ja strucnjaka svakvih,cuj bayern izgubio zato sto je bernat izgubio jednu loptu,cijelu utakmicu strucnjace je gol bayerna visio u zraku,i u drugoj utakmici sinoc se vidjelo da barca vrlo brzo i lako stvara prilike i da je osjetno kvalitetnija ekipa
ova poredjena sa vremenom jupa takodjer smijesna,to je bilo vrijeme crne serije i katastrofalne igre gdje smo gubili i od spanskih najslabijih ekipa,dosla je i povreda messija,bolest trenera i svasta nesto
previse se prica o pepu i traze razlozi,najvazniji razlog ispadanja bayerna je superjaka barca u svim linijama,vidjeli ste sinoc golmana kakvog imamo,odlicna forma nase odbrane,znate li vi uopste kakva je igracina maskerano,pike i alves su vratili formu i kao takvi su ponajbolji u svijetu na svojim pozicijama,vezni red nije ko s xavijem,ali i ovakav je ponajbolji u svijetu,iniesta i sergio su sam vrh,raketa se pokazao kao extra pojacanje,i na kraju dzehenemski napadacki odred u kojem imamo neymara kao ponajbolje svjetsko krilo,suareza kao ponajboljeg spica i messija kao najboljeg igraca svih vremena
na takvu silu je naletio bayern i ne znam sta je cudno sto su ispali,ova barca bi vjerovatno prosla i juppov bayern a kamoli ovaj,smijesno je sv to svoditi na takticke greske pepove ili neku gresku bernata kakvih je bilo dosta kod obje ekipe,messijev gol je bio njegovo umijece,poslije greske bernata svasta se izdesavalo,sjajan prodor alvesa,messijeva inteligencija da vidi kako je golman pokriven i sut zabica u blizi golmanov ugao iako je imao dva tri igraca ispred sebe
ima vise razloga ispadanja bayerna,no najveci je prejaka barcelona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!