NK Zvijezda Gradačac

neutralan__
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la neutralan__ » 10 sep 2011, 11:44

Komšije,sretno danas da pobijedite Olimpic i priključite se sredini tabele.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 sep 2011, 19:37

PAPE, ZOVI HALILA U REPKU !

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 10 sep 2011, 19:38

1-0 smo dobili, al po sansama je trebalo biti minimalno 4-0. svaka cast nadobroj igri i da imamo samo jos rasnog strijelca da one sanse pospremi u golove.ipak sve u svemu pozitiva i u srijedu dobijamo slobodu 100 %

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2011, 19:52

danas sve cestitke za igru ponosan sam na zvijezdu i na nase igrace.fali napadac da se nemoze opisat.danas nezic i husic extra u sredi hasic dobar a halil je odigrao najbolju utakmicu a nagrada je onaj eurogol.uglavnom svi na visini zadatka vjerujem da je kriza iza nas,sada pobijediti slobodu i onda sta nam bog da na ova dva gostovanja :) ocekujem cetiri boda ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 10 sep 2011, 20:00

odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic.... :oops: :!: :!:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 sep 2011, 20:05

moranjak je napisao/la:odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic.... :oops: :!: :!:
Nije Pliska u pitanju nego Hiros,on je i prosle sezone u Gradaccu dobio crveni karton,kada ga je trener zamjenio on je negodovao kada je izasao iz igre i sudija mu je zasluzeno dao crveni.I danas je pokazao kakav je seljacina.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 10 sep 2011, 20:14

Bosanski zmaj je napisao/la:
moranjak je napisao/la:odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic.... :oops: :!: :!:
Nije Pliska u pitanju nego Hiros,on je i prosle sezone u Gradaccu dobio crveni karton,kada ga je trener zamjenio on je negodovao kada je izasao iz igre i sudija mu je zasluzeno dao crveni.I danas je pokazao kakav je seljacina.
aha.... hiros ma jest seljacina ...ma nije on za fudbala on teba ici ovce cuvat :!:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 sep 2011, 21:09

Izgleda da je zavrsio u policijskoj stanici, u tunelu je napao nekog policajca i odmah je priveden. Tako sam cuo poslije utakmice. A stvarno mu je ponasanje lose za jednog igraca. A Vladavic je bio lako isprovociran, sto je dokaz njegovog silaznog puta u fudbalu. Olimpic je prosjecna ekipa, vise sam ocekivao od njih.
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 sep 2011, 23:11

pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 sep 2011, 23:20

Bosanski zmaj je napisao/la:PAPE, ZOVI HALILA U REPKU !
:lol: Kralj si svega mi :D .Halilović je zemlja igrač i drago mi je da je postigao gol,samo neka nastavi ovako.Mislim da vam je on najjače pojačanje koje ste doveli u ovom ljetnom prijelaznom roku.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 sep 2011, 23:33

dobar je i onaj Gavarić bio, i nemoj te se zavaravati nije Zvijezda toliko dobra bila kolko je Olimoik bio nemoćan i slab

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 sep 2011, 00:02

Svi igrači Zvijezde zaslužuju čestitke za lavovsku borbu i pravo je čudo što nisu dali još bar tri gola.Halilović sa pola snage se igra kao sa djecom igračima Olimpika.Najgora ekipa do sada koja je igrala u Gradačcu.Pored nikakve igre pokazali su nedisciplinu i primitivizam u kojim se isticao Hiroš i Vladavić.Igrači onakvog kalibra da se ponašaju kao neki seljaci još nije vidjeno na terenu.Izdvojio bih mladog reprezentativca Husića koji u stilu Salihamidzića prolazi kao vihor,kao da nikog nema na toj strani.Nezić je Vladavića stavio u dzep.Halilović ako nastavi onako mislim da Pape treba obratiti pažnju.Sve u svemu svi su za 10 bili.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 sep 2011, 00:05

seven je napisao/la:pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu :D
cestitam pobjedu

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 11 sep 2011, 00:18

Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 sep 2011, 00:33

Mancini je napisao/la:Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
sjećam se da si to pisao na temi Olimpica, prokleto si bio u pravu

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 sep 2011, 03:44

seven je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
Olimpic je nadtrčala skoro svaka ekipa do sada,osim možda Zrinjski 1.poluvrijeme iako imaju dobar igrački kadar.Nemaju kondicionog trenera a dok je bio trener Janjoš tu su bili Jusufbegović i Kolar koji su tu samo figure koji tu moraju biti.Mogu pričati šta hoće ali moraju dovesti dva dobra trenera,jednog za struku a drugog za kondiciju,i naravno "otjerati" nekoliko igrača kojima nije mjesto u ozbiljnoj ekipi.Kakva je šteta da dva trenera kao što su Ratko Ninković i Kemo Alispahić ne rade nigdje!Izvinjavam se što koristim vašu temu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 sep 2011, 07:29

Mancini je napisao/la:
seven je napisao/la:
Olimpic je nadtrčala skoro svaka ekipa do sada,osim možda Zrinjski 1.poluvrijeme iako imaju dobar igrački kadar.Nemaju kondicionog trenera a dok je bio trener Janjoš tu su bili Jusufbegović i Kolar koji su tu samo figure koji tu moraju biti.Mogu pričati šta hoće ali moraju dovesti dva dobra trenera,jednog za struku a drugog za kondiciju,i naravno "otjerati" nekoliko igrača kojima nije mjesto u ozbiljnoj ekipi.Kakva je šteta da dva trenera kao što su Ratko Ninković i Kemo Alispahić ne rade nigdje!Izvinjavam se što koristim vašu temu!
rade oni punom parom ninkovic je u hrvatskoj a alispahic cini mi se u nekom klubu iz neke arapske zemlje.moj prijedlog vam je husref musemic on bi od onih curica prave momke napravio :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 sep 2011, 12:31

Živ bio Ninković se vratio u Sarajevo još u maju jer sam sa njim pričao tada,a i Kemo se nalazi u Sarajevu jer znaš kakva je situacija u Siriji,njega zovu u Olimpic ali još nije ništa gotovo.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 sep 2011, 05:14, ukupno mijenjano 1 put.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 sep 2011, 14:36

Nemojte anonimni igraci,pa iz Zvjezde svi igraci su naj o PL.Savic,Vasilic;Karic,Alimanovic,Mi napravimo igrace i poslije ih rasadimo po PL(voćarsko povrtlarski kraj) ;) ,sada zapamtite ovog malog sto je dao gol.
pabizo je napisao/la:
seven je napisao/la:pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu :D
cestitam pobjedu

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 11 sep 2011, 16:21

Jel dolaze vasi RED DRAGONSI :mrgreen: na Grbavicu u subotu?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.