Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ibizevic
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Ibizevic » 16 jul 2014, 23:55

Zar nije razlog bio to što Seo nije igrač golova i pasova. Moj Safete, odavno ti ne znaš šta pričaš. Zapravo, znaš ali previše mutiš, lažeš i obmanuješ narod tako da ne možeš više da upakuješ sve tvoje laži i da se poklapaju jedna sa drugom.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 00:00

Zajebao se je Pape sa Kolasincom. Kockao se je i izgubio je. On sam ili zajedno sa njegovim strucnim stabom je imao los skauting Nigerije. Cim je dosao do zakljucka da jedan Lulic moze sam pokrivat cijelu stranu protiv jedne brze i agresivne Nigerije. Rekao je danas da bi on neke stvari uradio sada drugacije. Tu je mislio na Kolasinca. Ali eto ne zeli da prizna javno da je napravio pogresku. Jer misli da bi ga tek onda napadali mediji i krivili za neprolazak grupe kao i podcjenivali svaki njegov buduci korak. Tako se je covjek odlucio.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 jul 2014, 00:08

Ajax je napisao/la:Zajebao se je Pape sa Kolasincom. Kockao se je i izgubio je. On sam ili zajedno sa njegovim strucnim stabom je imao los skauting Nigerije. Cim je dosao do zakljucka da jedan Lulic moze sam pokrivat cijelu stranu protiv jedne brze i agresivne Nigerije. Rekao je danas da bi on neke stvari uradio sada drugacije. Tu je mislio na Kolasinca. Ali eto ne zeli da prizna javno da je napravio pogresku. Jer misli da bi ga tek onda napadali mediji i podcjenivali svaki njegov buduci korak. Tako se je covjek odlucio.
NIje do njih kasetu koju su dobili, je "pojeo" videorekorder nakon premotavanja himni, a nisu znali da dotični video se ne smije premotavati :cry:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jul 2014, 14:02

da sam na Seovom mjestu, rekao bi istinu, ne bi nista krio niti bi branio selktora :!:

kao sto neko iznad reče, morat će se složiti sa Papetom da bi dobio poziv za septembar, nažalost

btw.
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jul 2014, 14:25

Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?

Žao mi je što Seo ne može iznijeti svoju verziju događaja.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:29

voltron30 je napisao/la:Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?

Ama kakve bolan greške, pogodila ga lopta i odbila se u go? Gdje u svijetu je to greška. :shock: :o

A da je Pape lažov malo je reći. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 jul 2014, 14:36

voltron30 je napisao/la:Safet je jedan patološki lažov. Za nekoliko istih situacija uvijek ima različita objašnjenja. Pa Vranješ je u Atini imao još veće propuste od Kolašinca, samo nespretnošću Grka nismo izgubili, i Safet ga kroz 4 dana ponovo stavlja u prvih 11 uz ogromnu podršku Džeke i Spahića, objašnjavajući da momku ne želi srušiti samopouzdanje zbog grešaka. Znači skoro identična situacija, totalno drugačiji pristup, ostavlja momka na klupi zbog jedne greške, iako je 99% meča odradio perfektno. Ko koga laže ovdje?

Greska:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesreca:

" onclick="window.open(this.href);return false;

To moras razlikovati ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jul 2014, 14:54

Govorio sam o Safetovom viđenju, a ne mom ličnom. Znam i ja da Seo nije nimalo kriv za gol, al' po selektorovom razmišljanju, momak je pogriješio.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 15:01

Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!
:?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 17 jul 2014, 15:03

seo heroj a ne zlocinac !!! :D
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2014, 15:06

Consigliere je napisao/la:Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!
ne **** da je to rekao? :shock:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 15:15

Chinaglia je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Safet sinoc: Kolasinac nije klasa kakvom ga smatraju nasi navijaci....
Sta reci a ne opsovati?!
ne **** da je to rekao? :shock:
[youtube][/youtube]

4:40 ;)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jul 2014, 15:20

Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 15:24

Mozambik je napisao/la:Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.
A, sta nije rekao? Standardan samo pola sezone u nekom tamo Schalkeu? Nije nezamjenjiv? Naravno da je zamjenjiv, i to sa Senadom Lulicem, prakticno krilnim napadacem... A, ovo o psihickoj nestabilnosti je posebna kategorija nevjerovatnog :crazy:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jul 2014, 15:26

Izvuceno je iz konteksta.

Moj stav o Safetu je poznat.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2014, 15:28

Consigliere je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ne potrebe da Safetu stavljate u usta ono sto nije rekao.
A, sta nije rekao? Standardan samo pola sezone u nekom tamo Schalkeu? Nije nezamjenjiv? Naravno da je zamjenjiv, i to sa Senadom Lulicem, prakticno krilnim napadacem... A, ovo o psihickoj nestabilnosti je posebna kategorija nevjerovatnog :crazy:
Opet izmisljas. Susic je ustvari rekao da je Seu ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, da je on mlad igrac i da jos uvijek nije nezamljenjiv. Sta od toga nije tacno?

Cuj "nije klasa kakvom ga nasi navijaci smatraju". :urnebes:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 17 jul 2014, 15:28

Kaže napravili nezamjenjivog igrača, oj panju, levatu, seljačino ortodoksna. Pa normalno da je nezamjenjiv kad nemaš lijevog beka i trkača poput njega. Idi bolan ubi se.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2014, 15:31

calcio je napisao/la: Opet izmisljas. Susic je ustvari rekao da je Seu ovo prva sezona u seniorskom fudbalu, da je on mlad igrac i da jos uvijek nije nezamljenjiv. Sta od toga nije tacno?

Cuj "nije klasa kakvom ga nasi navijaci smatraju". :urnebes:
Pa, kad se kaze da neko nije nezamjenjiv, znaci da nije dobar kao sto se misli, zar ne? Dodaj tome da tog igraca nema ustvari ko zamjeniti, sve ti je jasno... I jos taj izgovor o doktoru i sve.... Jadno, jadno :roll:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 15:34

Ibizevic je napisao/la:Kaže napravili nezamjenjivog igrača, oj panju, levatu, seljačino ortodoksna. Pa normalno da je nezamjenjiv kad nemaš lijevog beka i trkača poput njega.
Ima Lulica ili Salihovica koji jesu trkaci ali doduse niso toliko dobri u defanzivi kao Seo ( cak i ako je on po Papetu neiskusan jos uvjek je bolji od njih dvojice u defanzivi ). I to samo pod uslovom da Lulic ili Salihovic odigraju samo beka. I da ispred jednog od njih dvojice igra pravo krilo a ne Miske ( lazno krilo ). Tada bi to moglo jos nekako i proci. Ali ovo taktika gdje Lulic igra i beka i krilo to ne moze proci nikako.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jul 2014, 15:37

[youtube][/youtube]

Seo ne zasluzujemo te :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”