Pa hajde nađi mi jedan jedini komentar. Naravno da nema potrebe tražiti post jer lažeš i jer znaš da ga ne bi mogao naći.Italia je napisao/la:Zalili su se kad su shvatili o kakvim se zapravo igracima radi. Prije pocetka te sezone Biglia je predstavljan kao kvalitetom ravnopravan igrac Pjanicu, Kessie bio novi Pogba, a Jack dokazano bolji igrac od Khedire, Marchisija, Sturara i slicnih. Nema potrebe traziti postove, dovoljno se prisjetiti svega sta se pisalo. Jedini nedostatak te ekipe je trebao biti kvalitetan napadac sa kojim bi Scudetto pokorili, a na kraju jedva EL izborili.rope11 je napisao/la:To da je neko rekao da Milan ima bolju sredinu od Jubetove ili da općenito ima dobru sredinu je notorna laž, ne razumijem zašto izmišljaš.![]()
Pa mi se već sedam-osam godina žalimo na loše veznjake, čak i pored svih ulaganja se ni dalje ni izbliza nije riješio taj problem, a ovaj frajer baca bombe da je neko rekao da Milan ima bolje veznjake od Juventusa. Citiraj mi samo jedan komentar, da vidim koja budala je to izjavila iako čisto sumnjam da postoji.
Za prošlu sezonu se pričalo da Milan po imenima ima jednu od najjačih odbrana, što nije laž, ali lošom taktikom i sistemom je došlo do toga da se napravila nesrazmjerna razlika između onoga što piše na papiru i onoga što su prikazivali na terenu.
Mada su drugi dio sezone bili fantastični kako se otjerao onaj ublehaš, ali generalna slika je bila loša.
Šta sereš i izmišljaš koji qurac