Safet Sušić - Pape

DragonGirl
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 00:44

Žao mi je, najviše mi je žao ove sjajne generacije, onih momaka kojima je ovo EP vjerovatno zadnji odlazak na neko veliko takmičenje kao igrača: Lulića, Medunjanina, Ibiševića, Salihovića...momaka koji su godinama u ovoj reprezentaciji proljevali znoj da bi jednog dana dočekali i jedno EP ali po svemu sudeći ništa od toga... :plac:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 17 nov 2014, 00:44

I da, za oba gola kriv je Besic najvise onda Spahic i Sunjic, pa tek onda Hadzic. Normalna je bila reakcija da pratis svog igraca koji ulijece u prazno jer je Spahic vec bio na onom sto je imao loptu. Sto se lopta od Spahica odbila u gol, krivite Allaha DZ, ne Hadzica. Koje fudbalske levatine, majko moja.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 00:44

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:O kakvoj misiji govoriš i po čemu je to Barbarez loš izbor
Po čemu je dobar izbor?
Po tome što ga ne podrzavate ti i calcio. Nema potrebe za boljim referencama
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 00:45

Ako vec Safet odlazi (sto je zasluzeno nakon ovog debakla) onda treba da dodje neko ko je nesto i napravio u svojoj trenerskoj karijeri. Najbolje bi bilo da to ne bude nas covjek.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 00:45

NoName je napisao/la:O kakvoj misiji govoriš i po čemu je to Barbarez loš izbor, pogotovo kada ovaj bivol koga si branio tako srčano uspije uništiti kvalifikacije prije nego su i krenule kako treba? Barbarez je uvijek bio bolji izbor od bivola, makar je nešto uradio za ovu reprezentaciju i nije glup kao bivol.

Bajramovic ili Barbarez, ove kvalifikacije su svakako gotove.
Svaka njemu cast kao igracu i igrama koje je dao za reprezentaciju ali nije za selektora, nema nikako iskustvo a niti se trudi da ga stekne. Tako da ne treba da se igramo i tonemo jos vise, bolje dovesti strucnijeg covjeka pa se boriti za barž ako bude moguce.

Kao sto sam ranije napisao price tipa "leglenda, kralj, sah, patriota, pobjednicki mentalitet :crazy: , prijatelj sa igracima, idol nacije...itd." to mozes macku od rep.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 nov 2014, 00:45

Kažu da je papke ljutito napustio hotel reprezentacije, tražeći govornicu kako bi mogao zovnuti videoteku koja mu je iznajmila kasete Izraela da im saspe optužbe za prevaru i lažne trake!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 00:45

DragonGirl je napisao/la:Žao mi je, najviše mi je žao ove sjajne generacije, onih momaka kojima je ovo EP vjerovatno zadnji odlazak na neko veliko takmičenje kao igrača: Lulića, Medunjanina, Ibiševića, Salihovića...momaka koji su godinama u ovoj reprezentaciji proljevali znoj da bi jednog dana dočekali i jedno EP ali po svemu sudeći ništa od toga... :plac:
Budi pozitivna ko i pred današnju tekmu :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 00:46

NoName je napisao/la:Po tome što ga ne podrzavate ti i calcio. Nema potrebe za boljim referencama
Nema potrebe jer ne postoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 nov 2014, 00:46

barbarez je smijesan izbor za selektora ,sta vam je ljudi ,lik neki pokeras ,nema minute kao trener ,
da je tro legenda ,selekttor ne moze biti

pape cao :wave:
kljucaj temu ,ovaj vise nije dio repke od veceras
a zamjene treba traziti u bajevicu,bazdarevicu, vahi (iako gotov nemoguca misija )

bajevic kad bi htio preuzet bilo bi idealno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2014, 00:46

Ne znam, ne sviđa mi se što su se Calcio, Sabinho i Virtu4l okrenuli protiv Papeta. Možda bismo mi ostali trebali sada dati podršku našem selektoru koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo?! :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 nov 2014, 00:47

Sve da je on i najbolji trener na svijetu (a nije, ni blizu) poslije katastrofalnih rezultata a ovo jesu KATASTROFALNI rezultati, on mora da ide.
Kvalifikacije su izgubljene. A i da nisu (ipak ima teorijske šanse) EP nećemo izboriti sa njim. Znači otjerati ga (kakvo zahvaljivanje kakvi bakrači), razmisliti dobro o nasljedniku i dovesti nekog trenera koji zna znanje za razliku od ovog koji će pogledati dalje od HNL-a i dovesti u reprezentaciju nova imena kojih ima po Evropi. Koja to iole kvalitetna reprezentacija na svijetu ima samo dvojicu napadača. I gle čuda obadvojica se povrijede. I šta ovaj uradi; stavi u napad Hajrovića koji nije napadač a imamo napadača (Đurić, Mahmutović, Zec, Muslimović, Adilović).
Neće da zove Đurića koji ne igra puno a s druge strane igra mu Hajrović koji je odigrao jednu utakmicu više i čak ga ne stavlja na njegovu poziciju. Ne zove Mahmutovića koji je godinama standardan zajedno sa Ljevakovićem a čak su i uigrani. Ne zove Adilovića kojeg ne podnosim ali ako može pomoći zvao bih ga i ja.
Fale ti napadači. Pozovi nove. Imamo ih. Riješen problem. Nisu na nivou Džeke i Ibiševića. Pa šta? Protivnička odbrana pazi na napadača, igrači sredine prave opasnost za protivnike. To je fudbal.
Znači otpustiti ovoga, dovesti novoga. Njegov stil igre, njegov izbor igrača. Pokušati spasiti što se spasiti može od kvalifikacija (ima još vremena do marta). Ako se popravimosve će biti bolje. Ako se plasiramo na EP, super. Ako ne uspijemo barem smo nešto pokušali. Gore od ovoga ne može. Samo ćemo još više pasti kroz jakosne skupine i biće još teže grupe za kvalifikacije a ovo uopšte nije bila tako teška grupa za proći.
Nadam se da će razum prevladati i da ćemo sutra čitati naslove tipa Safet Sušić dobio otkaz ili nešto slično.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 00:48

let3 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kakav Barbarez?

Radije dati Amaru Osimu, ima trenerskog iskustva, i babu na svojoj strani.
babo Osim je bolestan covjek, tako da mu to i nisu neka leđa...a i svakako ga Junior nikad ništa i ne pita po pitanju fudbala općenito, niti traži savjet ;) (obojica to potvrdila).
Amar Osim ima itekako bolje iskustvo i znanje od Barabareza, tako da nema dileme ko bi od njih dvoje imao prednost.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 00:48

Sabinho je napisao/la:Ako vec Safet odlazi (sto je zasluzeno nakon ovog debakla) onda treba da dodje neko ko je nesto i napravio u svojoj trenerskoj karijeri. Najbolje bi bilo da to ne bude nas covjek.
Pa i ja se slažem da nam ne bi trebao trener koji ima bilo kakve veze sa FK. Sarajevom... a sad će se pojaviti kao kandidati ako ovog smijene,a ni jedan nema neku trenersku karijeru...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 nov 2014, 00:49

Monolog je napisao/la:Ne znam, ne sviđa mi se što su se Calcio, Sabinho i Virtu4l okrenuli protiv Papeta. Možda bismo mi ostali trebali sada dati podršku našem selektoru koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo?! :mrgreen:
kazem ja, staš ba kritikovat naseg najboljeg igraca ikad, i ona poznata: DO KATARA :tokralju:

KLJUCAJ TEMU

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 00:49

Barbarez zato sto nam treba cudo,trebaju nam prakticno sve pobjede do kraja.Ako neko moze tako radikalno podici ekipu i mobilizirat navijace i kompletnu javnost to je samo on,niko drugi ne moze.
Naravno,pod uslovom da nismo odustali od pokusaja da napravimo cudo i ipak se plasiramo ,ako jesmo onda nebitno,moze bilo ko,licno preferiram da Podravka ostane u tom slucaju.

Ko god bude novi selektor niko nece imati obraza postaviti mu za cilj plasman,najvise sto se moze,je"pokusati uciniti cudo".Ako ne,nema sankcija.Niko normalan nece ni pristati nego ovako kako sam napisao.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 nov 2014, 00:50

Nebranim susica ali ko god da dodje nace se par tz takticara ovdje i traziti ostavke zato sto ronaldinh stilic nije pozvan itd itd..cast izuzetcima
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 17 nov 2014, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:O kakvoj misiji govoriš i po čemu je to Barbarez loš izbor
Po čemu je dobar izbor?
Sigurno jer se do sada dokazao kao kvalitetan trener. Samo, nikako da nadjem njegov trenerski profil na Transfermarktu. :eh:

Ako bi neka od friskih legendi trebala da preuzme, onda sam za Bajramovica. On ipak ima kakvo - takvo trenersko iskustvo.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 00:51

Ja bi volio da Pape ostane,čisto da vidim jel može dobiti Andoru :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 00:51

rishaaa je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ako vec Safet odlazi (sto je zasluzeno nakon ovog debakla) onda treba da dodje neko ko je nesto i napravio u svojoj trenerskoj karijeri. Najbolje bi bilo da to ne bude nas covjek.
Pa i ja se slažem da nam ne bi trebao trener koji ima bilo kakve veze sa FK. Sarajevom... a sad će se pojaviti kao kandidati ako ovog smijene,a ni jedan nema neku trenersku karijeru...
Sto se tice toga boli me qrac ima li veze sa FKS, to uopste nije ni igralo ulogu u tome sto sam ja branio Papeta. Mozda cak ni Amar nije losa opcija ali opet kazem najbolje bi bilo stranca angazovati.

@monolog branili smo dok se moglo braniti. Ja sam ga nakon objave spiska kritikovao sto nije pozvao Mahmutovica ali uvijek sam bio optimista i mislio sam izvuce nas neko na individualni kvalitet dok se ne vrate Dzeko, Kolasinac, Salihovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 00:52

Monolog je napisao/la:Ne znam, ne sviđa mi se što su se Calcio, Sabinho i Virtu4l okrenuli protiv Papeta. Možda bismo mi ostali trebali sada dati podršku našem selektoru koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo?! :mrgreen:
Nije on, igrači su nas odveli, Miralem Pjanić prije svih, naš najbolji igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.