Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 01:36

Aragon je napisao/la: Ti koji zasluzju, koje pominjete su manje vise prosjecni igraci koji nece doprinjeti tome da budemo bolji.
Jedino Zukanovic realno ima mjesta u prvih 11, a i on je igrac ispodprosjecne ekipe, nikad gore Talijanske lige.
Vi kad pominjete igrace koji se ne zovu, isto kao da govorite o Alxisu Sanchezu, Vidalu, Costi i slicnim.
Realnost je da mi u reprezentaciji imamo Dzeku, Asmira, Pjanica i Spahica(kojeg ja iskreno ne volim i nikad ga ne bih zvao). Ostatak ekipe su trecerazredni Evropski igraci koji ne bi mogli niti prismrditi ozbiljnoj reprezentaciji. Zaboravio sam pored ove cetvorice jos Kolasinca nabrojati, ali i onako je on povrijedjen sad.
Ja ne pisemo o polufinalu eura, vec o prolasku grupe.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 01:36

Mozambik je napisao/la: Ja ne pisemo o polufinalu eura, vec o prolasku grupe.
:thumbup: :thumbup:

rishaaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:37

Sabinho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Je li neko primjetio katastrofalnu fizicku pripremljenost nasih igraca,izgledali su zbog toga kao neka amaterska ekipa,nisu se mogli ni izbliza nositi sa Izraelcima?

To su ona tri dana o kojima sam pisao i otkazivanja treninga.
I ko ne bi branio covjeka ama da je bilo ko selektor nakon ovakvih nebuloza? Hajde kritike sto nije vodio kondicionog trenera na pripreme za SP su sigurno opravdane ali ovo je cisto preseravanje.
Na stranu to sve,al' Sabinho jesi ti iskreno ikad gledao trening reprezentacije BIH ??? Vjeruj da bi se usr'o od smijeha kad bi vidio,ja sam pratio u kampu u septembru! Sad nisam pratio ovo pred Izrael jer nisam u Ze! Al naši treninzi su bruka,i uz sve to zatvorenog tipa! A što Ćiro reče : Samo budala ima zatvorene treninge,ko da ćeš ih nešto novo naučit,što niko ne zna :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:38

Sabinho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Je li neko primjetio katastrofalnu fizicku pripremljenost nasih igraca,izgledali su zbog toga kao neka amaterska ekipa,nisu se mogli ni izbliza nositi sa Izraelcima?

To su ona tri dana o kojima sam pisao i otkazivanja treninga.
I ko ne bi branio covjeka ama da je bilo ko selektor nakon ovakvih nebuloza? Hajde kritike sto nije vodio kondicionog trenera na pripreme za SP su sigurno opravdane ali ovo je cisto preseravanje.
Svi znaju da nije nebuloza ako igrac ne trenira tri dana da je znacajno pao u fizickoj formi,jos ako je kasnije imao neke bezvezne polutreninge on je totalno nespreman za vrhunsku utakmicu,samo ti ne znas.
Ali ti ne znas mnogo toga.

Da je danas Utorak a u Subotu se igraju prvenstva ni jedan nas igrac ne bi poceo utakmicu u svom klubu,zapamti to dobro.
I ovako ce poceti rijetko koji.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 01:41

Ma znam ali selektor jedne reprezentacije ne moze biti odgovoran za stanje igraca koji dolaze iz raznih klubova nit' za njihov status u klubovima. Kondicija se ne moze nabiti za pet dana, igrac jedino moze napredovati u obliku nekih taktickih zamisli koje treba da ispuni. Do prije dvije godine sam nekada i pogledao kad sam se zatekao u Sa a u zadnje vrijeme nisam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 01:41

Mozambik je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Ti koji zasluzju, koje pominjete su manje vise prosjecni igraci koji nece doprinjeti tome da budemo bolji.
Jedino Zukanovic realno ima mjesta u prvih 11, a i on je igrac ispodprosjecne ekipe, nikad gore Talijanske lige.
Vi kad pominjete igrace koji se ne zovu, isto kao da govorite o Alxisu Sanchezu, Vidalu, Costi i slicnim.
Realnost je da mi u reprezentaciji imamo Dzeku, Asmira, Pjanica i Spahica(kojeg ja iskreno ne volim i nikad ga ne bih zvao). Ostatak ekipe su trecerazredni Evropski igraci koji ne bi mogli niti prismrditi ozbiljnoj reprezentaciji. Zaboravio sam pored ove cetvorice jos Kolasinca nabrojati, ali i onako je on povrijedjen sad.
Ja ne pisemo o polufinalu eura, vec o prolasku grupe.
I sa ovakvim igracima koje imamo, trebali smo se lagano plasirati na EP jer smo realno bolji od Izraela i Velsa. Na EP tesko sa trenutnim kadrom da bi sta mogli uraditi, jer realno nemamo kvalitet za nesto vise. Po mom nekom misljenju, reprezentaca prije 2 i prije 4 godine su puno jace od ove danas.
Nama kad je Misimovic igrao, igrala je i reprezentacija.
Nas ubijedljivo najkorisniji igrac od 1996. do danas. A njega vise nema i to je najveca razlika.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2014, 01:42

mirzatele je napisao/la:
dijalogsevratio je napisao/la:Vratio sam se. Opet me banovase iako nikome nissam nista opsovao ovaj put. Monoloze objasni mi zasto to radis ? Nee mozes ti banovati koliko ja mogu napraviti :) pozzzzz
:rol: :rol:
Dijalože, angažovani su svi moderatori da ti večeras uskrate užitak forumarenja. Čekamo te. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 01:44

Sutra kad se probudim ocekujem da procitam da Susic vise nije na klupi!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:44

calcio je napisao/la: Bolje ista nego nista. :) Ja mislim da bi se i na Barbareza drugacije gledalo da je odradio makar pola godine u mladoj reprezentaciji i da je imao dobre ili solidne rezultate.
Pa majka mu stara daj se uozbilji :D Po čemu sad Niko Kovač ima npr više iskustva od Barbareza :D Znači lika su postavili za selektora pred najvažniju tekmu te generacije :D U pitanju Brazil,SP! I sad bi kao bilo pogubno da mi BARBAREZA imamo na klupi,jer nema iskustva :D

NIKO KOVAČ I NJEGOVA KARIJERA :D
slika

AL JE FAZON DA I OVAKAV NIKO U TEŽOJ GRUPI IMA 10 BODOVA A SAJO 2 IZ 4 UTAKMICE :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 01:45

Ajax je napisao/la:
eh sad kad smo ovdje gdje jesmo tek trebamo skontati kako smo trebali uzivati u SP a ne pisati o glupostima za tina susica i kako je katarstofa sto nismo prosli grupu na sp .ja sam uvijek pisao da treba biti realan i da svaki nas plasman na veliko takmicenje je ogroman uspjeh i to potvrdjuju i nasi rezultati neznam koliko smo dosad odigrali kvalifikacija a samo smo jednom bili na zavrsnici .

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 nov 2014, 01:45

Dovesti normalnog trenera i probati ostvariti 18 bodova, sanse su oko 50-50 da ce nam 18 bodova dovoljno.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 01:47

bordobijeli je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
eh sad kad smo ovdje gdje jesmo tek trebamo skontati kako smo trebali uzivati u SP a ne pisati o glupostima za tina susica i kako je katarstofa sto nismo prosli grupu na sp .ja sam uvijek pisao da treba biti realan i da svaki nas plasman na veliko takmicenje je ogroman uspjeh i to potvrdjuju i nasi rezultati neznam koliko smo dosad odigrali kvalifikacija a samo smo jednom bili na zavrsnici .
Nemoj da spinujes.

Mi smo MORALI proci grupu na SP, i prosli bi smo da je tvoj selektor postavio normalnu takmitku protiv yebene Nigerije.

Safet Susic je unistio najbolju generaciju naseg nogometa. Ti si ga u tome podrzavao i treba da se stidis a ne da spinujes ovjde i izmisljas toplu vodu.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:48

Sabinho je napisao/la:Ma znam ali selektor jedne reprezentacije ne moze biti odgovoran za stanje igraca koji dolaze iz raznih klubova nit' za njihov status u klubovima. Kondicija se ne moze nabiti za pet dana, igrac jedino moze napredovati u obliku nekih taktickih zamisli koje treba da ispuni. Do prije dvije godine sam nekada i pogledao kad sam se zatekao u Sa a u zadnje vrijeme nisam.
Kondicija se ne moze nabiti za pet dana ali se moze i mora odrzavati ona koja je vec dostignuta.
Citas li ti sta ja pisem,igrac igrao u Subotu,u Nedjelju,Ponedjeljak,Utorak bez treninga-on je izgubio 25% fizike koju je imao.To je kod Podravke bila redovna pojava,umjesto da igrac dodje na okupljanje u Nedjelju i odmah navece trening a onak ko je igrao u Nedjelju u Ponedjeljak i odmah navecer trening.
To radi Hrvatska redovno.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:49

Ljudi nama treba trener koji je igrao aktivno prije 10 godina lopte,a ne neka oyebina koja je zadnji put igrala pred rođenje Tomislava Piplice ! To što su oni igrali,je neka druga igra!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 01:50

:lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 01:51

rishaaa je napisao/la:Ljudi nama treba trener koji je igrao aktivno prije 10 godina lopte,a ne neka oyebina koja je zadnji put igrala pred rođenje Tomislava Piplice ! To što su oni igrali,je neka druga igra!
XXXXXXX
Trener modernog shvatanja fudbala a ne neki romanticar iz 80-ih proslog vijeka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 01:52

mozambik ne spinujem ja nista ja samo pisem sto mislim ,jesam podrzavao safeta i dalje mislim da je dobro radio do kipra ali ovdje se pljuvalo na njeg i pred SP trazile se ostavke ,bojkot sp i slicne stvari i to mi nije bilo normalno i smetalo mi je i sad iz ovog ugla tek vidimo koliki je uspjeh bio SP htio to priznati ili ne .a isto tako prihvacam da je safet puno grijesio u posljednjim utakmicama i da je negativna atmosfera i smtram da treba otici ako mislis da je to spin onda ok ,ja mislim da samo razmisljam kao normalan navijac BIH .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 01:55

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la: Bolje ista nego nista. :) Ja mislim da bi se i na Barbareza drugacije gledalo da je odradio makar pola godine u mladoj reprezentaciji i da je imao dobre ili solidne rezultate.
Pa majka mu stara daj se uozbilji :D Po čemu sad Niko Kovač ima npr više iskustva od Barbareza :D Znači lika su postavili za selektora pred najvažniju tekmu te generacije :D U pitanju Brazil,SP! I sad bi kao bilo pogubno da mi BARBAREZA imamo na klupi,jer nema iskustva :D
Iskreno ja mislim da ga je Mamic pogurao a Kovac zauzvrat poveo na SP nekoliko njegovih igraca. Zelenika i Brozovic mi prvi padaju na pamet. Zbog ovog drugog su Modric i Rakitic dobili ulogu vodonosa, da bi on mogao razigravati...
U svakom slucaju, ako imamo bolji izbor, zasto birati nekog bez ikakvog iskustva?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 01:55

vedator je napisao/la:

:lol:
Kako Pjanic okrenu glavu... Niko ga ne podnosi u svalcionici.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 17 nov 2014, 01:57

bvb je napisao/la:Dovesti normalnog trenera i probati ostvariti 18 bodova, sanse su oko 50-50 da ce nam 18 bodova dovoljno.

Nama je svaka naredna utakmica odlucujuca, kad budemo stigli do septembra i isli na megdan Belgiji to ce znaciti baraz ili ne. Iako ja mislim da ce izrael pobijediti wales i kipar a nadam se nekom nerijesenom izhodu, nama ce biti moguce samo pobijedom u belgiji osigurati nesto.

A sad, danasnja utakmica je pokazala koliko mi ustavri mozemo sa ovom ekipom trenutno. Jest Sajo dosta toga unistio, ali igraci su limitirani do bola, danas da je Dzeko igrao nemislim da bi bilo velike razlike, isto tako nebi nesto posebno mijenjalo da su djuric, zukanovic ili stilic primili poziv. Danas koliko god ljudi omalozavali izrael su nas nadigrali po sredini ko njemacka brazil, kao sto sajo rece, tehnicki su nas unistili i krili loptu.

Nada je da se do Juna (Izrael kuci) poboljsa taktika promijeni selektor, igraci preuzmu vecu odgovornost, prestanu igrati alibi i povratkom kolasinca Dzeke i mozda Vrancica krene u taj teski duel u Zenici, uz to se nadati nekom eventualnom kiksu izraela ili Walesa, mislim ipak da ce kipar otpasti vec krajem juna u racunici :bih:
Zadnja izmjena: knabs, dana/u 17 nov 2014, 02:27, ukupno mijenjano 4 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.