nije vam dzidic neki igrac,u nas igro dok mu je stari bio na celu klubaDabar je napisao/la:Ješe potpisao,Baćak![]()
u Čapljinu na posudbu,a raskid ugovora s Renatom...vjerojatno stoperski par Džidić,Ješe....
Što pitaš?HareVloger je napisao/la:dabre ajde priznaj koliko imas akaunta na ovom forumu??
bitno da je Pazman tu..koji vjerojatno nikad neće ni zaigratfelix123 je napisao/la:Ne mogu vjerovat da su Renata otrali ,covjeku zena dite ovde![]()
Evo da on nije mozda najvise se trudio ,nista Dzidic nije bolji od njega ,Renato je najstandardniji bio ,ne znam sokiralo me kad sam ovo cuo ,zao mi je covjeka skroz ,ne sumnjam da ce on brzo nac klub jer je dobar igrac za nase prilike ,sigurno Gosk ili neki drugi premijerligas bi ga volio vidjet u sebe
Barney,nemoj hebat ,iako je prosjecan bio je najbolji obrambeni igrac Širokog,citava ova momcad je sastavljena od prosjecnih igraca 3-4 iznad prosjekaBarney Stinson je napisao/la:Ajde kakav Renato.. Trebalo ga se rijesiti odavno.. Prosjecan igrač, mozda cak malo manje nego prosjecan.. Dovoljno samo gledali njegovih nestabilnih i nesigurnih dodavanja.. Jedino sto je dobro odigrao je bilo kada je Baka bio trener, ali tada je i cijela momcad igrala odlicno pa se i on uklopio..
E sada je li bilo bolje ostaviti njega ili tog Pazmana to je druga prica.. Nikad cuo za ovoga tako da ne mogu nista reci ali ako je dosao grijati klupu ili cak stolicu na stadionu, onda bi bilo bolje da su ostavili Renata.. A ovaj Pazman, sve mi vuce da ce biti kao i onaj Argentinac sto je se vucao po gradu proslu polusezonu..
Vidim Baćka su dali na posudbu ccc.. Raskid ugovora kakva posudba..