Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Zar nije razlog bio to što Seo nije igrač golova i pasova. Moj Safete, odavno ti ne znaš šta pričaš. Zapravo, znaš ali previše mutiš, lažeš i obmanuješ narod tako da ne možeš više da upakuješ sve tvoje laži i da se poklapaju jedna sa drugom.
Zajebao se je Pape sa Kolasincom. Kockao se je i izgubio je. On sam ili zajedno sa njegovim strucnim stabom je imao los skauting Nigerije. Cim je dosao do zakljucka da jedan Lulic moze sam pokrivat cijelu stranu protiv jedne brze i agresivne Nigerije. Rekao je danas da bi on neke stvari uradio sada drugacije. Tu je mislio na Kolasinca. Ali eto ne zeli da prizna javno da je napravio pogresku. Jer misli da bi ga tek onda napadali mediji i krivili za neprolazak grupe kao i podcjenivali svaki njegov buduci korak. Tako se je covjek odlucio.
NIje do njih kasetu koju su dobili, je "pojeo" videorekorder nakon premotavanja himni, a nisu znali da dotični video se ne smije premotavatiAjax je napisao/la:Zajebao se je Pape sa Kolasincom. Kockao se je i izgubio je. On sam ili zajedno sa njegovim strucnim stabom je imao los skauting Nigerije. Cim je dosao do zakljucka da jedan Lulic moze sam pokrivat cijelu stranu protiv jedne brze i agresivne Nigerije. Rekao je danas da bi on neke stvari uradio sada drugacije. Tu je mislio na Kolasinca. Ali eto ne zeli da prizna javno da je napravio pogresku. Jer misli da bi ga tek onda napadali mediji i podcjenivali svaki njegov buduci korak. Tako se je covjek odlucio.
da sam na Seovom mjestu, rekao bi istinu, ne bi nista krio niti bi branio selktora
kao sto neko iznad reče, morat će se složiti sa Papetom da bi dobio poziv za septembar, nažalost
btw.

kao sto neko iznad reče, morat će se složiti sa Papetom da bi dobio poziv za septembar, nažalost
btw.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?
Žao mi je što Seo ne može iznijeti svoju verziju događaja.
Ama kakve bolan greške, pogodila ga lopta i odbila se u go? Gdje u svijetu je to greška.voltron30 je napisao/la:Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?
A da je Pape lažov malo je reći.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Greska:voltron30 je napisao/la:Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesreca:
" onclick="window.open(this.href);return false;
To moras razlikovati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Govorio sam o Safetovom viđenju, a ne mom ličnom. Znam i ja da Seo nije nimalo kriv za gol, al' po selektorovom razmišljanju, momak je pogriješio.
- Consigliere
- Kontakt:
Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!

Sta reci a ne opsovati?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne **** da je to rekao?Consigliere je napisao/la:Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Chinaglia je napisao/la:ne **** da je to rekao?Consigliere je napisao/la:Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!
4:40
Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.
- Consigliere
- Kontakt:
A, sta nije rekao? Standardan samo pola sezone u nekom tamo Schalkeu? Nije nezamjenjiv? Naravno da je zamjenjiv, i to sa Senadom Lulicem, prakticno krilnim napadacem... A, ovo o psihickoj nestabilnosti je posebna kategorija nevjerovatnogMozambik je napisao/la:Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.
Izvuceno je iz konteksta.
Moj stav o Safetu je poznat.
Moj stav o Safetu je poznat.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Opet izmisljas. Susic je ustvari rekao da je Seu ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, da je on mlad igrac i da jos uvijek nije nezamljenjiv. Sta od toga nije tacno?Consigliere je napisao/la:A, sta nije rekao? Standardan samo pola sezone u nekom tamo Schalkeu? Nije nezamjenjiv? Naravno da je zamjenjiv, i to sa Senadom Lulicem, prakticno krilnim napadacem... A, ovo o psihickoj nestabilnosti je posebna kategorija nevjerovatnogMozambik je napisao/la:Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.
Cuj "nije klasa kakvom ga nasi navijaci smatraju".
Kaže napravili nezamjenjivog igrača, oj panju, levatu, seljačino ortodoksna. Pa normalno da je nezamjenjiv kad nemaš lijevog beka i trkača poput njega. Idi bolan ubi se.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, kad se kaze da neko nije nezamjenjiv, znaci da nije dobar kao sto se misli, zar ne? Dodaj tome da tog igraca nema ustvari ko zamjeniti, sve ti je jasno... I jos taj izgovor o doktoru i sve.... Jadno, jadnocalcio je napisao/la: Opet izmisljas. Susic je ustvari rekao da je Seu ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, da je on mlad igrac i da jos uvijek nije nezamljenjiv. Sta od toga nije tacno?
Cuj "nije klasa kakvom ga nasi navijaci smatraju".
Ima Lulica ili Salihovica koji jesu trkaci ali doduse niso toliko dobri u defanzivi kao Seo ( cak i ako je on po Papetu neiskusan jos uvjek je bolji od njih dvojice u defanzivi ). I to samo pod uslovom da Lulic ili Salihovic odigraju samo beka. I da ispred jednog od njih dvojice igra pravo krilo a ne Miske ( lazno krilo ). Tada bi to moglo jos nekako i proci. Ali ovo taktika gdje Lulic igra i beka i krilo to ne moze proci nikako.Ibizevic je napisao/la:Kaže napravili nezamjenjivog igrača, oj panju, levatu, seljačino ortodoksna. Pa normalno da je nezamjenjiv kad nemaš lijevog beka i trkača poput njega.
[youtube][/youtube]
Seo ne zasluzujemo te

Seo ne zasluzujemo te
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, DjaniTarik, enobarca, ErosViverosViv, galia95, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, Jabroni, Kaunas, kolezeljovac, Ledara, legendarnadruga, Lynx, maroonGiant, napapijri1987, PeppermintSA, signalidunapark, THEC, travuljasSs, Vaya i 176 gostiju.