Znalo je se da je lik talenat, ali što se mene tiče, sinoć se dokazao. Nadam se da neće ispasti glup ko Tatar i radi transfera od 250k € otići u Arabiju i završiti sebi karijeru.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Definitivno naš najbolji igrač sinoć, a i uopšteno je u odličnoj formi, nadam se da mu je već sada spreman novi ugovor. Pretpostavljam da je momku prekipilo konstantno spominjanje majke zato što igra u Borcu, pa je zato onako odreagovao kada je dao go. Podsjećam da je i prošli put dao go na Grbavici, koji nije slavio.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Organizovano dosli na sjever da nekog kao cekate, cak i onu mrezu sklonili da ih mozete gadjati, ali oni bili spremniji pa vas izmlatise kao stoku i jos bi vas tukli da ih nasa draga policija nije istjerala..
P.S. Ja zamjeram Hordama sto kao veca i jaca gradska grupa i najveca grupa u drzavi, ne stane u odbranu svojih komsija manijaka. Ipak je to raja iz istog grada i mnogi se poznaju i druze a Horde mirno gledaju kako ih ovi maltretiraju. Dosta je vise ovog terora od strane lesinara. Hajd sto su ih gazili njihovim kombijima gore negdje po planinama, ali sada ih jos marisu u njhovom gradu i na stadionu. To je prevrsilo svaku mjeru!
Mlad sudija a dobar i ne podlijeze pritisku. Svaka mu cast. Ovo je buducnost, nema puno ovakvih u Evropi.

Najjaci siandol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:55Organizovano dosli na sjever da nekog kao cekate, cak i onu mrezu sklonili da ih mozete gadjati, ali oni bili spremniji pa vas izmlatise kao stoku i jos bi vas tukli da ih nasa draga policija nije istjerala..
P.S. Ja zamjeram Hordama sto kao veca i jaca gradska grupa i najveca grupa u drzavi, ne stane u odbranu svojih komsija manijaka. Ipak je to raja iz istog grada i mnogi se poznaju i druze a Horde mirno gledaju kako ih ovi maltretiraju. Dosta je vise ovog terora od strane lesinara. Hajd sto su ih gazili njihovim kombijima gore negdje po planinama, ali sada ih jos marisu u njhovom gradu i na stadionu. To je prevrsilo svaku mjeru!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Hvala BH Armiji, SDA i Aliji
Zadnja izmjena: User14, dana/u 07 nov 2022, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ovo je do sad bilo maciji kasalj...ExBlueone je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:49Inače su do sad bili blagonakloni prema nama do te mjere da ronim suze svaki put kad krenem doma jer mi se žao rastati s BL.
Ne sjećam kad smo bili zadnji put u BL ušli u bar prvih 20 minuta i ostali bar do 80.min. Ulazak je obično tek oko 45.minute. Izbace te u 75.
Sinoć su lešinari počeli ulaziti već u 10. minuti, na samu tribinu i vjerovatno bi ostali do kraja ili možda 85.minute.
Da ne nabrajam mnoge druge stvari . . .
-
- Kontakt:
Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Definitivno naš najbolji igrač sinoć, a i uopšteno je u odličnoj formi, nadam se da mu je već sada spreman novi ugovor. Pretpostavljam da je momku prekipilo konstantno spominjanje majke zato što igra u Borcu, pa je zato onako odreagovao kada je dao go. Podsjećam da je i prošli put dao go na Grbavici, koji nije slavio.

Cemu laganje i pravljenje zrtve.
Eto Kulasin nije kriv, nisu ni navijaci krivi dosli s ruzama pa ih nasi zasuli. Niste vi provocirali, nikako.

To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:05Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Definitivno naš najbolji igrač sinoć, a i uopšteno je u odličnoj formi, nadam se da mu je već sada spreman novi ugovor. Pretpostavljam da je momku prekipilo konstantno spominjanje majke zato što igra u Borcu, pa je zato onako odreagovao kada je dao go. Podsjećam da je i prošli put dao go na Grbavici, koji nije slavio.![]()
Eto Kulasin nije kriv, nisu ni navijaci krivi dosli s ruzama pa ih nasi zasuli. Niste vi provocirali, nikako.![]()
Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige
-
- Kontakt:
Ti il si neki balavac ili neki dupli profil. Ne znas gdje udaras.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:13To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:05Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45
Definitivno naš najbolji igrač sinoć, a i uopšteno je u odličnoj formi, nadam se da mu je već sada spreman novi ugovor. Pretpostavljam da je momku prekipilo konstantno spominjanje majke zato što igra u Borcu, pa je zato onako odreagovao kada je dao go. Podsjećam da je i prošli put dao go na Grbavici, koji nije slavio.![]()
Eto Kulasin nije kriv, nisu ni navijaci krivi dosli s ruzama pa ih nasi zasuli. Niste vi provocirali, nikako.![]()
Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige

Tako je, ne može se za sve okriviti policija.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:13To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:05Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45
Definitivno naš najbolji igrač sinoć, a i uopšteno je u odličnoj formi, nadam se da mu je već sada spreman novi ugovor. Pretpostavljam da je momku prekipilo konstantno spominjanje majke zato što igra u Borcu, pa je zato onako odreagovao kada je dao go. Podsjećam da je i prošli put dao go na Grbavici, koji nije slavio.![]()
Zeljeznicar ima komesara za bezbjednost, nisu bili u stanju da naprave tampon zonu.
Nikad nisam vidio onoliko ubacenih predmeta u teren, a da nisu baklje i to konstantno tokom cijele utakmice.
Tjeraj Vico ovo u drugu ligu.
andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:55Organizovano dosli na sjever da nekog kao cekate, cak i onu mrezu sklonili da ih mozete gadjati, ali oni bili spremniji pa vas izmlatise kao stoku i jos bi vas tukli da ih nasa draga policija nije istjerala..

Nigdje hordi kad je najteže, mišOvi.
Balavac sam. Pogledaj snimak i sve ce ti biti jasno. Znaci, ovi kako ulaze, odmah krece fizicki napad na njih. Mreze, nema, nema ni policije. ZNACI KLUB JE ORGANIZOVAO NAPAD NA GOSTUJUCE NAVIJACE I TREBAJU BITI IZBACENI IZ LIGE ZBOG TOGA!LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:16Ti il si neki balavac ili neki dupli profil. Ne znas gdje udaras.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:13To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:05
Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke.![]()
Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige![]()
-
- Kontakt:
Bit ce, evo odmah ide.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:21Balavac sam. Pogledaj snimak i sve ce ti biti jasno. Znaci, ovi kako ulaze, odmah krece fizicki napad na njih. Mreze, nema, nema ni policije. ZNACI KLUB JE ORGANIZOVAO NAPAD NA GOSTUJUCE NAVIJACE I TREBAJU BITI IZBACENI IZ LIGE ZBOG TOGA!LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:16Ti il si neki balavac ili neki dupli profil. Ne znas gdje udaras.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:13
To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.
Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige![]()

- Mrcina1921
Svi klubovi bi trebali traziti od saveza da se zeljo izbaci iz lige jer niko se tu vise nece osjecati sigurno. Kako ja sutra da idem na taj stadion kad znam da klub organizuje napade na gostujuce navijace? Treba neki narkoman da me ubije onim dinamitom ili sta vec ono bacaju.
Steta sto postenih je bilo vrlo malo.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Joj ratnika, majko mila
Jel stvarno inace bude na grbavici ta mreza izmedju gostujucih i domacih?
PRijatelju, sta se gura nas 3 godine? Ofsajdom koji nije bio koji ste izmislili u citavoj jucerasnjoj komi u koju ste pali jer smo vas porazili u vasem domu ili penalom koji nije dosudjen za nas?nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:06Samo vi posteno igrajte i nece vam niko nista reci, pa niste vi nikome toliko zanimljivi, rang Slobode da nije politike.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:42Da još dodam ako pobjedimo, "ma pustio Marko Borcu, to je klub u kojem se afirmisao"...Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Ako pobijedimo Leotar, to ce biti udar na drzavu Bosnui Ercegovnu jer su nam nastelili da idemo mi u Evropu umjesto nekog kluba bosnjackog predznaka (i dalje mi bas nije jasno da sportske klubove odredjuju po tome,ali dobro)
Ako izgubimo, bice da smo dali bodove Leotaru da opstane, a to automatski znaci isto udar na drzavu Bosuni Ercegovnu jer Slobodi smanjujemo sanse za opstanak.
Jadni mi...
Druga stvar, mene bi stvarno bilo stid da klub za koji navijam na ovakve nacine se gura vec 3 sezonu. Nekad manje nekad vise al tu je neka konstanta.. Sad se malo ustelili pa nema velikih guranja tipa penala nepostojecih iz prosle i predprosle sezone (mada bice i to kad zagusti bas) i da vam gostujuci treneri nece na press poslije utakmica i to redovno, al zato su tu ofirna navlacenja faulima, zazmiri se na ruku, ostar start itd itd.
Pa protiv Sarajeva u Zenici pomenuto navlacenje je bilo vece nego sad protiv Zelje, al tad se pobjedilo pa nema puno price, nazalost.. Vise volim vidjeti i prirodnije je da sudija ne vidi nesto u toku utakmice jednom hajd dva puta, al kad vidis od starta da je naklonjen nekome... Ma fuj ba, bogami!
Ne moze Borac dati gol a da likovi ne vicu opsajd opsajd. A jbt
" "!
1926
1926
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, sarajevo19461987 i 20 gostiju.