Champions League 2023/24

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tko osvaja?

Real Madrid
32
58%
Borussia Dortmund
23
42%

Ukupno glasova: 55

denimen99
Kontakt:

Re: Champions League 2023/24

Post Postao/la denimen99 » 06 jun 2024, 14:46

Mukebir je napisao/la:
06 jun 2024, 14:26
Golmana zasipali kamenjem i kovanicama. Igrači napadnuti od strane fašističke omladine Madrida prije utakmice. Policija naredila igračima da ne smiju igrati. Igrači se bojali za svoje živote. Fašizam u svom punom zamahu. A koliko imam uvida na ovom forumu i na Balkanu izgleda uzima svoj mah. Trolofasizam na djelu.

Eto trolovi moji, dosta hrane za danas. Nadam se da ste siti. Čujemo se nakon nove kradje u reziji kastiljskih lupeza. Ako vam sta nije jasno, možete se javiti u PP za nastavak edukacije.
Tadašnji igrači Barcelone nisu bili pravi fudbaleri, nego domaće izdajice i hitlerovci, secesionisti i teroristi.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 06 jun 2024, 15:00

Mukebir je napisao/la:
06 jun 2024, 07:15
DinGospo21 je napisao/la:
06 jun 2024, 00:44
Mukebir je napisao/la:
05 jun 2024, 20:59

Pa neću ja tebi dokaze ovdje izvoditi. Nismo na sudu. Postoji sve na guglu. Ne xyz stranice nego relevantni historijski spisi. Pogledaj ako želiš, ali ne u veseloj svesci. Uostalom, pogledaj kako se brzinom svjetlosti mijenja zakon o porezu u Madridu a sve u cilju dovođenja Mbapea. Navedena je plata koja je manja od 50% od prethodne koju je imao, sto ne smije da bude. To isto pravilo je onemogućilo Barseloni da potpiše Messija. FFP se kroji po željama reala. Taj isti FP je doveo do banrota Sevillu, klub koji gotovo svaku godinu uzima drugi po jakosti Eurokup i tim koji nije dovodio superzvijezde i davao im ogromne plate, klub koji je igrao redovno i LP. Barselona je posteno reducirala izdavanja na plate a istovremeno je klub koji je jedan od vodecih sto se tice prihoda na globalnom nivou. U korona sezoni florentino izjavljuje javno kako real mora "pod svaku cijenu" uzeti titulu. Sta to znaci? Da je kojim slučajem to druga strana izjavila javnost bi ih razapela. Stvoren je ekosistem koji pogoduje "kraljevskom" klubu. FC Barselona je predstavljala i predstavlja otpor fašističkim frankovim strujama. Zar bi ljudi dolazili na stadion i podržavali taj isti klub da vrijedi suprotno. Ti ljudi valjda znaju bolje i od tebe i od mene sta se u prošlosti dešavalo. Gdje je logika?
Nećeš jer nema majmune, nema nikakvih ali vasi pileci mozgovi to ne mogu nikako da shvate. Real ima odlicnu finansijsku situaciju i mozes dovesti pored Mbappea koga hoce, ali bukvalno, a pritom je Mbappe dosao dzabe. Nije niko kriv Barceloni sto su godinama dovodili igrace i pretplacivali ih redovno, drugo kad se sjetim da je onaj Dembele imao vecu platu nego Modrić a vazda bio povrijeden. Sta je problem, te sezone niste Real dobili ni kuci ni na strani, pametnom dosta, da ne pricam da vas presjednik redovno ima ispale naravno po Realu, dok u njegovom klubu, se brukaju u Evropi evo skoro deceniju. FC Barcelona jest fasisticki klub, znam da ti je tesko to napisati, evo ja sam za tebe. Santiago Bernabeu je sagradjen od prigoda navijaca Reala, da ne pircam da je drzava tad prijetila tadasnjem presjedniku Reala velikom Bernabeu da stadion ne smije graditi jer pazi sad, Franko tako kaze, ali Bernabea je bolila kurcina sta on kaze i napravio je stadion, covjek je bio protiv sistema, dok je Barcelona obrnuto. Jel isti oni ljudi koji su na taj isti stadion docekali Franka i njegove ministre na inaguraciji Camp Noua?
Droga je ili odradila svoje ili si fakat prirodno glup. Ne vidim drugo objasnjenje. Autizam možda. Ima svakakvog hamelja ali ti si daleko najveći. Kažem ja, plastican klub, mislim fašistički, plastični navijači. Galaktikosi haman zero titula, pa onda Ronaldo, Kaka i ostatak samo tri titule u 4 godine, a koliko se ono para u njih upumpalo. Bilo bi i manje da sudije nisu svoje prste upetljale. Od Frankove smrti kroz nekih 30ak godina real m bio nebitan klub u Evropi. Samaro ih veliki Alex Ferguson sa Aberdinom sve dok sef narko kartela florentino p nije počeo kupovati titule LP samo da bi se prikrila sramota u primeri. Ne treba zaboraviti ni redovne porcije od strane Valverdea. Najveće legende ovog mafijaskog kluba su naravno sudije. 10 godina ispadanja u osmini finala LP, 2 titule primere u 10 godina. Uz kradje i nafaku u LP se ta statistika usminkala. Kad se podvuče crta, ne ona koju uvlacis u sebe, svi ce se sjećati Pepove Barse, Sitija, Klopovog Liverpula, Fergijevog Junajteda, Murinjovog Celzija, Sakijevog Milana, Maradone, Pele, Messija. Niko zidanovog i Ancelotijevog(on je gospodin) reala. Koga boli qratz osim bubuljicara koji još nisu izašli iz puberteta.

Mislim da smo otišli predaleko sa ovom edukacijom na temi koja nije za to namijenjena. Može na nekom drugom pdfu ako ti jos sta ne bude jasno. I ostatku odabrane madridske elite.
Tvoj je klub fasiticki sto te je sramota, treba reci istinu. Cim nemas kontra argumenta na moje izlaganje valjas gluposti kao i obicno. Za tvoju informaciju galacticosi su bili prvaci Evrope 2002, mozes provjerit imas internet 21. je vijek, to sto nisu uzimali svake sezone Boze moj, poslije odlaska Del Bosquea a onda i Makelelea otvorilo se za druge klubove. Prvo Kaka nije uzeo 4 titule, tu se odmah vidi da se provaljujes i lupas nevjerovatne gluposti. Druga stvar, isti taj Ronaldo kojeg pominjes gore je donio 4 LP, tako da je njegovo dovodenje bila prava bagatela, i znam sad ide to klasicno da nije on sam igrao, istina ali je u svakoj sezoni kad je Real uzeo trofej bio najbolji strijelac, toliko. Samo vi nemoj te o sudijama života vam vaših, ko o čemu **** o poštenju. Real poslije njegove smrti 2 kupa Uefa, (kad pricas o periodu od 30tak godina) 2 LP, poraz u finalu od Liverpoola '81. Kako ih je Ferguson smarao a jednom u tom periodu igrali, ali dobro imas pileci mozak pa i ne cudi. Ti stvarno imas neke probleme ali iskreno ti govorim, spominjes neku drogu, narko kartel, hahhhhh, trebas piti neke lijekove pod hitno dok ti se stanje nije pogorsalo. Hoces da te podsjetim da je Barcelona od 2001 do 2018 placala sudije, Negreira skandal, koliko je taj klubu uzeo titula sa sudijama, i to su cinjenice, ovo sto ti pises, maloumnike poput tebe smiri, jer zna se da je Barcelona sudijski klub. Reci da se niko nece sjecati Reala i njihovih uspjega, je isto da je kazem da će Albanija osvojiti Euro, van pameti svake. Tako da moja ti je preporuka da pocnes na vrijeme lijekove uzimati, kad Mbappe krene guzit bit ce kasno.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 06 jun 2024, 15:05

Mukebir je napisao/la:
06 jun 2024, 14:26
Golmana zasipali kamenjem i kovanicama. Igrači napadnuti od strane fašističke omladine Madrida prije utakmice. Policija naredila igračima da ne smiju igrati. Igrači se bojali za svoje živote. Fašizam u svom punom zamahu. A koliko imam uvida na ovom forumu i na Balkanu izgleda uzima svoj mah. Trolofasizam na djelu.

Eto trolovi moji, dosta hrane za danas. Nadam se da ste siti. Čujemo se nakon nove kradje u reziji kastiljskih lupeza. Ako vam sta nije jasno, možete se javiti u PP za nastavak edukacije.
Ma sigurno, i dan danas pomaže iz groba Realu, a Barceloni trava nije bila dovoljno zelena, što bi Xavi reko, jbg sta ces.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 jun 2024, 15:05

Može li molba samo da ne citirate ove trolove kad im odgovarate? Hvala.
Koševo Zapad

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 06 jun 2024, 15:32

Shategabri je napisao/la:
06 jun 2024, 15:05
Može li molba samo da ne citirate ove trolove kad im odgovarate? Hvala.
Kakav mubakir, nije on troll, on je debil. Ja sam troll u pravom smislu te riječi. Pravi trollow ne smaraju historijom niti geografijom, nego ubiše u pojam sitnu buraniju svježim događajima!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 06 jun 2024, 17:04

Auh koja patnja. Moje riječi vas očito pogađaju. Istina boli. ŠtateBrigi se dobro drži, stabilan je koliko toliko. Za ovu dvojicu smo odavno znali da su debili. Ovaj florentinov advokat o tom negreiri zna nesto sto tužilaštvo ne zna. Moja preporuka je fino da sve dokaze priložis i predaš na sud u Madridu. Ako nemaš keša za put, skupljacemo nije frka. Moze i neki humanitarni koncert na Jaklicu. Evo Denis neka bude primalac. Novca.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 06 jun 2024, 17:23

06 jun 2024, 13:45
Spahic98 je napisao/la:
06 jun 2024, 10:49
06 jun 2024, 00:46

Pametan si druze, koliko **** ima vitamina.
Bitno je da ljudi znaju pozadinu realovih trofeja.

slika
Na kojoj je poziciji igrao?
bio vlasnik rejala

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 06 jun 2024, 17:40

Spahic98 je napisao/la:
06 jun 2024, 17:23
06 jun 2024, 13:45
Spahic98 je napisao/la:

slika
Na kojoj je poziciji igrao?
bio vlasnik rejala
Za pileće mozgove jeste sigurno.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 06 jun 2024, 18:09

06 jun 2024, 17:40

Zasto si izbjegao odgovoriti koliko je Real osvojio titula lige za vrijeme Franca, a koliko Barca i Atletico zajedno? Nije valjda da nemas muda odgovoriti? :rol:

Nekada su bili Francov klub, a danas su klub sudija, Fife i Uefe. Nikad nista posteno. Sprdačina od kluba. Realno :kafa:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 jun 2024, 19:31

Spahic98 je napisao/la:
06 jun 2024, 00:46
Spahic98 je napisao/la:
05 jun 2024, 22:50
Da nije bilo Franka ,rejal danas nebi bio najveći klub ni u Madridu.
Pametan si druze, koliko **** ima vitamina.

slika
Jel Franco zasluzen i sto 6 puta u zadnjih 10 godina Real qurcem mlati nejac po Europi? :beba:

Ostavite se historije. Nacho ima vise trofeja LP od Barcelone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 06 jun 2024, 19:57

Petardaa je napisao/la:
06 jun 2024, 18:09

Zasto si izbjegao odgovoriti koliko je Real osvojio titula lige za vrijeme Franca, a koliko Barca i Atletico zajedno? Nije valjda da nemas muda odgovoriti? :rol:

Nekada su bili Francov klub, a danas su klub sudija, Fife i Uefe. Nikad nista posteno. Sprdačina od kluba. Realno :kafa:
Imas traume od Reala, pa za neuspjehe Barcelone je naravno Real tu kriv nista novo. Osvojila je Barcelona za vrijeme Franka 20 titula, pritom je uzela najvise Generalissimo kupova od svih klubova, Franko im dao 220mil eura da ne bankrotiraju, potpisali Kubalu zahvaljujuci njemu. Zajedno Barcelona i Atletico su uzeli 27 titula u tom periodu, znaci opet se prosipate. Real ima samo jednu titulu vise od Barcelone iz tog perioda, zamisli jedna samo, da je on bio Realov bilo bi 15 titula vise, tako da. Ovaj zadnji pasus je Barcelona ali bukvalno, sudije necu ni komentarisat, to sto ti zivis u nekoj iluziji to je tvoj problem.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 06 jun 2024, 20:36

Retardaa i mukabir su isti lik.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 jun 2024, 21:53

Auuu brate situacija alarmantna na temi.
Ne znam zasto je #15 udarila ovako jako, ko da je neka razlika od #14.
Sta ima veze sto Nacho npr. ima vise Evropskih trofeja nego Barcelona?
To je samo igra.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 06 jun 2024, 22:25

Djeco vakat spavat. Pogotovo ovaj propali kladionicar penismen. Znaš li da je kažnjivo kladiti se mladjima od 18?

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 06 jun 2024, 23:17

Ljudi prosto ne mogu da podnesu da je Real Madrid najveći klub na svijetu, i najbolji naravno,što najbolji igrači dolaze u Real Madrid, to ih kida i ljuti ali neće to promijeniti stvari, i onda moraju svako malo obavezno spomenuti Franka naravno, jer bez toga nisu potpuni ljudi.Tu je neizostavni tandem Perez i Tebas. Kad ode Perez bit će neko treći, i sve tako u krug.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 jun 2024, 23:37

06 jun 2024, 23:17
Ljudi prosto ne mogu da podnesu da je Real Madrid najveći klub na svijetu, i najbolji naravno,što najbolji igrači dolaze u Real Madrid, to ih kida i ljuti ali neće to promijeniti stvari, i onda moraju svako malo obavezno spomenuti Franka naravno, jer bez toga nisu potpuni ljudi.Tu je neizostavni tandem Perez i Tebas. Kad ode Perez bit će neko treći, i sve tako u krug.
Svaka tebi cast sto imas toliko vremena volje i zivaca prepirat se sa djetetom kojem je izvor informacija neki forum.
Meni ga je majke mi na pocetku bilo zao, kontam nas je mlad je ali kad je toliko uporan yebat ga nek boluje i pati. Samo steta sto moramo trpit ta njegova srannja ovdje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 07 jun 2024, 00:18

godrina je napisao/la:
06 jun 2024, 23:37
06 jun 2024, 23:17
Svaka tebi cast sto imas toliko vremena volje i zivaca prepirat se sa djetetom kojem je izvor informacija neki forum.
Meni ga je majke mi na pocetku bilo zao, kontam nas je mlad je ali kad je toliko uporan yebat ga nek boluje i pati. Samo steta sto moramo trpit ta njegova srannja ovdje.
A zatucano je to, možeš ti njemu objasiti, pokazati slike, dokaze, dokumenta, da je istina skroz drugačija, ali džaba on će opet siliti jedno, jer nema drugu zanimaciju, pa haj ovde pokušati Real Madrid napraviti, nebitnim, malim, smiješnim, frankovim, i naravno sudijskim nakljonjenim.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 07 jun 2024, 05:32

06 jun 2024, 19:57
Petardaa je napisao/la:
06 jun 2024, 18:09

Imas traume od Reala, pa za neuspjehe Barcelone je naravno Real tu kriv nista novo. Osvojila je Barcelona za vrijeme Franka 20 titula, pritom je uzela najvise Generalissimo kupova od svih klubova, Franko im dao 220mil eura da ne bankrotiraju, potpisali Kubalu zahvaljujuci njemu. Zajedno Barcelona i Atletico su uzeli 27 titula u tom periodu, znaci opet se prosipate. Real ima samo jednu titulu vise od Barcelone iz tog perioda, zamisli jedna samo, da je on bio Realov bilo bi 15 titula vise, tako da. Ovaj zadnji pasus je Barcelona ali bukvalno, sudije necu ni komentarisat, to sto ti zivis u nekoj iluziji to je tvoj problem.
Sramotis se dijete. Pa nije Barcelona jedan od suosnivaca Fife nego Real. Ne znam kakvo vam je zadovoljstvo u titulama koje svake godine citav svijet ismijava i niko ih ne cijeni osim fanova Reala. Svi vide da se Real gura samo takvi ko sto si ti nece da priznaju :urnebes:

I ne znam ko zivi u iluziji, a konstantno izbjegavas odgovoriti na jednostavno pitanje,. Zasto si izbjegao odgovoriti koliko je Real osvojio titula lige za vrijeme Franca, a koliko Barca i Atletico zajedno? Odgovaras na sve i svasta, zasto na ovo neces? :rol:

A kupove mozes zabiti sebi u guzicu. Interesantno je kada se prica o trofejima da su vam kupovi nebitni, a kada se prica o Francu onda vam kupovi postaju trofeji koji je u rangu lige samo da umanjite razliku u osvojenim ligama. Jad od navijaca :rol: I Zrinjski je ove sezone osvojo kup, a ono glavno je namjesteno Borcu zar ne?

Doduse, prije 3-4 dana me je bas ovdje jedan ubjeđivao da vam je i liga nebitna kad ju je Real sa Ronaldom osvojio samo 2x u 9 sezona, a kamoli kupovi :urnebes:

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 07 jun 2024, 06:47

Sto je jedan mudar čovjek jednom rekao, "Za hjebo si se ako si mislio ovdje normalno pisati, neke disertacije", parafraziram. Tako da...
Pozdrav braco iz Kastilje. Kakvo je vrijeme tamo i pije li se jutarnja i čita AS? Ima li šta o Negreiri novo? Kod nas na Mundo Deportivu kažu sve čisto.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jun 2024, 08:11

Petardo, hercika će te opaliti. 15-ka te baš pogodila.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.