mojih glupih komentara? Tebi je glupo to sto ja reagiram kad ti recimo postavis video u kojem diskreditujes najboljeg igrača u modernoj historiji Real Madrida? Nije to kume glupo, glupa je tvoja nakana da upises e-mail i password te kreiras račun na ovom forumu. Antimadridizam je dakako nepoštovanje ekipe i nastojanje da se po svaku cijenu popljuje skoro sve sto ima veze sa realom, kao navijaš za Realsuhi je napisao/la:S tobom apsolutno sve,s cinjenicama,dokazima,argumentima. Samo sto je problem sto ovdje postoji odredjen broj "madridista" koji kao da ih Perez placa da pisu komentare.Jer cim se sta negativno spomene u vezi PERE i igraca ,odmah postajes anti madridista,ovo je forum za diskusije ,ako imas argumenata za nesto onda pricaj,postedi me svojih glupih komentara.Sveti je napisao/la:suhi je napisao/la:
@Sveti
Broj rasprava sa mnom koje si ti dobio s validnim argumentima je ravan broju golova Ronalda veceras,postedi me molim te komentara.
a ti si kao dobio sve te rasprave
daj bolan, budi normalan. Tek si došao a vec imas epitet klauna. Mišn akomplišd
![]()
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Tvoji su komentari ( ozil panj ili turcin ili kurd,benzema panj,khedira panj ,kurd) Bravo za tvoje poznavanje nogometa
Trudiš se po svaku cijenu da budes drugačiji od ostalih forumaša. Zato i jesi klaun
A dosta od mene, ne bih da trošim ljudima vrijeme na čitanje tvojih ingenioznih odgovora.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk