godina u Bundesligi.nextterrain je napisao/la:Rodriguez ima najviše asistencija od svih defanzivaca u Bundesligi od vremena kada je došao u Wolfsburg, Biglia ima preko 20 key pasova iz prekida tako da što se tice prekida bit ćemo i najopasniji, ako Belotti dođe---> Rodriguez-Biglia-Belotti bit će to opasna kombinacija i lako će Belotti skupiti 20 golova. Ne može biti flop, ako pogledate njegovu igru, a ma baš nikakoo
Što se tiče Biglie mislim da samo Hamsik i Jorignho imaju veći postotak tačnih dodavanja u ligi, a Hamsik je jedini igrač koji ima više dugih pasova po meču od Biglie.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
u pravu si, rodriguez, conti, biglia, krila i eventualno novi veznjak kreativac bi samo tako filali belotija, nema sanse da bi ispao flop u tim okolnostima.
doduse, trpao bi ga onda i bacca
ma ako propadne morata neka posalju 50+neki igrac za belotija pa kud puklo, meni prihvatljiva cifra za njega.
doduse, trpao bi ga onda i bacca
ma ako propadne morata neka posalju 50+neki igrac za belotija pa kud puklo, meni prihvatljiva cifra za njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni je cudno zasto se krila ne dovode u kontekst sa Milanom, ako Niang ne ostane u klubu i ako Ocampos i Deulofeu se vrate u svoje klubove sto je vrlo vjerovatno Milan ce ostati samo na Susu i Bonaventuri, ne znam kako onda planiraju igrati 4-3-3 i izgurati cijelu sezonu sa dva krilna igraca? A treba uzeti u obzir da ce se igrati i europa liga, mozda ce promijeniti formaciju, al nijedna druga mi ne pada na pamet, nemamo ni dva kvalitetna napadaca da bi igrali sa dva spica, ne znam i zato kazem zaista je cudno da se ne interesuju za tipa Berardija ili Bernardeschnog
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prioritet je da rekonstruišu odbranu i sredinu prvo.Što se krila tiče možda i dođe jedan igrač tipa Papu Gomez.Tako da bi to bilo dovoljno do Januara, jer 3 krilna igraća mogu izgurati 4 mjeseca.meho-medo je napisao/la:Meni je cudno zasto se krila ne dovode u kontekst sa Milanom, ako Niang ne ostane u klubu i ako Ocampos i Deulofeu se vrate u svoje klubove sto je vrlo vjerovatno Milan ce ostati samo na Susu i Bonaventuri, ne znam kako onda planiraju igrati 4-3-3 i izgurati cijelu sezonu sa dva krilna igraca? A treba uzeti u obzir da ce se igrati i europa liga, mozda ce promijeniti formaciju, al nijedna druga mi ne pada na pamet, nemamo ni dva kvalitetna napadaca da bi igrali sa dva spica, ne znam i zato kazem zaista je cudno da se ne interesuju za tipa Berardija ili Bernardeschnog
ma moze se presaltati i na 352 ako bude potrebe, ali da trebaju dovesti jos 2 ofanzivca za klupe, trebaju.
zato bih sad-zasad ostavio nianga, neka ga ovdje...
zato bih sad-zasad ostavio nianga, neka ga ovdje...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam brate meni je bezveze dati 60-70 miliona na napadaca a krila ostaviti ovakva kakva jesu, jer povrede se brzo dogode i sta onda? Sjecas se Bonaventurine povrede da nije bilo Deulofeua Ocampos i Honda bi igrali.Romagnoli13 je napisao/la:Prioritet je da rekonstruišu odbranu i sredinu prvo.Što se krila tiče možda i dođe jedan igrač tipa Papu Gomez.Tako da bi to bilo dovoljno do Januara, jer 3 krilna igraća mogu izgurati 4 mjeseca.meho-medo je napisao/la:Meni je cudno zasto se krila ne dovode u kontekst sa Milanom, ako Niang ne ostane u klubu i ako Ocampos i Deulofeu se vrate u svoje klubove sto je vrlo vjerovatno Milan ce ostati samo na Susu i Bonaventuri, ne znam kako onda planiraju igrati 4-3-3 i izgurati cijelu sezonu sa dva krilna igraca? A treba uzeti u obzir da ce se igrati i europa liga, mozda ce promijeniti formaciju, al nijedna druga mi ne pada na pamet, nemamo ni dva kvalitetna napadaca da bi igrali sa dva spica, ne znam i zato kazem zaista je cudno da se ne interesuju za tipa Berardija ili Bernardeschnog
Zar ne bi bilo pametnije kupiti nekog mladjeg jeftinijeg napadaca i ostaviti Baccu a dati 40tak miliona na Bernardeschnog, i jos dovesti nekog tipa sto ti kazes Papu Gomez za rotacije.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Oko toga se ne treba puno ni brinuti, jer očito da je plan za ovo ljeto razrađen do najsitnijeg detalja i neće se puno od njega odstupati, osim u slučaju nekih komplikacija.
ne znam sto si se dotakao bas krila jer nemamo adekvatnu zamjenu ni za jednog prvotimca 
ajde ok za odbranu ne brinem jer su tu jos iole solidno pokriveni ali ostatak ekipe je zali boze, pogotovo veznjaci... da se jedan od ovih dovedenih povrijedi, mozes se yebat poslije.
ako se ukaze prilika dovesti dobro krilo poput keite, neka dovedu, ali nije sad neki prioritet da se pod svaku cijenu dovodi jer su sad-zasad bonaventura i suso dovoljni za pocetak (a nisu ni skloni povredama).
ako ostavis nianga treba ti jos samo jedan krilni, to je bar lako iskopati neko ime jer ih je evropa puna.
ajde ok za odbranu ne brinem jer su tu jos iole solidno pokriveni ali ostatak ekipe je zali boze, pogotovo veznjaci... da se jedan od ovih dovedenih povrijedi, mozes se yebat poslije.
ako se ukaze prilika dovesti dobro krilo poput keite, neka dovedu, ali nije sad neki prioritet da se pod svaku cijenu dovodi jer su sad-zasad bonaventura i suso dovoljni za pocetak (a nisu ni skloni povredama).
ako ostavis nianga treba ti jos samo jedan krilni, to je bar lako iskopati neko ime jer ih je evropa puna.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ricardo Rodriguez è arrivato a Malpensa: “Sono molto felice di essere qui. Forza Milan!”
Pa ako ćemo biti potpuno iskreni i brutalni, Milan je ovo ljeto trebao otjerati 11-12 igrača i dovesti isto toliko novih od kojih barem 7-8 za prvih 11 a
ostali za rotaciju.Ali to je nemoguće za jedno ljeto, pa taman da imaš i budžet od 500M.

Pa ako ćemo biti potpuno iskreni i brutalni, Milan je ovo ljeto trebao otjerati 11-12 igrača i dovesti isto toliko novih od kojih barem 7-8 za prvih 11 a
ostali za rotaciju.Ali to je nemoguće za jedno ljeto, pa taman da imaš i budžet od 500M.

benvenuto ricardo, najbolje pojacanje zadnjih 6 godina
ne samo da dobijamo beka kakvog bog zapovijeda i koji zna ucestvovati u napadu, nego je odlican u izvodjenju penala i slobodnih udaraca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro tacno je da ni na drugim pozicijama nemamo adekvatnih zamjena al na krilu ih nemamo nikako ako Niang ode, zbog.toga sam se dohvatio krila xd
Eto u vezi imas Kessia, Biglia, Montolivo, Locatelli, Kucka,
i Bonaventuru koji po potrebi moze igrati CM.
Al hajde u Italiji prijelazni rok jos zvanicno nije ni poceo, vidjeti cemo sta ce se dogoditi u naredna dva mjeseca.
Eto u vezi imas Kessia, Biglia, Montolivo, Locatelli, Kucka,
i Bonaventuru koji po potrebi moze igrati CM.
Al hajde u Italiji prijelazni rok jos zvanicno nije ni poceo, vidjeti cemo sta ce se dogoditi u naredna dva mjeseca.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Znači stigao Rodriguez 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Jasta! Bice zanimljivo vidjeti koliko ce se povećati broj prodatih sezonskih karti za sljedecu sezonu. Ako neko nekad naleti na taj podatak Nek okaci ovdje, mada je rano jos ali eto bice zanimljivo vidjeti i to.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mene više zanima posjeta na stadionu kad krene liga, sezonske manje više, al' sigurno je da će se povećati broj gledatelja na San Siru kako god.
Prošlih sezona nekad je posjeta znala biti baš očajna.
Prošlih sezona nekad je posjeta znala biti baš očajna.
pa ove godine je prosječna posjeta bila negdje preko 40.000 gledalaca što je skroz ok, samo što je stadion glomazan i niko neće da sjedi na onim donjim tribinama pa izgleda prazno, a to je baj d vej broj gledatelja koji stane na stadion juventusa 
sad će sigurno skočiti na 55.000-60.000 bez problema, a derbiji se ionako sa lakoćom ispune do kraja.
player has no significant weaknesses

ne mogu da vjerujem kakvog beka smo doveli, daj još samo contija
sad će sigurno skočiti na 55.000-60.000 bez problema, a derbiji se ionako sa lakoćom ispune do kraja.
player has no significant weaknesses

ne mogu da vjerujem kakvog beka smo doveli, daj još samo contija
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.