Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ima li neko link za bilo koji nero ili neki drugi przac da radi, hitno je
Pozz moze li prijedlog za neki antivirus, ali da je sto jednostavniji i da ne usporava previse komp 
Ma sad mi je avast ali otkako sam ga instalirao komp mi je dosta sporiji, ne znam zastoLenBias je napisao/la:avast
- Papastathopoulos
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:Pozz moze li prijedlog za neki antivirus, ali da je sto jednostavniji i da ne usporava previse komp
I bas mu predlozi AV koji trosi najvise resursa ?LenBias je napisao/la:avast
Nod32 ti je dobar, za mene mozda i najbolji
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re:
hvala probat cu sadPapastathopoulos je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Pozz moze li prijedlog za neki antivirus, ali da je sto jednostavniji i da ne usporava previse kompI bas mu predlozi AV koji trosi najvise resursa ?LenBias je napisao/la:avast
Nod32 ti je dobar, za mene mozda i najbolji
znam da sam sa svim ostalim imao losija iskustva dok avast jedini radi kao podmazan u svakom smislu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Avira i to je to.
Kakve li vi to stranice posjećujete pa toliko tražite te antiviruse.
Kakve li vi to stranice posjećujete pa toliko tražite te antiviruse.
- Morecambe
- Kontakt:
Na linku koji je u spoileru mozes legalno skinuti ovaj freeware program koji radi odlicno posao za cd/dvd przenje:Mouse je napisao/la:ima li neko link za bilo koji nero ili neki drugi przac da radi, hitno je
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
microsoft security essentialsEmirTM87 je napisao/la:Pozz moze li prijedlog za neki antivirus, ali da je sto jednostavniji i da ne usporava previse komp
DRUG NEBI TI PUNCA
Ukoliko nemaš instaliraš Windows 8/8.1, koji u sebi ima ugrađen Defender, onda instaliraj NOD32 Antivirus 6 (imaš na torrentu, ne zaboravi skinuti Eset PureFix).
Mada ja preporučujem čak i onima koji imaju ovaj w8/8.1 da instaliraju NOD32 jer Windows malo-malo pa pukne što se tiče zaštite
Mada ja preporučujem čak i onima koji imaju ovaj w8/8.1 da instaliraju NOD32 jer Windows malo-malo pa pukne što se tiče zaštite
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne skidaj exe files i nemoj ih instalirati osim ako su sa neke sigurne stranice. Igrao sam online games i nikad nisam bio hakovan, a čak sam igrao svojevremeno i bez antivirusa.
Čovjek mora samo paziti gdje surfa i šta skida.
Čovjek mora samo paziti gdje surfa i šta skida.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
meni je iskljucen antivirus, defender na windows 8.1, i nikakvih problema, ne bih ga iskljucio da mi ne brise fajlove od igara sa torenta, evo komp radi normala, kao sto neutral kaze moras samo paziti kako surfas, sta skidas, i nece biti problema, ako ne pazis dzaba tebi antivirus onda
tell that nekom prosječnom korisniku računara, ja sam uz ova čuda od 2006e
ko moja tetka prvi put kad je kupila SEBI laptop, kaže eto da se uči, haj reko normala
za 2 dana kaže svira antivirus ne zna sta ce, sta si klikala, da nisi ove reklame, kaže jesam, pisalo da sam 9,999,999 posjetitelj i da sam osvojila 1M $

ko moja tetka prvi put kad je kupila SEBI laptop, kaže eto da se uči, haj reko normala
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Odjednom mi je racunar postao spor.Jutros sve bilo u redu,sad ga upali i po 10 sekundi mu treba da se prebaci sa teme na podforum i slicnom.Pa mu 15 sekundi treba da se refreshira i takve stvari.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hvala sto si to podjelio sa namaOtelo je napisao/la:Odjednom mi je racunar postao spor.Jutros sve bilo u redu,sad ga upali i po 10 sekundi mu treba da se prebaci sa teme na podforum i slicnom.Pa mu 15 sekundi treba da se refreshira i takve stvari.
Ocekivao sam da neko kaze do cega bi moglo biti al niko nista.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hvala sto si to podjelio sa namaOtelo je napisao/la:Odjednom mi je racunar postao spor.Jutros sve bilo u redu,sad ga upali i po 10 sekundi mu treba da se prebaci sa teme na podforum i slicnom.Pa mu 15 sekundi treba da se refreshira i takve stvari.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Ocekivao sam da neko kaze do cega bi moglo biti al niko nista.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hvala sto si to podjelio sa namaOtelo je napisao/la:Odjednom mi je racunar postao spor.Jutros sve bilo u redu,sad ga upali i po 10 sekundi mu treba da se prebaci sa teme na podforum i slicnom.Pa mu 15 sekundi treba da se refreshira i takve stvari.
Znam da nije
Ma rekao sam gore da je jutros radilo sve super i kad sam dosao kuci kao da koristim procesor od 800Mhz,grafu neku praistorijsku i 50mb rama.
Kasnije se je racunar ugasio sam i nakon par minuta kad sam ga upalio je poceo raditi normalno
Ma rekao sam gore da je jutros radilo sve super i kad sam dosao kuci kao da koristim procesor od 800Mhz,grafu neku praistorijsku i 50mb rama.
Kasnije se je racunar ugasio sam i nakon par minuta kad sam ga upalio je poceo raditi normalno
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bar prelistaj nekoliko stranica unazad, 90% postova je u vezi perfomansi pc.a, nikome se ne da ponavljatiOtelo je napisao/la:Ocekivao sam da neko kaze do cega bi moglo biti al niko nista.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hvala sto si to podjelio sa namaOtelo je napisao/la:Odjednom mi je racunar postao spor.Jutros sve bilo u redu,sad ga upali i po 10 sekundi mu treba da se prebaci sa teme na podforum i slicnom.Pa mu 15 sekundi treba da se refreshira i takve stvari.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VensanKasel i 14 gostiju.