Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Rajaz
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Rajaz » 13 maj 2015, 02:28

JoseeMourinho je napisao/la:imal kad da je kriv pep "**** mu mirise" gVardiola ili su igraci krivci?? isti oni koji su prepisali europi one godine?
Ima, Real Madrid prošle sezone i još poneke utakmice u Bundesligi.
Prepišali kažeš ?
To je bilo prije 2 godine, Španija se 2012 prošetala Eurom da bi 2 godine kasnije ispala u grupi i doživjela bruku od Holandije i Chilea.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 maj 2015, 02:35

JoseeMourinho je napisao/la:imal kad da je kriv pep "**** mu mirise" gVardiola ili su igraci krivci?? isti oni koji su prepisali europi one godine?
pa krivac je za ovo :tralala:
slika
slika
mada je lani protiv Reala ispao veliki levat :think: realno

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 02:37

Normalno da je kriv on, sa neutralne strane gledano to je nepobitna činjenica. Znači došao u klub par mjeseci nakon što je taj klub osvojio triplu krunu i prošetao se Europom te sezone, znači demolirali su jednu ekipu koja je dominirala 5 godina u svjetskim okvirima fudbala, ne znači pobijedili nego DEMOLIRALI 4-0 kući 3-0 u gostima ukupno 7-0, to je do tada bilo prosto nezamislivo, bilo je par puta iznenađenja. Mourinho ih je uspio dobiti sa Interom i pri tome imao dosta dosta sreće, ako je Inter imao sreće onda je Di Matteo sa Čelzijem imao x3, Mourinho sa Realom ih je također uzdrmao par puta ali su se uvijek vraćali. I onda dođe Juppov Bayern i propisno ih osramoti, Jupp ode, dovede se Guardiola i umjesto da samo nastavi po Juppovom receptu i podmazuje mašineriju novim igračima on mijenja čitavu filozofiju igre Bayerna i u samo dvije godine od najboljeg kluba na svijetu, koji je imao tendenciju da to ostane duže vrijeme na toj poziciji, vraća Bayern na dva niovoa ispod (U Juppovo vrijeme su bili veći nivo od Real i Barce, sad su nivo ispod njih).

A što je najveća tragedija, Guardiola pravi od Bayerna ono što je Bayern uništio 7-0, i kao logičan slijed dešavanja dođe ovo što gledamo zadnje dvije godine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 maj 2015, 09:15

FaraonTM je napisao/la:Guardiola je uništio Bayern, od ubjedljivo najboljeg tima na svijetu koji je mogao dominirati par godina on ga je vratio unazad par godina.
Nije unistio Bayern nego je ova Barselona mnogo bolja od one koju je Bayern dobio sa sedam razlike a nakon osvajanja i igraci Bayerna nisu motivisani isto kao tad pa im gladni Real uvali 4kod kuce,psiha je cudo.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 maj 2015, 09:28

Novi dan, nove pobjede , novi izazovi, da se mi okrenemo vecerasnjem susretu, sta ocekivati, ako Juve zabije gol bice dobro, ne smiju ici na odbranu samo svog gola i ocekivat da zadrze rezultat iz prve utakmice.

Moraju igrati bas kao u Torinu, neka bolja ekipa prodje :cool:
FC Bayern !!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 09:50

Trenerčina opet ispraćena sa pet komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 13 maj 2015, 10:51

Ove plačipičkice iz Madrida ima da izyebemo malo. Ako ništa bar ih malo zarezat' nek krv poteče.
Aljegri, out!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 maj 2015, 11:42

Kakav ponor velikog Guardiole. let3 na aparatima :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 maj 2015, 11:58

let3 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Za ove koji misle da je Lahm na beku riješenje za sve probleme.
Prošle sezone upravo je ''bezgrešni'' Lahm igrao na beku kada im je City uvalio 3 gola na Alianz areni a nećete vjerovati da je beka igrao i u utakmici kada im je Real Madrid uvalio 4 komada na domaćem terenu. Malo je reći da je odigrao smiješne partije upravo na poziciji koja mu je prirodna. Dakle 2 najlošije partije Bayerna prošle sezone su došle kada je Lahm igrao upravo beka. Da ne spominjemo kako ga je i yebeni Musa iz CSKA izdominirao prošle sezone na bekovskoj poziciji :tokralju:
Što prije shvatite da ovo više nije onaj Lahm iz prajma od prije 2 sezone i pomirite se s time biće vam lakše.
A isti taj LAhm igrao desnog beka za svjetske prvake, sto je Lahm bio mozda los na beku u utakmicama koje si nabrojao (mada kakve veze ima koliko su golova primili mogao je on da ne bude kriv i za jedan)? Pa zato sto pod strucnjakom Smradiolom citav Bayern ne izgleda ni sjena one ekipe od prije dvije sezone a isti igraci jos su se i zestoko pojacali najboljim igracima te sezone druge najbolje evropske ekipe :lol: I strucnjak je zestoko pojacanu najbolju ekipu na svijetu uspio da sroza da ih Barcelona i Real ubjedljivo poraze :lol:
A uzimaš li ti jarane u obzir da i druge ekipe napreduju, da je Barca znacajno pojacana sa Neymarom i Suarezom + da je promjenila stil igre (u odnosu na onu kad je popila 7 UP naiskap)....Real sa Jamesom i Baleom (dobro velški zmaj ja flopao ove sezone, ali lani nije), da je i Juve napredovao, Atletico, PSG, kao i ostali timovi....ne može se gledati samo Bayern, a ne gledati kako je konkurencija napredovala i jacala.
U napretku pomenutih ekipa nisam vidio nista posebno, ova Barcelona je i od ovakvog Bayerna pod strucnjakom vrlo lako mogla ispasti jer je cinjenicno stanje da je Bayern u prvom mecu izgubio samo zato sto je retardirani Bernat izgubio loptu na kljucnom dijelu terena koja je dosla do Messija koji je prvi put imaoo otvoren sut bez bloka, i do kraja amaterski prime jos 2 komada sto je opet pokazastelj kakva je neznalica Guardiola da su nastavilic uvati 1-0 imali bi velike sanse da prodju u revansu. dakle Barcelnoa jeste bila bolja taj mec ali nisam vidio nikakvu svemirsku razliku u kvaliteti pored osakacenog Bayerna a o revansu da ne pricamo sinoc su mogli u prvom poluvremenu minimalno jos 2 da prime dakle nije Barcelona bila na nekom nepobjedivom nivou kao sto je Bayern bio pod Juppom vec je Bayernj ednostanvno bio prelos. Isto mogu reci i za REal iako su prosle godine osvojili njih su vile nosale te sezone takodjer nikakva nepobjediva i mocna ekipa imali su srece koliko su teski pogotovo u polufinalu u finalu gdje je Atletico jedan odbranjeni korner dijelio od titule prvaka Evrope ja sam ubjedjen da bi Mourinhov Real iz one sezone kad su osvojili ligu sa Ozilom, Di Mariom, Ronaldom rastavio ovaj sadasnji i proslogodisnji Real na proste faktore a eto oni nisu imali srece da osvoje titulu LP.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 12:19

Sissoko je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Guardiola je uništio Bayern, od ubjedljivo najboljeg tima na svijetu koji je mogao dominirati par godina on ga je vratio unazad par godina.
Nije unistio Bayern nego je ova Barselona mnogo bolja od one koju je Bayern dobio sa sedam razlike a nakon osvajanja i igraci Bayerna nisu motivisani isto kao tad pa im gladni Real uvali 4kod kuce,psiha je cudo.
Pa čini se bolja upravo zbog trenera koji je tako igru postavio, zbog njegove visoke odbrane Barcin trio izgleda kao tri svemirca... A i sve i da jeste bolja nego ona prije dvije godine sigurno nije bolja onoliko koliko je Bayern lošiji nego prije dvije godine.

Vjeruj ti meni nema to neke velike veze sa psihom, da je Jupp ostao još koju godinu bi ti Bayerna na tronu gledao.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2015, 13:30

ja strucnjaka svakvih,cuj bayern izgubio zato sto je bernat izgubio jednu loptu,cijelu utakmicu strucnjace je gol bayerna visio u zraku,i u drugoj utakmici sinoc se vidjelo da barca vrlo brzo i lako stvara prilike i da je osjetno kvalitetnija ekipa

ova poredjena sa vremenom jupa takodjer smijesna,to je bilo vrijeme crne serije i katastrofalne igre gdje smo gubili i od spanskih najslabijih ekipa,dosla je i povreda messija,bolest trenera i svasta nesto

previse se prica o pepu i traze razlozi,najvazniji razlog ispadanja bayerna je superjaka barca u svim linijama,vidjeli ste sinoc golmana kakvog imamo,odlicna forma nase odbrane,znate li vi uopste kakva je igracina maskerano,pike i alves su vratili formu i kao takvi su ponajbolji u svijetu na svojim pozicijama,vezni red nije ko s xavijem,ali i ovakav je ponajbolji u svijetu,iniesta i sergio su sam vrh,raketa se pokazao kao extra pojacanje,i na kraju dzehenemski napadacki odred u kojem imamo neymara kao ponajbolje svjetsko krilo,suareza kao ponajboljeg spica i messija kao najboljeg igraca svih vremena

na takvu silu je naletio bayern i ne znam sta je cudno sto su ispali,ova barca bi vjerovatno prosla i juppov bayern a kamoli ovaj,smijesno je sv to svoditi na takticke greske pepove ili neku gresku bernata kakvih je bilo dosta kod obje ekipe,messijev gol je bio njegovo umijece,poslije greske bernata svasta se izdesavalo,sjajan prodor alvesa,messijeva inteligencija da vidi kako je golman pokriven i sut zabica u blizi golmanov ugao iako je imao dva tri igraca ispred sebe

ima vise razloga ispadanja bayerna,no najveci je prejaka barcelona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 maj 2015, 13:50

Romariooo je napisao/la:ja strucnjaka svakvih,cuj bayern izgubio zato sto je bernat izgubio jednu loptu,cijelu utakmicu strucnjace je gol bayerna visio u zraku,i u drugoj utakmici sinoc se vidjelo da barca vrlo brzo i lako stvara prilike i da je osjetno kvalitetnija ekipa

ova poredjena sa vremenom jupa takodjer smijesna,to je bilo vrijeme crne serije i katastrofalne igre gdje smo gubili i od spanskih najslabijih ekipa,dosla je i povreda messija,bolest trenera i svasta nesto

previse se prica o pepu i traze razlozi,najvazniji razlog ispadanja bayerna je superjaka barca u svim linijama,vidjeli ste sinoc golmana kakvog imamo,odlicna forma nase odbrane,znate li vi uopste kakva je igracina maskerano,pike i alves su vratili formu i kao takvi su ponajbolji u svijetu na svojim pozicijama,vezni red nije ko s xavijem,ali i ovakav je ponajbolji u svijetu,iniesta i sergio su sam vrh,raketa se pokazao kao extra pojacanje,i na kraju dzehenemski napadacki odred u kojem imamo neymara kao ponajbolje svjetsko krilo,suareza kao ponajboljeg spica i messija kao najboljeg igraca svih vremena

na takvu silu je naletio bayern i ne znam sta je cudno sto su ispali,ova barca bi vjerovatno prosla i juppov bayern a kamoli ovaj,smijesno je sv to svoditi na takticke greske pepove ili neku gresku bernata kakvih je bilo dosta kod obje ekipe,messijev gol je bio njegovo umijece,poslije greske bernata svasta se izdesavalo,sjajan prodor alvesa,messijeva inteligencija da vidi kako je golman pokriven i sut zabica u blizi golmanov ugao iako je imao dva tri igraca ispred sebe

Jel se ti trudis napisat kamaru gluposti il ti to onako prirodno ide ? Prejaka Barca u svim linijama ? Koga lazes bolan ? Odbrana vam je sinoc dopustila 5-6 odlicnih prilika Bayernu al je Ter Stegen itekako dobro branio i spasavao vrhunske sanse. Odbrana u kojoj igraju Pique i Mascherano na pozicijama stopera ne moze nikako bit dobra ili "superjaka" i jedini dio tima koji vam je fakat superjak je napad sa Messijem, Suarezom i Neymarom

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 13:54

Romariooo je napisao/la:ja strucnjaka svakvih,cuj bayern izgubio zato sto je bernat izgubio jednu loptu,cijelu utakmicu strucnjace je gol bayerna visio u zraku,i u drugoj utakmici sinoc se vidjelo da barca vrlo brzo i lako stvara prilike i da je osjetno kvalitetnija ekipa

Za dvije godine ćeš negodovati kad ti nešto ovako navijač Bayerna napiše, imali smo Guardiolu koji nas je gušio, povrijeđena nam bila tri najbolja igrača...

Budite realni jednom ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2015, 14:06

Epidaurus je napisao/la:

Jel se ti trudis napisat kamaru gluposti il ti to onako prirodno ide ? Prejaka Barca u svim linijama ? Koga lazes bolan ? Odbrana vam je sinoc dopustila 5-6 odlicnih prilika Bayernu al je Ter Stegen itekako dobro branio i spasavao vrhunske sanse. Odbrana u kojoj igraju Pique i Mascherano na pozicijama stopera ne moze nikako bit dobra ili "superjaka" i jedini dio tima koji vam je fakat superjak je napad sa Messijem, Suarezom i Neymarom
I tako losa obrana ima manje primljenih golova od Madrida.
Pique je ove sezone ponajboljo stoper na svijetu, a o Mascheranu ne treba ni pricat.
Aj sad opet roman napisi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 13 maj 2015, 14:08

Nema potrebe da čeka dvije godine, već sada pričaju te priče i poprilično su uvjereni da bi s potpunim sastavom izbacili Barcu. Ali onda im ona priča kako je Pep loš trener baš i ne pije vode. Sve mi se čini da im je sve i svašta krivo za ovo izbacivanje, samo Barca nije niti najmanji krivac, valjda im se posrećilo, pala im kašika u med. :think:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 maj 2015, 14:12

Ev ja ti odgovorno tvrdim da odbrana s Piqueom i Mascheranom na stoperima nije dobra odbrana jer ce Pique kao i obicno u kljucnim utakmicama glupost napravit a Masche je vrhunski razbijac na zadnjem veznom al stoper lik nije. Protiv Reala se to najbolje vidi.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2015, 14:14

kakvo negodovanje,ako za dvije godine bayo bude bolje nije problem priznati,a ovako pojedini strucnjaci pricom zaustavljaju vrijeme,kao da se pokusava vrijeme zalediti i forma i snaga bayerna nekad i sad,ne znam kako ne vidite da je kicma bayerna povrijedjena i nemotivisana kao nekad,to se desilo i barci,i jedni i drugi smo platili cehove velikih uspjeha igraca na klupskom i reprezentativnom nivou,samo sto se barca ponovo vratila sa sjajnim osvjezenjima,a vjerujem i da ce bayern vrlo brzo se vratiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 maj 2015, 14:15

Epidaurus je napisao/la:Ev ja ti odgovorno tvrdim da odbrana s Piqueom i Mascheranom na stoperima nije dobra odbrana jer ce Pique kao i obicno u kljucnim utakmicama glupost napravit a Masche je vrhunski razbijac na zadnjem veznom al stoper lik nije. Protiv Reala se to najbolje vidi.
jel realova odbrana bolja?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 14:19

mike10 je napisao/la:Nema potrebe da čeka dvije godine, već sada pričaju te priče i poprilično su uvjereni da bi s potpunim sastavom izbacili Barcu. Ali onda im ona priča kako je Pep loš trener baš i ne pije vode. Sve mi se čini da im je sve i svašta krivo za ovo izbacivanje, samo Barca nije niti najmanji krivac, valjda im se posrećilo, pala im kašika u med. :think:
Pa dobro pišu i sad, pisali su i navijači Barce garant sve ovo što sam ja citirao u njegovom postu nakon što ih je Bayern dobio.

Ne kažem ja da Barca nije zaslužila da prođe, jeste zaslužila i bili su bolji u ovom dvomeču ali ne mogu se oteti dojmu da je bio neki drugi trener (čak i sa svim ovim povrijeđenim igračima) da bi Bayern pružio bolji otpor. Da su imali sve igrače na raspolaganju to neću ni spominjati to je opet neka viša sila, ali sve u svemu moglo je ovo polufinale biti dosta zanimljivije a po meni kažem po meni je za to najveći krivac trener Bayerna bez obzira na svu jačinu Barce kao ekipe.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 maj 2015, 14:23

Donnie Darko je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ev ja ti odgovorno tvrdim da odbrana s Piqueom i Mascheranom na stoperima nije dobra odbrana jer ce Pique kao i obicno u kljucnim utakmicama glupost napravit a Masche je vrhunski razbijac na zadnjem veznom al stoper lik nije. Protiv Reala se to najbolje vidi.
jel realova odbrana bolja?
Nista bolja a nista ni losija. Bara-bara.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.