Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 01:01

NoName je napisao/la:To su već finese. Bolje je i neznanje nego pogrešno znanje, bivol je imao reference ali katastrofalne. Pošto je uništio ove kvalifikacije treba probati nekog od legendi OVE reprezentacije, možemo puno dobiti a nemamo šta izgubiti.
Ja ipak mislim da je bolje znanje u odnosu na neznanje. Pod znanjem podrazumjevam provjerena trenerska imena, a neka od njih se provlače godinama, Barbarez je tu uljez, ali mnogo nas je zadužio, pa ga je uvijek bilo lijepo vidjeti među tim imenima. Sušić je došao u okolnostima kad su se razni mešetari pitali, pa je mogao uletiti na foru i spašavati guzicu pojedincima, koji su ipak na kraju pali. Sad je to potpuno drugačija situacija, možemo sebi priuštiti dobrog trenera, igrački i finansijski, a za učenje zanata ima mlada reprezentacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 01:01

Ništa mi nemamo od toga što je neko bio u pravu ili ne. Bivol nam uništi naše prvo SP, uništi ove kvalifikacije, uništi najbolju generaciju koju smo ikad imali i koju ćemo ikad imati... To se ne može promjeniti.

Ni električna stolica mu ne bi bila dovoljna kazna.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 nov 2014, 01:01

nista ne ocekivano, jos od sredine kvalifikacija za svjetsko smo krenuli tonut, pitanje je kad ce pape ili savez nam odvezat sidro, razumijem ja partiotizam i sve al nekad treba i realno stvari pogledat i reci da vec preko godinu stvari ne funkcionisu ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 01:02

Savez je nesposobniji od Papeta. Čoveku nakon katastrofalnog starta nisu uručili otkaz, to nema nigde. Bento dobio odmah otkaz, nisu ga ništa ni pitali.
A Pape govori uskoro će se znati, treba da razmislim.
Otkaz bez razmišljanja, ubio mi je volju za gledati tekme.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 nov 2014, 01:03

Safete svaka ti je ko njegoševa :urnebes:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:03

Ovi koji su protiv Barbareza i bulazne o nekom iskustvu pa onda spomenu Amara Osima ne razumiju uopste sta je poenta i sta ovoj reprezentaciji prioritetno treba.
1.Castan i moralan covjek koji ce zvati najbolje i samim time elimnisati nezadovoljstva.

2.Dokazani patriota,ove zemlje,nikakvi Jugosloveni.
3.Covjek koji ce stvoriti prijateljsku atmosferu u samoj ekipi(ovo je najvaznije)
4.Covjek koji ima podrsku najveceg dijela javnosti i samih igraca.
5.Covjek koji vjeruje u igrace i postavlja visoke ciljeve.
6.Covjek koji ce svojim autoritetom i primjerom potaknuti svakog igraca da da sve od sebe,cak i vise od toga.

Sve ovo je vaznije od iskustva.

Oni koji ne razumiju ovo,ne razumiju nista.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 01:04

slika

Danas ili eventualno sutra. :wave:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 01:04

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:To su već finese. Bolje je i neznanje nego pogrešno znanje, bivol je imao reference ali katastrofalne. Pošto je uništio ove kvalifikacije treba probati nekog od legendi OVE reprezentacije, možemo puno dobiti a nemamo šta izgubiti.
Ja ipak mislim da je bolje znanje u odnosu na neznanje. Pod znanjem podrazumjevam provjerena trenerska imena, a neka od njih se provlače godinama, Barbarez je tu uljez, ali mnogo nas je zadužio, pa ga je uvijek bilo lijepo vidjeti među tim imenima. Sušić je došao u okolnostima kad su se razni mešetari pitali, pa je mogao uletiti na foru i spašavati guzicu pojedincima, koji su ipak na kraju pali. Sad je to potpuno drugačija situacija, možemo sebi priuštiti dobrog trenera, igrački i finansijski, a za učenje zanata ima mlada reprezentacija.
A šta je sa onima što cuvase bivolovu guzicu čak i ovdje na forumu? I koji će nam qrac sad dobar selektor? Što nisi tako pisao prije nego bivol uništi ovu generaciju?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 01:04

bordobijeli je napisao/la: ma postavio ih kako igraju i u svojim klubovima medo i besic zadnji vezni pjanic malo ispred i imali smo i ta famozna krila sto se uvijek govorilo da moraju igrati krila da rasterete sredinu
Famozna krila ti ne pomazu nista ako nemas bar jednog pravog napadaca na poziciji isturenog napadaca. To je isto bilo ovdje receno i prije ove utakmice. Jedino ako ta krila nisu klase Riberya, Robbena i slicnih.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 nov 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 01:05

Kakav savez, otkaz je trebao dobiti nakon Nigerije, tj. završetka Svjetskog prvenstva.

Što da ne Barbarez? Meho Kodro je otjeran bez raloga, ako jedan Niko Kovač može voditi Hrvatsku, onda može i Sergej Barbarez voditi BiH. Ako ne bude rezultata, Sergej će dati sam od sebe otkaz, nije licemjer kao Safet Sušić, kome su svi na svijetu krivi, samo on to nije.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 nov 2014, 01:05

vedator je napisao/la:slika

Danas ili eventualno sutra. :wave:
Bez ovoga breaking, pa valjda bi to trebala biti očekivana vijest :pray:

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 17 nov 2014, 01:06

Elegant je napisao/la:
MP8 je napisao/la:Sve se bojim da Safet nece napustiti klupu, a isto tako da mu ni savez nece uruciti otkaz, daj Boze da grijesim.
Pa nece ici do te mjere, bilo bi previse.
Vjeruj da me ne bi iznenadilo, jer ovo je ionako preslo svaku mjeru, davno mu se jos trebao uruciti otkaz.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 01:06

vec sam pisao i rekao da su ovi upravu sto su bili protiv safeta a da smo mi gluperde sto smo za safeta :) ne vidimo dovoljno daleko kao vi . samo meni jedno nije jasno ovdje se razglabalo kako trebamo igrati s krilima i veceras i hajrovic i lulic na krilu i u sredini najjaci nasi igraci pjanic,medo ,besic pa moze se reci i stoperi najbolji spaha i sunjic a sve sto su nam izralci napravili bilo je kroz sredinu primaju loptu okrecu se rade sta hoce na nasi 20 metara ,sad se vidi da ta dosad taktika i nije bila loša i da je veci problem sto je safet izgubio povjerenje javnocsti a izgleda i igraca nego sto su to neke greske u taktici ,o tome bi se dalo raspravljati 2 godina al jedno je jasno neko drugi mora sjesti na klupu BIH

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 01:07

Virtu4lu došlo iz guzice u glavu, ali kasno.
Ne znam zašto se uopšte trudite oko selektora, ko god da preuzme, odradit će bolje kvalifikacije do kraja. Šanse su veoma male da se plasiramo, tako da ne treba puno očekivati.
Dosta trenera je skupo, traže velike plate, pogotovo Vahid.
Treba dovest trenera za prvu pomoć, jeftinog, koji neće ganjati interes da neko svoje pulene ubacuje, da ih gura dalje.
Amar je odlično rešenje, nije skupo, koliko toliko je dobar i može odraditi kvalifikacije do kraja, pa šta bude.
Onda posle ganjati, bolje, zvučnijeg trenera.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 nov 2014, 01:07

Rusilac je napisao/la:Ovi koji su protiv Barbareza i bulazne o nekom iskustvu pa onda spomenu Amara Osima ne razumiju uopste sta je poenta i sta ovoj reprezentaciji prioritetno treba.
1.Castan i moralan covjek koji ce zvati najbolje i samim time elimnisati nezadovoljstva.

2.Dokazani patriota,ove zemlje,nikakvi Jugosloveni.
3.Covjek koji ce stvoriti prijateljsku atmosferu u samoj ekipi(ovo je najvaznije)
4.Covjek koji ima podrsku najveceg dijela javnosti.
5.Covjek koji vjeruje u igrace i postavlja visoke ciljeve.

Sve ovo je vaznije od iskustva.

Oni koji ne razumiju ovo,ne razumiju nista.
I čovjek koji nema ni minute kao trener na klupi, ne hvala. Treba nam dokazani stručnjak nema više učenja na reprezentaciji.
Ne zanima me hoće li biti patriota ako bude davao rezultate na terenu i van njega.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:07

Joj kad Virto počne kenyat... ETO KOVAČ vodio 22 kluba prije nego što je sjeo na klupu A Hrvatske... A prije toga je vodio 10 godina mlade selekcije reprezentacije :clap: :clap:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 nov 2014, 01:08

Safet je jos uvijek uvjeren da moze do 18 bodova. :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 01:09

bordobijeli je napisao/la:vec sam pisao i rekao da su ovi upravu sto su bili protiv safeta a da smo mi gluperde sto smo za safeta :) ne vidimo dovoljno daleko kao vi . samo meni jedno nije jasno ovdje se razglabalo kako trebamo igrati s krilima i veceras i hajrovic i lulic na krilu i u sredini najjaci nasi igraci pjanic,medo ,besic pa moze se reci i stoperi najbolji spaha i sunjic a sve sto su nam izralci napravili bilo je kroz sredinu primaju loptu okrecu se rade sta hoce na nasi 20 metara ,sad se vidi da ta dosad taktika i nije bila loša i da je veci problem sto je safet izgubio povjerenje javnocsti a izgleda i igraca nego sto su to neke greske u taktici ,o tome bi se dalo raspravljati 2 godina al jedno je jasno neko drugi mora sjesti na klupu BIH
Jeste ali nismo imali napadaca iako je Luliceva i Hajroviceva duznost da znaju zabiti gol sa 2m bio pored njih Dzeko ili ne. Dalje ljudi su igrali veoma jak presing, sto se tice njihovog iznosenja lopte kroz nasu sredinu ne znam u cemu je bio problem i zasto je Pape izvadio bas Besica i Mujdzu. :eh:
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 17 nov 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 nov 2014, 01:09

Moram ga još jednom citirati:

Vjerujem da ćemo sutra razočarati sve one koji priželjkuju loš rezultat, izjavio je Sušić

:rol: :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2014, 01:10

Pa sta mu vrijedi i da pobjedi narednih koliko utakmica kada znate da ce Belgija da se digne i da ce Izrael i Vels uzeti jos sest protiv Kipra i Andore i onda izmedji sebe odluciti ko ide na prvenstvo.. Trenutno se mi nista ne pitamo vec Izrael protiv Velsa u dvije utakmice odlucuje..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.