Safet Sušić - Pape

HariTz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HariTz » 17 nov 2014, 01:20

dijaloog je napisao/la:Bezze ti monoloze sto me banova,mozda sam mu jednom dva put majku opsovao nista posebno al haj

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
dijalog vs monolog :rol: :rol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 01:21

rishaaa je napisao/la:
Nakon nekoliko godina provedenih kao trener juniorske momčadi svog zadnjeg kluba, Red Bull Salzburga, Niko je zajedno s bratom Robertom početkom 2013. preuzeo vođenje Hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine.
Pa ovo su stvari koje su presudile, nisu dosli bez iskustva.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 01:22

Pape je trebao otici nakon SP i zaista ne postoji niti jedan argument da ostane dalje. Ali njegovim odlaskom mi cemo rijesiti sve probleme?
Trenutno imamo jako limitiranu reprezentaciju sa dosta poluigraca, ali i takvi smo se trebali lako plasirati na EP.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

dijaloog
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dijaloog » 17 nov 2014, 01:22

Ne citirajte me molim vas mislit ce da ga provociram pa ce mi i ovaj banovati a treba mi da sutrra ugrabim koji tip za kladionice dok mi ne istekne kazna . Pozz. Monolog je fin momak. Pretjerao sam malo priznajem. Nisam trebao papetu majku psovati,nije on kriv sto je glup.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 01:23

Sigurno bi najbolji izbor bio Vaha (od toga nema ništa) pa i Bajević (isto jako teško) ali bi od obojice bio bolji Murinjo. Samo još kad bi znali što će nam.

Isto kao da imaš Ferrari a nemaš ceste.

Bajramovic ili Barbarez, neka pokažu da li znaju ili ne. Valjda nećemo vjerovati procjeni Calcia ili Virtuala jer su njihove procjene dokazano pogrešne.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 01:24

NoName je napisao/la:Virtual, to što smo se plasirali pod njegovim vodstvom ne znači da je on dobar. Prvo, Ćiro je napravio dobre temelje i ugradio pobjednički mentalitet, grupa nikad lakša, puno sreće (Grčka u gostima, Slovačka u gostima), dobar roster itd. Jednostavno se poklopilo.

Ja ne mogu vjerovati da se ti još nadaš, ne znam da li si svjestan koje su nam matematičke vratolomije potrebe da bi stigli makar do baraža?
Pa poklopilo se ili ne, on je bio dio toga, isto kao što mu se poklopilo dosta loših stvari na koje nije mogao uticati, kiksevi najboljih igrača, nepostojeći ofsajdi... dakle, nije to baš tako jednosmjerna ulica.

Naravno da se nadam, za početak su nam potrebne pobjede, što sa nekim drugim trenerom neće biti problem, jer imamo kako vi kažete najbolju generaciju od postanka, a o matematici ćemo kasnije, nakon tih pobjeda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 01:25

Aragon je napisao/la:Pape je trebao otici nakon SP i zaista ne postoji niti jedan argument da ostane dalje. Ali njegovim odlaskom mi cemo rijesiti sve probleme?
Trenutno imamo jako limitiranu reprezentaciju sa dosta poluigraca, ali i takvi smo se trebali lako plasirati na EP.
Ne bih se slozio da smo limitirani. Uz pozive onima koji zasluzuju, uz pravu taktiku i analiziranje protivnika mi mozemo pobjediti sve sljedece utkamice.

Al zato nam treba motivator, takticar, ozbiljan trener.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 nov 2014, 01:27

a sta je safet govorio, kada su ga pitali zasto samo 2 napadaca: i visca je napadac, hajrovic, ibricic....osvetilo mu se njegovo bahato ponasanje...nazalost po nas

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 01:28

dijaloog je napisao/la:Ne citirajte me molim vas mislit ce da ga provociram pa ce mi i ovaj banovati a treba mi da sutrra ugrabim koji tip za kladionice dok mi ne istekne kazna . Pozz. Monolog je fin momak. Pretjerao sam malo priznajem. Nisam trebao papetu majku psovati,nije on kriv sto je glup.

Pogriješio si što si mu opsovao dva puta. Ispravno bi bilo minimalno tri puta i onda te monolog ne bi banovao :) Ili probaj mu psovati ženu, mislim da nju možeš i samo dva puta.

Čuj monolog fin, to ti je provala u rangu one da nas je bivol odveo na SP.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 17 nov 2014, 01:28

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Virtual, to što smo se plasirali pod njegovim vodstvom ne znači da je on dobar. Prvo, Ćiro je napravio dobre temelje i ugradio pobjednički mentalitet, grupa nikad lakša, puno sreće (Grčka u gostima, Slovačka u gostima), dobar roster itd. Jednostavno se poklopilo.

Ja ne mogu vjerovati da se ti još nadaš, ne znam da li si svjestan koje su nam matematičke vratolomije potrebe da bi stigli makar do baraža?

Pa poklopilo se ili ne, on je bio dio toga, isto kao što mu se poklopilo dosta loših stvari na koje nije mogao uticati, kiksevi najboljih igrača, nepostojeći ofsajdi... dakle, nije to baš tako jednosmjerna ulica.

Naravno da se nadam, za početak su nam potrebne pobjede, što sa nekim drugim trenerom neće biti problem, jer imamo kako vi kažete najbolju generaciju od postanka, a o matematici ćemo kasnije, nakon tih pobjeda.
Upravo sam uradio neku najbolju varijantu po nas i vidio da i sa 5 pobjeda do kraja imamo vece sanse da zavrsimo cetvrti nego treci. Da ne govorim o tome da je i tih 5 pobjeda iz ovog ugla prilican zalogaj. Eto sta nam covjek napravi...

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:28

calcio je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
Nakon nekoliko godina provedenih kao trener juniorske momčadi svog zadnjeg kluba, Red Bull Salzburga, Niko je zajedno s bratom Robertom početkom 2013. preuzeo vođenje Hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine.
HAHAHAHAHAHA dragi Calcio :clap: :clap: Skupio čovjek iskustvo za 10 mjeseci U MLADOJ :rol: :rol: :rol:

Lik nikad nije vodio niti jedan klub,nikad nije radio sa seniorima :rol: :rol: Yebeno iskustvo... I što je najgore lik je za 10 mjeseci izgleda naučio više nego Sajo za 20 godina! :rol: :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:28

Je li neko primjetio katastrofalnu fizicku pripremljenost nasih igraca,izgledali su zbog toga kao neka amaterska ekipa,nisu se mogli ni izbliza nositi sa Izraelcima?

To su ona tri dana o kojima sam pisao i otkazivanja treninga.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 01:32

Mozambik je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Pape je trebao otici nakon SP i zaista ne postoji niti jedan argument da ostane dalje. Ali njegovim odlaskom mi cemo rijesiti sve probleme?
Ne bih se slozio da smo limitirani. Uz pozive onima koji zasluzuju, uz pravu taktiku i analiziranje protivnika mi mozemo pobjediti sve sljedece utkamice.

Al zato nam treba motivator, takticar, ozbiljan trener.
Ti koji zasluzju, koje pominjete su manje vise prosjecni igraci koji nece doprinjeti tome da budemo bolji.
Jedino Zukanovic realno ima mjesta u prvih 11, a i on je igrac ispodprosjecne ekipe, nikad gore Talijanske lige.
Vi kad pominjete igrace koji se ne zovu, isto kao da govorite o Alxisu Sanchezu, Vidalu, Costi i slicnim.
Realnost je da mi u reprezentaciji imamo Dzeku, Asmira, Pjanica i Spahica(kojeg ja iskreno ne volim i nikad ga ne bih zvao). Ostatak ekipe su trecerazredni Evropski igraci koji ne bi mogli niti prismrditi ozbiljnoj reprezentaciji. Zaboravio sam pored ove cetvorice jos Kolasinca nabrojati, ali i onako je on povrijedjen sad.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 01:32

"U posljednjih sedam dana smo detaljno analizirali BiH i shvatili kojim igračima trebamo posvetiti više, a kojim manje pažnje. Odlično smo se spremili mentalno i fizički za utakmicu
A mi napravili festu na forumu jer Pape zna tri izraelska igraca.... Sta nam je covjek napravio! :oops: :facepalm:
Dotakli smo dno!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 01:33

Rusilac je napisao/la:Je li neko primjetio katastrofalnu fizicku pripremljenost nasih igraca,izgledali su zbog toga kao neka amaterska ekipa,nisu se mogli ni izbliza nositi sa Izraelcima?

To su ona tri dana o kojima sam pisao i otkazivanja treninga.
I ko ne bi branio covjeka ama da je bilo ko selektor nakon ovakvih nebuloza? Hajde kritike sto nije vodio kondicionog trenera na pripreme za SP su sigurno opravdane ali ovo je cisto preseravanje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 nov 2014, 01:33

Najgore je ljudi sto mi jos nemamo odgovor na pitanje-jesmo li mi pruzili svoj maximum? :?: :?:
Koliko god smo prije nekih 13 mjeseci mislili da ulazimo u krug velikih i bili sretni i ponosni,isto tako u ovim teskim trenutcima nesmijemo misliti da su sve ladje potonule.Siguran sam da ima materijala i da smo od jake japije,ali sada je kljucno da povucemo prave poteze sa promjenom selektora i vratimo vodu na svoj mlin.Prvo novi selektor,ali pravo rjesenje a ne samo radi promjene,pa onda krenuti u ludjacki lov na baraz.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:33

Da ne zaboravim pitati ove placenike,kako digitron?Koliko nam ono bodova treba za siguran plasman?17,18?
Belgija-Vels 0:0,ha?
Sta Izrael pobijedi ili remizira sa Belgijom a dobije Vels?Sta Vels dobije Izrael obe utakmice?Ili jednu oni,jednu oni?
Sta Vels kod kuce dobije Belgiju?

Koliko ono bodova nam treba za siguran plasman?
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 01:34

Ma bilo je tu i bojkota protiv retardiranog majmuna na klupi, barem u glavama pojedinih igraca. Prosli put je pukao zivac Lulicu, a sada Asmiru...

Tesko je igrati pod limitiranom osobom kakav je ovaj panj, jer ti njegov plitak um i trenersko neumijece ne dozvoljavaju razviti ni procenat igrackog kapaciteta ekipe.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 01:35

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
HAHAHAHAHAHA dragi Calcio :clap: :clap: Skupio čovjek iskustvo za 10 mjeseci U MLADOJ :rol: :rol: :rol:

Lik nikad nije vodio niti jedan klub,nikad nije radio sa seniorima :rol: :rol: Yebeno iskustvo... I što je najgore lik je za 10 mjeseci izgleda naučio više nego Sajo za 20 godina! :rol: :rol:
Bolje ista nego nista. :) Ja mislim da bi se i na Barbareza drugacije gledalo da je odradio makar pola godine u mladoj reprezentaciji i da je imao dobre ili solidne rezultate.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 nov 2014, 01:35

Nije Safet kriv...teska je grupa brate Vels. Kipar. Belgija i Izrael a bogme i Andora

Dajte nam Englesku, Spaniju, Holandiju, Njemacku i slicne protivnike :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.