AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 15:41

pa sa razlogom ga pritiscu :kafa:

da je on siguran u odluku da zeli ostati, taj ugovor bi jos davno bio potpisan jer ga vec mjesecima ganjaju, ali ocigledno da se gledaju druge opcije i da se u sebi lomi da li ostati ili ne.
ugovor je vec odavno spreman, ako treba odletio bi celavi do kampa reprezentacije da se to ozvanici jer ce se imati puno obaveza preko ljeta ili bi se makar donaruma KONACNO izjasnio i rekao "ostajem" ali jok, nista od toga se ne desava.

ma hajde ko ga vise yebe necu ni da razmisljam o njemu, neka radi sta hoce :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2017, 15:54

Bez obzira na njegovu odluku ja sam mu vec presudio

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 16:32

Mendes će danas sletjeti u Milanu i valjda doći u Casu Milan, tema razgovora su James i Andre Silva :ljepota:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jun 2017, 16:33

svaki dan nesto extra zanimljivo se desava, svaka cast ljudima :bow:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jun 2017, 16:35

muha milanez je napisao/la:la Repubblica: Superagent Jorge Mendes will arrive in Milan later today to potentially discuss his clients James Rodriguez and Andre Silva with Milan management. :hmmmmm: :hmmmmm:

ovo bi bio pravi potez
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2017, 16:38

To @muxa legendo odma klizeci u rebra :lol: ne mozes biti pametan u ovoj situaciji jer još nigdje nisam pročitao donaruminu izjavu već sve novinarska nagadjanja kao i onaj krmak što je izjavio, svi bi mi na njegovom mjestu u današnje vrijeme tako postupili i ne mozes da ga krivis što radi svoj posao tako kako radi, ali opet imaš drugu stranu medalje obraz,poštovanje što se ne može kupiti novcem pa na kraju i kad Donaruma ostane bit će ta mrlja na krmku i vjerujem da u buducnosti neće biti neke velike saradnje sa njegovim igračima, a Donaruma kako je brzo "izletio" može još brže "pasti" tako da što se njega tiče treba prihvatiti poruku objeručke iz više razloga.

Kad bi James dosao.kako bi to bilo iako sa.ovog.mjesta djeluje nemoguće

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 17:06

gambler1899 je napisao/la:To @muxa legendo odma klizeci u rebra :lol: ne mozes biti pametan u ovoj situaciji jer još nigdje nisam pročitao donaruminu izjavu već sve novinarska nagadjanja kao i onaj krmak što je izjavio, svi bi mi na njegovom mjestu u današnje vrijeme tako postupili i ne mozes da ga krivis što radi svoj posao tako kako radi, ali opet imaš drugu stranu medalje obraz,poštovanje što se ne može kupiti novcem pa na kraju i kad Donaruma ostane bit će ta mrlja na krmku i vjerujem da u buducnosti neće biti neke velike saradnje sa njegovim igračima, a Donaruma kako je brzo "izletio" može još brže "pasti" tako da što se njega tiče treba prihvatiti poruku objeručke iz više razloga.

Zašto nemoguće? Bio bi glavni igrač, najbolje plaćen igrač.Došao bi u ekipu koja ima strašan projekat.Uostalom njegov prelazak u Monaco onomad puno toga govori, a nije da i tad nije mogao birat klub u kojem želi igrati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 17:48

Dovedeš Rodrigueza, Musacchia, Kessiea, pa tu su skoro Biglia i Conti, i opet kad dobro razmisliš Milan i dalje nije na nivou Rome ili Napolija.A upravo te dvije ekipe su najveći protukandidati Milanu u za LP-a naredne sezone+ Inter koji će se sigurno pojačati. Da me ne shvatite pogrešno, ovo su sve odlični igrači, Milan će sa njima biti jači nego lani sigurno 40% ako ne i više.Ali su ovo igrači mehanizma, igrači sistema, i kao takvi podižu nivo igre, ali niti jedan nema onaj neki X faktor, niti jedan od njih ne radi prevagu u tolikoj mjeri da bi sam dobio utakmicu. I to su u Milanu svjesni, i zato mimo ovih 5 pojačanja očekujem barem još 2 ili 3 igrača koji donose nešto specijalno u igri, taj trenutak inspiracije kad riješe utakmicu i kad ekipi ne ide najbolje.James je jedan od njih.Igrač poteza, igrač koji bez problema može da isporuči 15+ golova i 15+ asistencija po sezoni.Ali nije samo broj golova i asistencije u pitanju već nešto drugo.

Uostalom prije samo par dana Fassone je izjavio sljedeće, nakon što se sastao sa Mendesom:" Znamo šta želimo, znamo koji dio ekipe želimo pojačati i radimo na tome.Svima je jasno koje igrače Mendes predstavlja, nadam se da će neki od njih doći kod nas.O imenima neka navijači maštaju, a mi ćemo uraditi sve što je do nas."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 17:52

moguce je jedino ako ne bude konkretnijih ponuda od milanove, ali inace... :mrgreen:
engleski klubovi, psg, bayern, juventus, ako bilo ko od njih malo ozbiljnije zagrize za njega to je gotova stvar, sa njima se milan moze tesko nositi.

ali da je hameza nekako dopetljat ovdje, eh... :nedam:

ali vjerujem i ja da ce dovesti dva klasna igraca do kraja merkata (ofanzivac i veznjak), sve nagovjestava da se krije neki mister x ili cak dva. :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jun 2017, 17:55

Ne spominjite mi mister x, nemam napretka heftu

Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 17:58

I jedna zanimljiva stvar, niko iz kluba nikad nije rekao sa koliko novca uopšte Milan raspolaže ovo ljeto.Sve su bile medijske špekulacije i nagađanja, najčešće su pisali o 150M+ novac od prodaje igrača(prvenstveno Bacca,De Sciglio i Niang). Ali ja mislim da ograničen budžet uopšte ne postoji.Ali vjerovatno neće preći 200M.Jer ove igrače koje planiraju dovesti mogu završiti a da se ne pređe cifra od 200M.Ali opet..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 jun 2017, 18:08

muxa je napisao/la:Ne spominjite mi mister x, nemam napretka heftu

Svaki puta kada smo dovodili mister X rezultat je bio Nocerino, Birsa, Bertolaci i Kucka. Zato ovo ljeto termin mister X treba izbaciti iz upotreba, čitavu sezonu nemamo napretka sa mister Xom.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 19:39

Prava ponuda za Belotiija je odbijena, Torino traži 70 miliona + igrač(i).

Naće se na 60+ Niang :ljepota:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 jun 2017, 21:38

Romagnoli13 je napisao/la:
gambler1899 je napisao/la:To @muxa legendo odma klizeci u rebra :lol: ne mozes biti pametan u ovoj situaciji jer još nigdje nisam pročitao donaruminu izjavu već sve novinarska nagadjanja kao i onaj krmak što je izjavio, svi bi mi na njegovom mjestu u današnje vrijeme tako postupili i ne mozes da ga krivis što radi svoj posao tako kako radi, ali opet imaš drugu stranu medalje obraz,poštovanje što se ne može kupiti novcem pa na kraju i kad Donaruma ostane bit će ta mrlja na krmku i vjerujem da u buducnosti neće biti neke velike saradnje sa njegovim igračima, a Donaruma kako je brzo "izletio" može još brže "pasti" tako da što se njega tiče treba prihvatiti poruku objeručke iz više razloga.

Zašto nemoguće? Bio bi glavni igrač, najbolje plaćen igrač.Došao bi u ekipu koja ima strašan projekat.Uostalom njegov prelazak u Monaco onomad puno toga govori, a nije da i tad nije mogao birat klub u kojem želi igrati.
nemoguce iz razloga sto postoje drugi klubovi koji su trenutno mogu ponuditi vise od milana ovdje ne mislim samo na novac nego i druge stvari...naravno kad bi dosao to bi bilo odlicno ali veoma tesko..

jel Rodriguez zvanicno potpisao? posto nisam vidio nigdje slike ili zvanicnu potvrdu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 21:46

ja znam da je negdje oko 5 otišao na ljekarski i od tad mu se gubi svaki trag :mrgreen:

neuništivi montolivo, igra za italiju :bow:

sad je beloti meta broj jedan, neka im ponude 50 miliona plus niang i pristat će, samo treba čekati i zajebavati se sa torinom makar do avgusta jer onaj neće da pristane na ništa manje od 100 miliona pa da si bog :roll:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jun 2017, 21:50

Uff jest los Beloti u prvom poluvremenu veceras, katastrofa blago receno. Evo i zamjeni ga.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jun 2017, 21:52

Rodriguez je obavio danas prvi dio pregleda, sutra ce obaviti drugi dio i potpisati ugovor.Ujedno sutra bi trebao da održi sastanak sa čelnicima Atalante, glavna tema Conti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2017, 21:57

ma svi igraju preko qurca, oni su glavom na odmoru :mrgreen:

ali nisam ni sam pametan šta raditi (tj. to je problem one dvojice i ne bi im bio u koži), trebaš dovesti napadača, izbor na tržištu nikakav, a beloti je ogromna kocka za ove pare koje traže.
a tek ona dvojica iz irske i portugalske lige, tek tu ne možeš biti pametan :roll:

kako god obrneš, najbolje ostaviti baccu :kafa:

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 07 jun 2017, 21:57

Samo da na Belottia ne bacaju novac, momak ne vrijedi toliko i siguran sam da će da bude flopčina.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jun 2017, 22:01

Ma pristaju za 50 i Niang, ma kakvi Baccu ostaviti, utrpao bi Belotti 25+ sigurno, a to nismo imali od Sheve, plus je Milanista i takvi nam trebaju :kafa:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []