vanabi sarajlijica?
bog te koji ste,aco daj mi ko onom sa lobotomske teme moc da heklam postove svako pet sekundi..nemogu stic sta ih se ksupilo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav si ti kreten to ni prepucavanja ne mogu svariti... Samoubij se idiotejoker90 je napisao/la:Najnormalnije te pitam, imas li djece? Nista nisam rekao lose..Sariel je napisao/la:imaj ikakvo ogranicenje... ne idi tu...joker90 je napisao/la:Sariele, imas li djece?
ok? fakat dno dna sta god da pokusavas...
jedno je zajebancija...
hoces picko?Neandertalac je napisao/la:Laže da je oženjen!
Evo sada mi haver javio. Nemojte čovjeka zezati, grehota je.
Ako postavi sliku sa ženom, odmah se odjavljujem sa foruma!
P.s. Fakat, djeca. Kontrolišite se.
Nemoj da se kunem djecom, postavi ja odmah instant odjava.Sariel je napisao/la:hoces picko?Neandertalac je napisao/la:Laže da je oženjen!
Evo sada mi haver javio. Nemojte čovjeka zezati, grehota je.
Ako postavi sliku sa ženom, odmah se odjavljujem sa foruma!
P.s. Fakat, djeca. Kontrolišite se.
hoces ****,lazes ko foka..tako si se i odjavio sforuma pa opet dopuzo na koljenimanatrag,nemas ti ni karaktera ni obraza...
tipicni...
auuuuuuuufffNeandertalac je napisao/la:
Nemoj da se kunem djecom, postavi ja odmah instant odjava.
Gdje suskavca sad izbaci u ove sateMortemHz je napisao/la:
Šalim se ja malo, znam da nemaš. A imam tvoju sliku, znam kako izgledaš i ko si.Sariel je napisao/la:auuuuuuuufffNeandertalac je napisao/la:
Nemoj da se kunem djecom, postavi ja odmah instant odjava.prizanj da si imo trojcicu iz matematike...
![]()
koga ba libo hos se ti odjavit il nes..odjavi se odma..ustvari bio si se odjavio...![]()
odo zapalit...zena,,, store...naa![]()
![]()
Pa jel nije, trenutna tema su Ciglane i draga Sarielova djecica a on o pokolju nekomstaragarda je napisao/la:Gdje suskavca sad izbaci u ove sateMortemHz je napisao/la:
Ne stavljaj to dvoje u istu rečenicu!Sariel je napisao/la:mislim mozemo o slobodi o trofejima
pitic je napisao/la:Znači došli smo do Pašage Mandžića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.