Našo novu ljubav.Rokoko87 je napisao/la:@shzna
Kulira nas..
Keba, okupaj se, smrdiš.

Našo novu ljubav.Rokoko87 je napisao/la:@shzna
Kulira nas..
Hoću, čim tebe dobro isprscemshzna je napisao/la:Našo novu ljubav.Rokoko87 je napisao/la:@shzna
Kulira nas..
Keba, okupaj se, smrdiš.
Steta sto Obilic ne igra ligu pa da je i vas neko imo cupat one sezone. Sportski pozdravstaragarda je napisao/la:Gdje je ona budala od molera... Sta reče on ono nakon trećeg gola zrinje na Tusnju... Bas su se bili uskurcili,sad ih braca iz Viteza moraju cupat zbog viših nacionalnih interesa
Glumi uposlenika karitasa na temi kanta godine.staragarda je napisao/la:Gdje je ona budala od molera... Sta reče on ono nakon trećeg gola zrinje na Tusnju... Bas su se bili uskurcili,sad ih braca iz Viteza moraju cupat zbog viših nacionalnih interesa
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, neka te covjece dobices cir zbog sarajevskih prvoligasa, kazem ti ako ti je lakse tjesi se tim teorijama zavjere, ali ono sto je nepobitna cinjenica je ta da ste bez titule 97 godina, ali dobro najteze je prvih 100Skver je napisao/la:Jedna vam je titula od CK SKJ u bivsoj drzavi, jednu vam kinez kupio...za ostale trofeje ne znam, vjerovatno po nacionalnom kljucu.....i kakvo je ono sklananje zivog zida u Travniku......smijurijaOsttribine je napisao/la:Ono sto je sigurno je da vi za 97 godina niste imali i nemate titule, tjesite se teorijama zavjere da su sve ostale titule svih klubova iz BiH koji su ih osvajali u YU/BiH namjestene ili sta sve vec neSkver je napisao/la:[]
To titula iz vremena dok je punac raznosio pare po BiH livadama....Dino dobro znamo kako ste osvojili titulu.....imal gdje punca....
Čisto sumnjam da bi on za karitas mogao radit...Jedino da im nesto okreci il su mu dali da vaga rastiku i lobodu u porcije za sugradjane jer inače imaju strašan životni standardMocMahale444 je napisao/la:Glumi uposlenika karitasa na temi kanta godine.staragarda je napisao/la:Gdje je ona budala od molera... Sta reče on ono nakon trećeg gola zrinje na Tusnju... Bas su se bili uskurcili,sad ih braca iz Viteza moraju cupat zbog viših nacionalnih interesa
Tebi snauceru bas malo prskanja i mećave za večeras... Nista, idemo daljeshzna je napisao/la:Bježi ba, igrači vam lažu da su povrijeđeni a Ordagić se šeta lagano po gradu. Pratiš li i dalje Slobodu ili je ipak stranka draža?
Možda drugi forumasi al na tebi se bas iživljavam i sve naplatimshzna je napisao/la:Jesi li to pola sata, taksista, smišljao šta da napišeš i još pominješ neko imaginarno prskanje?![]()
Bježi tamo ciganče smrdljivo.Ti neko prskanje i mećavu spominješ. Ti bolan i ne proviriš na ovu temu a forumaši te isprskaju jer si panglu.
Šta se bolan ti iživljavaš? Pa ti se bolan ne možeš iživljavati ni na mrtvoj kozi, i ona bi uskrsnula i rekla bi ti da smrdiš.staragarda je napisao/la: Možda drugi forumasi al na tebi se bas iživljavam i sve naplatim... Toplo ti savjetujem da legneš i zaspes... Ako ti bude san htio na oči
Boga mi ću šintora nazvatshzna je napisao/la:Šta se bolan ti iživljavaš? Pa ti se bolan ne možeš iživljavati ni na mrtvoj kozi, i ona bi uskrsnula i rekla bi ti da smrdiš.staragarda je napisao/la: Možda drugi forumasi al na tebi se bas iživljavam i sve naplatim... Toplo ti savjetujem da legneš i zaspes... Ako ti bude san htio na oči
A sad zini jako:
Bolje bi ti bilo da ideš Ordagića ganjati po gradu, hem glumi da je povrijeđen hem šeta gradom hem ode za 60 hiljada ili što bi vi iz niže klase rekli, za milion. Okupaj se smrdljivi stvore, s tobom sam završio.![]()
I počni navijati za klub a ne za stranku, šuplja ciganska glavurdo, samo prositi znaš.
da budalo daLakoste je napisao/la:
Muha sa svojom ekipom.![]()
Ma neće te ni oni htjeti, yebi ga, okupaj se!staragarda je napisao/la: Boga mi ću šintora nazvat
Kujice moja evo zovem ga...reći ću mu da mi je sarajevski ker riknuo i ako moze da te odmah primishzna je napisao/la:Ma neće te ni oni htjeti, yebi ga, okupaj se!staragarda je napisao/la: Boga mi ću šintora nazvat
Slabo te ide za dres a strasno si se trudiojoker90 je napisao/la:
Sa obilicem ste jedino vi mogli igrat posto gajite iste ideologije a i politički projekat je sličan... Posto njih više nema vidite sad na pauzi da odete u neke toplije krajeve na pripreme... Recimo Argentinu ili Australiju... Tamo ima dosta klubova vašeg profila pa možda i neko bratimljenje padneRigoletto je napisao/la:Steta sto Obilic ne igra ligu pa da je i vas neko imo cupat one sezone. Sportski pozdravstaragarda je napisao/la:Gdje je ona budala od molera... Sta reče on ono nakon trećeg gola zrinje na Tusnju... Bas su se bili uskurcili,sad ih braca iz Viteza moraju cupat zbog viših nacionalnih interesa