Safet Sušić - Pape

adal
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adal » 17 nov 2014, 08:16

Vratite nan Ciru dacemo safeta i Timu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 nov 2014, 08:28

Kvrzis i Hadzic su zalutali u reprezentaciju,neko zbog toga mora odgovarati....Gdje ce njih pozvati!? to je katastrofa... sinocna utakmica je pokazala koliko nam treba promjena na klupi reprezentacije! Susic je svoje odigrao....

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 nov 2014, 08:32

Ako nista, dobro je sto do slijedece utakmice ima dovoljno vremena za nasljednika. Ljudi u savezu ne treba da zure sa novim imenom, neka dobro prokontaju ko moze osvojiti tih 18 bodova za Euro.
#divovi

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 08:34

Ja mislim da Pape ostaje selektor, zivi bili pa vidjeli. Hajde sto on nema obraza da podnese ostavku, ali sto su jos u savezu gluplji pa mu nece uruciti otkaz. Bice ona fora, neka zavrsi zapoceto... ccc

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:37

Goalgetter je napisao/la:Ja mislim da Pape ostaje selektor, zivi bili pa vidjeli. Hajde sto on nema obraza da podnese ostavku, ali sto su jos u savezu gluplji pa mu nece uruciti otkaz. Bice ona fora, neka zavrsi zapoceto... ccc

Em su glupi em iz finansiskih razloga nece htjeti otpustiti ublehu. A on je vec bezbroj puta pokazao da obraza nema. Tako da sto rece Djole "Nama je lijepo, taman kako smo zasluzili". :problem: :problem: Tuga majke mi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2014, 08:37

Goalgetter je napisao/la:Ja mislim da Pape ostaje selektor, zivi bili pa vidjeli. Hajde sto on nema obraza da podnese ostavku, ali sto su jos u savezu gluplji pa mu nece uruciti otkaz. Bice ona fora, neka zavrsi zapoceto... ccc

I ja sam to mislio do one izjave sinoc.Poslije onog sam ubijedjen da ide.
Nad tobom sunce najljepše sja

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 nov 2014, 08:42

soccerfan je napisao/la: Em su glupi em iz finansiskih razloga nece htjeti otpustiti ublehu.
Ja mislim da su finansijski razlozi jedan od kljucnih argumenata za Safetov otkaz. Neigranjem evropskog prvenstva propusta se velika lova.
#divovi

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:42

pinoglavi je napisao/la:

Sto je zanimljivo, u citavoj izjavi niti jendom ni u kameru ni u novinara pogledao nije. Nego tamo iza gleda sta se desava. Bog samo zna sta se sinoc izdesavalo. Osim Asmirove, nigdje vise ni izjava ni nicega. A i sam Asmir je potresen izgledao. Elem :crazy: :crazy: :crazy:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:45

moustapha je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Em su glupi em iz finansiskih razloga nece htjeti otpustiti ublehu.
Ja mislim da su finansijski razlozi jedan od kljucnih argumenata za Safetov otkaz. Neigranjem evropskog prvenstva propusta se velika lova.
Da ali isto tako kad je prodizivao ugovor postavljena je klazula da ce mu isti biti isplacen nebitno koliko dugo ce biti selektor. Tako da dati njemu sad otkaz je isto kao i uzeti te pare preostale od ugovora, baciti ih u solju, i pustiti vodu. A plus sto moraju platiti i novog selektora, ko god to bio. I ako cemo iskusnog selektora tipa Vaha, Bajevic onda ta cifra za novog selektora i nije bas tako mala. Moralo bi mu se ponuditi najmanje ko i Safetu. Elem zacarani krug.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 nov 2014, 08:48

Kako god, najvise ce nas kostati samaranje od Izraela, Gruzije i slicnih reprezentacija. Tu repka gubi na svim mogucim poljima.
#divovi

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 17 nov 2014, 08:49

Postoji razlog zašto se treneri reprezentacija zovu izbornici a ne treneri. Katastrofalna selekcija igraca i jos gore jako neodgovorno prema buducnosti BIH. Propusteni mnogi mladi igraci koji bi mogli igrati za BIH jos godinama.

Zbog cega? Radi bratove agencije i prodaje igraca za privatni interes. Kako moze biti isprika da nemamo zamjenu za Dzeku i Vedu, pa tamo je morao biti neki mladi igrac zeljan dokazivanja.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 08:51

Mudrinjo je napisao/la:Postoji razlog zašto se treneri reprezentacija zovu izbornici a ne treneri. Katastrofalna selekcija igraca i jos gore jako neodgovorno prema buducnosti BIH. Propusteni mnogi mladi igraci koji bi mogli igrati za BIH jos godinama.

Zbog cega? Radi bratove agencije i prodaje igraca za privatni interes. Kako moze biti isprika da nemamo zamjenu za Dzeku i Vedu, pa tamo je morao biti neki mladi igrac zeljan dokazivanja.
Pa na zalost ni Susiceva zena i ni snaha (Seadova zena) nisu do sad rodile napadaca i tako da tog treceg napadaca i nemamo. kuknjava kuknjava Mislim moga bi to Tino sigurno odglumiti (nije da nismo navikli) ali misa mu, povrijedio se u nevrijeme. :mrgreen: :mrgreen:

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 17 nov 2014, 08:52

soccerfan je napisao/la:Da ali isto tako kad je prodizivao ugovor postavljena je klazula da ce mu isti biti isplacen nebitno koliko dugo ce biti selektor. Tako da dati njemu sad otkaz je isto kao i uzeti te pare preostale od ugovora, baciti ih u solju, i pustiti vodu. A plus sto moraju platiti i novog selektora, ko god to bio. I ako cemo iskusnog selektora tipa Vaha, Bajevic onda ta cifra za novog selektora i nije bas tako mala. Moralo bi mu se ponuditi najmanje ko i Safetu. Elem zacarani krug.
Takodjer je postavljena klauzula da se ugovor moze raskinuti ako plasman na EP bude ugrozen. On je to sam rekao u intervjuu za **** i rekao je nesto u smislu da je razocaran zbog toga jer to nije korektno. Iz toga bi se dalo zakljuciti da u slucaju otkaza ne mora biti isplacen cijeli ugovor.

Tako da nadajmo se da ce sto prije otkaz dobiti, da ne zakoraci u decembar, onda mu se mora i decembarska plata isplatiti :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 nov 2014, 08:53

Vi i dalje ne kontate da ova reprezentacija nema kvalitetne igrače u prvoj a gdje u zamjeni ?
Izuzev 4 ili 5 njih,da ne bi bilo zabune.
Pa može ti trener bit Trapatoni kad ti imaš ovoliko hadalja među 25 igrača,a ovi što ih vi prizivate nisu ništa bolji.
Za SP je bila grupa tako lagana da je neće dobit u sljedeći 20 kvalifikacija..pa normalno da su te onda 3 ili 4 igrača mogla vuć kroz iste :geek:

Ne podržavam Safeta,čak više simpatiziram Hrvatsku ali neke stvari se moraju sagledat realno.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 17 nov 2014, 08:53

soccerfan je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:

Sto je zanimljivo, u citavoj izjavi niti jendom ni u kameru ni u novinara pogledao nije. Nego tamo iza gleda sta se desava. Bog samo zna sta se sinoc izdesavalo. Osim Asmirove, nigdje vise ni izjava ni nicega. A i sam Asmir je potresen izgledao. Elem :crazy: :crazy: :crazy:
I ja sam to primjetio,a gledao sam poslije i izjavu Nike Kovaca,koja velicina jbt,kako covjek odrzi govor,ja se zanio i mislio da sam na dzumi :mrgreen: a ova nasa ubleha ne zna dvije sastavit kako treba i pri tome ne postuje nikoga ,ako ostane trener nakon onakvog skandiranja navijaca i one poruke + svi igraci osim bratica su ljuti na njega,e onda mu svaka cast,treba postat Nobelovac za tvrdoglavost

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2014, 08:54

Safet je za svojih pet godina na čelu reprezentacije MORAO naći bar još jednog špica.
Ne može taj neko biti na nivou Edina i Vedada ali za ne daj Bože može zatrebati.
#SafeteOdlazi

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2014, 08:58

Plasman ne da je ugrozen vec je nemoguc.

Realno, mi moramo pobjediti svih 5 meceva i otkinuti bod u Belgiji....To je ukupno 18 bodova....Ako sve bude kako se ocekuje to nece biti dovoljno ni za 3 mjesto...

Evo recimo Izrael ima 9 bodova..... Ako pobjedi a hoce Andoru i Kipar kuci to vam je vec 15. Posto ce sigurno imati bolji medjusobni od nas, njima treba samo jedna pobjeda iz ostalih meceva ili 3 boda. Imaju dvomec sa Belgijom, dolazi im Wales i idu nama....

Nama je plasman bio ugrozen osvojenim dva boda protiv Welsa i Belgije....Mozda sada vidite koliko je bitno bilo da se odigra barem nerjeseno u Izraelu....Ovako cemo morati em sve pobjediti em cekati kiks Izraela ili Walesa protiv Kipra.... Uz to uvjeren sam da ni Belgija nece dobijati svoje tekme tako da kako god okrenes ove kvale su gotove.....Bile su one gotove prije nego sto su i pocele samo sto to ovce nisu mogle da vide....

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 17 nov 2014, 08:59

soccerfan je napisao/la:
Da ali isto tako kad je prodizivao ugovor postavljena je klazula da ce mu isti biti isplacen nebitno koliko dugo ce biti selektor. Tako da dati njemu sad otkaz je isto kao i uzeti te pare preostale od ugovora, baciti ih u solju, i pustiti vodu. A plus sto moraju platiti i novog selektora, ko god to bio. I ako cemo iskusnog selektora tipa Vaha, Bajevic onda ta cifra za novog selektora i nije bas tako mala. Moralo bi mu se ponuditi najmanje ko i Safetu. Elem zacarani krug.
Kako god okreneš opet nam je jeftinije odmah ga otjerati. Svakim njegovim novim danom na klupi posljedice će biti dugotrajnije.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 17 nov 2014, 09:00

Ne nasjedajte na prici kako smo izgubili sve sanse kako mu ne treba dati otkaz. On je spreman da se pisa po njemu a da ostane do kraja KV i totalno nam sroza rejting OTKAZ OTKAZ OTKAZ Realno je da recimo sa Bajevićem možemo dobiti andoru 2 puta, vels i izrael kući i cipar na strani to je 15 bodova. Drugi će gubiti bodove sigurno. SAMO SE RJEŠITI UBLEHE

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 17 nov 2014, 09:05

Rosicky je napisao/la:Vi i dalje ne kontate da ova reprezentacija nema kvalitetne igrače u prvoj a gdje u zamjeni ?
Izuzev 4 ili 5 njih,da ne bi bilo zabune.
Pa može ti trener bit Trapatoni kad ti imaš ovoliko hadalja među 25 igrača,a ovi što ih vi prizivate nisu ništa bolji.
Za SP je bila grupa tako lagana da je neće dobit u sljedeći 20 kvalifikacija..pa normalno da su te onda 3 ili 4 igrača mogla vuć kroz iste :geek:

Ne podržavam Safeta,čak više simpatiziram Hrvatsku ali neke stvari se moraju sagledat realno.
ali zato Izrael ima extra kvalitetne igrace, de ne seri matere ti!!!
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.