MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:46rekli su mi da nisam shvatio pitanja, ja sam njima rekao da nisu shvatili zivot..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:46rekli su mi da nisam shvatio pitanja, ja sam njima rekao da nisu shvatili zivot..
Bio je onaj jedan što je legenda pravio, bilo mescini 15 sekundi izmedju pitanja.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:35Prijedlog za kapitena da pauzu za pitanja produzi na 20 sekundi,jeste malo dugo ali to može spriječiti veći uticaj konekcije.Ovako dok je 10 propustiš 2 pitanja,a ako produžis medjuprostor max 1 pitanje možeš propustit
Little Caprice čudan ugao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:56Zafrka me na onoj Kimmy Granger, zar ono nije ona? A odgovor je bio Little Caprice ona Cehinja![]()
de hajde bit ce jos dobrih plasmana ne brini majketBosniaBoston je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:55Nije mi namjera sada Kapitenu nešto pametovati jer sam svjestan koliko truda ulaže ali imam sugestiju koja se donekle poklapa sa Šefćetovom ali ću je reći malo finije![]()
Po meni nije idealno da bude toliko pitanja o umjetnosti,demografiji i historijskim cinjenicama bar ne u ovakvoj mjeri.Evo od prirodnih nauka ovaj kviz 2 pitanje bila od 40 ako se ne varam,nekih 8-10 pitanja bi o tome trebalo staviti znači 20-25%. A ove 3 oblasti koje sam ranije spomenuo imale sigurno nekih 14-15 pitanja to bi se moglo ograničiti na nekih 8-10 kao i kod prirodnih nauka.Shvatam zašto neki kažu da kviz nije bio dobar,mada je meni bio sasvim korektan uprkos lošem rezultatu
Cijenim trud Kapitenu,ja nastavljam igrati dok mi ne dosadi i shvatam da si umjetnička duša koja voli historiju ali budi ravnomjeran![]()
Stavljo je par zayebanih poza i slika, Lunu sam i ja zamalo fulo al je izdao syeban pvc u sisi.
Ja sam na gugletu vazda kuco Jennifer kad se Nicole tek pojavila, **** mater ko nije
Nia Nacci ide na ctrl+c iskreno, nisam za nju znao
Ma evo gledam baš. Onako. Najtamnije što idem je Honey Gold i to samo kad nju i Gisele Palmer Charles Dera kalemi u toaletu firme.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, VensanKasel i 41 gost.