Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti Rutenka sve
Dajte neku stranicu da se mogu pratit statistika i igraci covjece lakse nac 100eura neg stranicu sa tacnim i azurnim podatcima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- Evolution87
- Kontakt:
ma pratio live streammaster44 je napisao/la:Evolution gdje pratis golove igraca ? Oficijelna stranica pala.
a imate na premierovoj stranici golovo, mada sigurno malo kasne
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
5Tyson87 je napisao/la:Koliko su dali:
Dolenec
Canellas
Lazarov
4
10
Forza Milan!
-
- Kontakt:
Juce sve prodje valjda je neko ispratio, za danas Hrvatska 1, Cordoba preko zutih i Briz 1mukitmovac je napisao/la:Po meni za veceras Katar 1, Real preko 7,5 zutih, Juve gosti vise zutih i CSK- a 2
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
5Tyson87 je napisao/la:Koliko su dali:
Dolenec
Canellas
Lazarov
4
10
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Stavio sam ja ali kasne ljudi citavo poluvrijemerobben je napisao/la:Dajte neku stranicu da se mogu pratit statistika i igraci covjece lakse nac 100eura neg stranicu sa tacnim i azurnim podatcima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.ihf.info/files/CompetitionDa ... /04OMR.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise Canellas 5 golova
Ovdje pise Canellas 5 golova
Hvala drug,sjeba me canellasPuma je napisao/la:5Tyson87 je napisao/la:Koliko su dali:
Dolenec
Canellas
Lazarov
4
10
-
- Kontakt:
dao je canellas 5 golova
hoce li ovi klosari ispraviti tosubcoccinela je napisao/la:dao je canellas 5 golova
-
- Kontakt:
ne znam gdje si igrao,ali mozes ovdje sa desne strane vidjeti kad je dao golove http://www.ihf.info/files/CompetitionDa ... /04MTR.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;
uglavnom kontaktiraj ih,trebali bi da isprave
uglavnom kontaktiraj ih,trebali bi da isprave
Na premieru imaju li neki kontakt da pitam,ceko sam njega za 110kmsubcoccinela je napisao/la:ne znam gdje si igrao,ali mozes ovdje sa desne strane vidjeti kad je dao golove http://www.ihf.info/files/CompetitionDa ... /04MTR.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;
Na fb se javi.Tyson87 je napisao/la:Na premieru imaju li neki kontakt da pitam,ceko sam njega za 110kmsubcoccinela je napisao/la:ne znam gdje si igrao,ali mozes ovdje sa desne strane vidjeti kad je dao golove http://www.ihf.info/files/CompetitionDa ... /04MTR.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Igor Vori ce nas zeznuti (mislim na nas koji smo ga igrali manje)
I ja sam ga ceko vise od 4 pa me bas zanima gdje je greska.Tyson87 je napisao/la:hoce li ovi klosari ispraviti tosubcoccinela je napisao/la:dao je canellas 5 golova
Pa nevjerovatno, i meni treba 5 golova Cannalesa
@bojler
Eo bas i ja sad gledam, kod ovih pise zsvrseno i broj golova a kod njega nema nista trenutno.. valjda isprave
@bojler
Eo bas i ja sad gledam, kod ovih pise zsvrseno i broj golova a kod njega nema nista trenutno.. valjda isprave
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 jan 2015, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nema mu broja na rezultatu tako da ste vjerovatno u pravu da provjeravaju sad :/
-
- Kontakt:
sad ce oni da pogledaju utakmicu,pa ce garant ustanoviti da iako pise da je 5,po njima je 4 jer je bio u ofsajdu 

Hajmo Vori jos 2 a Cupic 4

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.