NK Zvijezda Gradačac
- neutralan__
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Komšije,sretno danas da pobijedite Olimpic i priključite se sredini tabele.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
PAPE, ZOVI HALILA U REPKU !
1-0 smo dobili, al po sansama je trebalo biti minimalno 4-0. svaka cast nadobroj igri i da imamo samo jos rasnog strijelca da one sanse pospremi u golove.ipak sve u svemu pozitiva i u srijedu dobijamo slobodu 100 %
danas sve cestitke za igru ponosan sam na zvijezdu i na nase igrace.fali napadac da se nemoze opisat.danas nezic i husic extra u sredi hasic dobar a halil je odigrao najbolju utakmicu a nagrada je onaj eurogol.uglavnom svi na visini zadatka vjerujem da je kriza iza nas,sada pobijediti slobodu i onda sta nam bog da na ova dva gostovanja
ocekujem cetiri boda 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic....

-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nije Pliska u pitanju nego Hiros,on je i prosle sezone u Gradaccu dobio crveni karton,kada ga je trener zamjenio on je negodovao kada je izasao iz igre i sudija mu je zasluzeno dao crveni.I danas je pokazao kakav je seljacina.moranjak je napisao/la:odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic....![]()
![]()
aha.... hiros ma jest seljacina ...ma nije on za fudbala on teba ici ovce cuvatBosanski zmaj je napisao/la:Nije Pliska u pitanju nego Hiros,on je i prosle sezone u Gradaccu dobio crveni karton,kada ga je trener zamjenio on je negodovao kada je izasao iz igre i sudija mu je zasluzeno dao crveni.I danas je pokazao kakav je seljacina.moranjak je napisao/la:odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic....![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da je zavrsio u policijskoj stanici, u tunelu je napao nekog policajca i odmah je priveden. Tako sam cuo poslije utakmice. A stvarno mu je ponasanje lose za jednog igraca. A Vladavic je bio lako isprovociran, sto je dokaz njegovog silaznog puta u fudbalu. Olimpic je prosjecna ekipa, vise sam ocekivao od njih.moranjak je napisao/la:odlicna zvijezda al spuste loptu na zemlju....do juce ste ih svi pljuvali....znal tko sta je se desavalo u tunelu nakon crvenih kartona....al onaj igrac olimpica pliska on treba dobit dozivotnu zabranu on je anti nogometas neka se sramoti....a takodje i vladavic onako se okrenut publiki i na sav glas reci da se napuse kurca svi...sramota za olimpic....![]()
![]()
Dragon Town
pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu 
- neutralan__
- Kontakt:
Bosanski zmaj je napisao/la:PAPE, ZOVI HALILA U REPKU !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
dobar je i onaj Gavarić bio, i nemoj te se zavaravati nije Zvijezda toliko dobra bila kolko je Olimoik bio nemoćan i slab
Svi igrači Zvijezde zaslužuju čestitke za lavovsku borbu i pravo je čudo što nisu dali još bar tri gola.Halilović sa pola snage se igra kao sa djecom igračima Olimpika.Najgora ekipa do sada koja je igrala u Gradačcu.Pored nikakve igre pokazali su nedisciplinu i primitivizam u kojim se isticao Hiroš i Vladavić.Igrači onakvog kalibra da se ponašaju kao neki seljaci još nije vidjeno na terenu.Izdvojio bih mladog reprezentativca Husića koji u stilu Salihamidzića prolazi kao vihor,kao da nikog nema na toj strani.Nezić je Vladavića stavio u dzep.Halilović ako nastavi onako mislim da Pape treba obratiti pažnju.Sve u svemu svi su za 10 bili.
cestitam pobjeduseven je napisao/la:pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu
Re: Olimpic Sarajevo
Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
sjećam se da si to pisao na temi Olimpica, prokleto si bio u pravuMancini je napisao/la:Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
Olimpic je nadtrčala skoro svaka ekipa do sada,osim možda Zrinjski 1.poluvrijeme iako imaju dobar igrački kadar.Nemaju kondicionog trenera a dok je bio trener Janjoš tu su bili Jusufbegović i Kolar koji su tu samo figure koji tu moraju biti.Mogu pričati šta hoće ali moraju dovesti dva dobra trenera,jednog za struku a drugog za kondiciju,i naravno "otjerati" nekoliko igrača kojima nije mjesto u ozbiljnoj ekipi.Kakva je šteta da dva trenera kao što su Ratko Ninković i Kemo Alispahić ne rade nigdje!Izvinjavam se što koristim vašu temu!seven je napisao/la:sjećam se da si to pisao na temi Olimpica, prokleto si bio u pravuMancini je napisao/la:Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
rade oni punom parom ninkovic je u hrvatskoj a alispahic cini mi se u nekom klubu iz neke arapske zemlje.moj prijedlog vam je husref musemic on bi od onih curica prave momke napravioMancini je napisao/la:Olimpic je nadtrčala skoro svaka ekipa do sada,osim možda Zrinjski 1.poluvrijeme iako imaju dobar igrački kadar.Nemaju kondicionog trenera a dok je bio trener Janjoš tu su bili Jusufbegović i Kolar koji su tu samo figure koji tu moraju biti.Mogu pričati šta hoće ali moraju dovesti dva dobra trenera,jednog za struku a drugog za kondiciju,i naravno "otjerati" nekoliko igrača kojima nije mjesto u ozbiljnoj ekipi.Kakva je šteta da dva trenera kao što su Ratko Ninković i Kemo Alispahić ne rade nigdje!Izvinjavam se što koristim vašu temu!seven je napisao/la:sjećam se da si to pisao na temi Olimpica, prokleto si bio u pravuMancini je napisao/la:Ja sam još drugo kolo protiv Travnika vidio da su nespremni igrači Olimpica!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Živ bio Ninković se vratio u Sarajevo još u maju jer sam sa njim pričao tada,a i Kemo se nalazi u Sarajevu jer znaš kakva je situacija u Siriji,njega zovu u Olimpic ali još nije ništa gotovo.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 sep 2011, 05:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte anonimni igraci,pa iz Zvjezde svi igraci su naj o PL.Savic,Vasilic;Karic,Alimanovic,Mi napravimo igrace i poslije ih rasadimo po PL(voćarsko povrtlarski kraj)
,sada zapamtite ovog malog sto je dao gol.
pabizo je napisao/la:cestitam pobjeduseven je napisao/la:pabizo, jesi li bio danas u Gradačcu da gledaš kako anonimni igrači Zvijezde lacaju i prave budale od Olimpikovih zvijezda i igračina, šalu na stranu Olimpik jeste skup kvalitetnih igrača, kojih predvodi igrač sa brojem 6 (čini mi se Đurić) ali su fizički totalno u autu, ne znam kako uopšte izdrže 90 minuta kako ne popadaju po terenu
- Curva_SUD
- Kontakt:
Jel dolaze vasi RED DRAGONSI
na Grbavicu u subotu?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.