Kjosevski u kupu brani.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:17Hocemo li opet Zvonica gledati danas u prvih 11? Radovic je out nazalost, bit ce u pogonu od sljedece sedmice. Od odbrambenih igraca imamo Cosica, Civica, Daria, Bihorca i Zvonica. Tu je i Alagic, ali tesko da ce dobiti priliku. Jedino preostaje Zeljkovica opet vratiti na stopera a Civic da igra beka.
Zna li neko je li Kjosevski spremio napokon, vrijeme je Bobica poslati na klupu, tesko da moze gore biti od njega.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ti si naša ljubav jedina!
Ja ocekujem Daria na lijevom beku, jedino on moze uštopati Cipetica. Čivić i Bihorac stoperski par. Desno ĆosićManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:17Hocemo li opet Zvonica gledati danas u prvih 11? Radovic je out nazalost, bit ce u pogonu od sljedece sedmice. Od odbrambenih igraca imamo Cosica, Civica, Daria, Bihorca i Zvonica. Tu je i Alagic, ali tesko da ce dobiti priliku. Jedino preostaje Zeljkovica opet vratiti na stopera a Civic da igra beka.
Zna li neko je li Kjosevski spremio napokon, vrijeme je Bobica poslati na klupu, tesko da moze gore biti od njega.
Vezni red Pršeš, Radovac i Zeljković.
Naprijed Brandao, Cvijanović i Mulić.
Anđušića jedino očekujem u slučaju da Zeljkovića povuče nazad.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bobic, Zeljkovic, Prses, Cvijanovic, Cosic, Brandao, Anđušić, Dario, Čivić, Radovac i Mulić.
To je sastav danas.
Klupa kod nas: Kjosevski, Zvonic, Bihorac, Osmic, Ovcina, Alagic, Jelovac, Catic i Vehabovic.
Gosti u sastavu igraju:
Zlomislic, Cipetic, Obsivac, Coric, Masic, Angelov, Jovic, Maric, Pervan, Stanic, Juric.
To je sastav danas.
Klupa kod nas: Kjosevski, Zvonic, Bihorac, Osmic, Ovcina, Alagic, Jelovac, Catic i Vehabovic.
Gosti u sastavu igraju:
Zlomislic, Cipetic, Obsivac, Coric, Masic, Angelov, Jovic, Maric, Pervan, Stanic, Juric.
Zadnja izmjena: fudbalfudbal, dana/u 08 nov 2020, 14:16, ukupno mijenjano 3 puta.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Zeljkovic i Civic na stoperu, Cosic i Dario bekovi.. svaki prekid cemo strepiti da ne primimo gol
Forzza Velez
Kakav je ono šepavi uglješa ,nije u vinklo nikako.Za ostalo ne brini ,prika.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 nov 2020, 14:21Zeljkovic i Civic na stoperu, Cosic i Dario bekovi.. svaki prekid cemo strepiti da ne primimo gol
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]
-
RASanticeva
- Kontakt:
Siroki parkirao autobus ispred gola - statistika dovoljno govori (14-2 sutevi na gol u nasu korist)
Mostar u srcu, Velež do groba
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
RASanticeva je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:56Siroki parkirao autobus ispred gola - statistika dovoljno govori (14-2 sutevi na gol u nasu korist)
Ja bi volio da mi zabijemo gol, nece nas..
Forzza!
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ruku na srce sa ovakvim Brandaom necemo do gola - ne znam sta mu se desava ove sezone, ali to nije to nikakofudbalfudbal je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:57RASanticeva je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:56Siroki parkirao autobus ispred gola - statistika dovoljno govori (14-2 sutevi na gol u nasu korist)
Ja bi volio da mi zabijemo gol, nece nas..
Forzza!
-
RASanticeva
- Kontakt:
Civic
Mulic isto isprepadan kad dode u nekim situacijama
Mulic isto isprepadan kad dode u nekim situacijama
-
RASanticeva
- Kontakt:
Blitz u 4 minute - prekrasno nakon onog hladnog tusa pod BB
Odlično igramo. 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Veoma vazna pobjeda, nadam se da ce Radnik i Zeljo ostati neporazeni ovo kolo.
Forzza Velez
Vrlo vazna pobjeda!
Ponovo pravimo greske koje su nedopustive i koje uvjek zavrse sa kaznom.
Radovac ponovo igrac utakmice, mada ni ostali ne zaostaju.
Ponovo pravimo greske koje su nedopustive i koje uvjek zavrse sa kaznom.
Radovac ponovo igrac utakmice, mada ni ostali ne zaostaju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Da li se onaj gol prepisuje Fejsalu? Pošto kada ga je pogodila promjenila je smjer. A onaj Šurković rekao da je Ikiću pripisan autogol Jakovljevića, pa sad ne znam.
Misliš Radovcu ?Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:35Da li se onaj gol prepisuje Fejsalu? Pošto kada ga je pogodila promjenila je smjer. A onaj Šurković rekao da je Ikiću pripisan autogol Jakovljevića, pa sad ne znam.
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Mislim za Fejsala, pošto je komentator rekao da će oni upisati Radovacu u , a sad nekom mojom logikom ovo je gol za Mulića jer je lopta upotpunosti promjenila smjer i ušla gol.Trapatoni je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:35Misliš Radovcu ?Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:35Da li se onaj gol prepisuje Fejsalu? Pošto kada ga je pogodila promjenila je smjer. A onaj Šurković rekao da je Ikiću pripisan autogol Jakovljevića, pa sad ne znam.
Takticki perfektna utakmica!!
Svaka cast Fedji i igracima na borbenosti!
Civic napokon vrlo solidno odigro,Dario perfektan a Radovac
je vrijedan suhog zlata!!
Idemo dalje!
Forza Velež!
Svaka cast Fedji i igracima na borbenosti!
Civic napokon vrlo solidno odigro,Dario perfektan a Radovac
Idemo dalje!
Forza Velež!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.