Ebo vas patak,der'te onu Piorentinu.Jedino sto imaju fin amblem,ovo ostalo nista ni sa cim.
Nego dje Braco,opet ga onaj krivousti coro na klupi smakeo,izgleda i sa klupe.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Poderali smo ih, ali neće u gol nikako. A za Bracu, on danas nije bio ni na klupi. On dobije šansu kad se neko povrijedi. Mislim da će biti sad bar na klupi u srijedu u EL.harishp je napisao/la:Motaj,motaj Mottaaaaa![]()
Ebo vas patak,der'te onu Piorentinu.Jedino sto imaju fin amblem,ovo ostalo nista ni sa cim.
Nego dje Braco,opet ga onaj krivousti coro na klupi smakeo,izgleda i sa klupe.
kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu.
Ne znam bgm ja ga nisam pratio nešto pretjerano od prije, ali kako je došao u Juventus mene najviše nervira upravo zbog toga jer u jednoj utakmici zna po tri puta pogoditi igrača kada pokuša ubaciti loptu, možda sam ja preuveličao, ali ima ovdje još ljudi koji prate utakmice pa neka me isprave ako griješim. A da ne dodajem sad još njegova česta ispadanja u odbrani.Evil Genius je napisao/la:kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu.
igrac koji se gubio protiv kosica i slicnih klubova je znao i povremeno bljesnut (desilo se par puta u romi) al' sa 24 godine ocekuje se da vec ima izgradjenu fudbalsku licnost i odredjenu konstantu u svojim nastupima (nesto sto on nema) tako da mi je u neku ruku i drago sto igra ovako kako igra jer mislio sam da ce se nac u juventusu i pokazat kako se uprava rome grdno prevarila sto ga je pustila (i sam sam bio nezadovoljan njegovim odlaskom) al' ocigledno je da to ne uspijeva. s druge strane, ipak je ovo talijanska liga tako da uprkos godinama motta ima jos puno prostora za napredak.
ovaj frajer je odigro strasnu utakmicu protiv rome, pretpostavljam da nema ni 20juventus 0244 je napisao/la:Bolje bi bilo da Sorensen ili Salihamidžić igraju poziciju desnog beka.
Ja se ne bih složio, svaka čast Fiorentini na njihovoj igri, ali uzalud njihova taktika, da Boruc nije bio raspoložen i skidao nemoguće. Treba priznati da je bio kriv kod gola, ali to neumanjuje njegovu izvrstnu partiju danas.Interista di cuore je napisao/la:niste lose odigrali,al po meni i niste zasluzili pobjedu,prije svega jer je Fiorentina odigrala odlicno takticki utakmicu,mislim da je ovaj remi i najrealniji...mogli ste i do pobjede,sto ne bi bilo nezasluzeno,al ipak mislim da je ovako najrealnije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.