Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bi me cudilo da dođe mladina(umjetna plavusa),a nakon njega musa(kiseli krastavac)arelinho je napisao/la:Novi trener Širokog Brijega će biti Davor Mladina. On će raditi sve do 22. kola kada će naravno ekipu preuzeti Slaven Musa.![]()
GradKamena1 je napisao/la:Ajde neko postavi Bht sport,ako ima ?
Ne bih reko izbaci mi do 9 kola samo !hskzmostar je napisao/la:GradKamena1 je napisao/la:Ajde neko postavi Bht sport,ako ima ?
Ima na youtube,samo ukacaj premijer liga bih!
arelinho je napisao/la:Novi trener Širokog Brijega će biti Davor Mladina. On će raditi sve do 22. kola kada će naravno ekipu preuzeti Slaven Musa.![]()
Svemu dodje kraj pa i zivotu na tudjoj grbači!sajo10 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Novi trener Širokog Brijega će biti Davor Mladina. On će raditi sve do 22. kola kada će naravno ekipu preuzeti Slaven Musa.![]()
![]()
![]()
Nije mi drago,ali budi realan da se ocekivalo,mala sredina jednostavno ne moze dugo opstat pogotovo ne bez politike!jozo121 je napisao/la:Jeli ti drago, brata? Uživaš li?
Tipicno razmisljanje jednog skutora...zalosno je sto ih vecina tako i razmislja !brigsiroki je napisao/la:čuj na tuđoj grbači? većina naše firme i normalno da će Širokom davat veće pare,a ne umjetnom klubu koji je nastao samo da se velež otjera iz zapadnog mostara uz još smiješnije ultrase ili bolje rečeno podgrupa torcide hahaha znam da želiš svađu na relaciji mostar - široki pa ajmo početi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.