FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nemojmo se uzdic, da opet ne bi dozivjeli tezak pad...Bodovi koji nas vracaju u borbu za titulu, ali tek sad je moja zal za bodovima protiv Slobode velika ! Umjesto da sa -2 cekamo odgovor Borca, oni mogu sutra hladno izgubit i opet biti u velikoj prednosti ! 
TM87
sto se mene tice nek oni prodju u finale kupa i uzmu ga, ja sam zadovoljan sezonom...tm-ovac iz mase je napisao/la:Nemojmo se uzdic, da opet ne bi dozivjeli tezak pad...Bodovi koji nas vracaju u borbu za titulu, ali tek sad je moja zal za bodovima protiv Slobode velika ! Umjesto da sa -2 cekamo odgovor Borca, oni mogu sutra hladno izgubit i opet biti u velikoj prednosti !
ne ocekujem titulu, bez obzira na ovu pobjedu... cak sta vise... trebamo biti oprezni i za drugo mjesto...
kod mene ne vlada realni optimizam... a ne neki naucno-fantasticni... zato polako momci... igrajte i sta god bude na kraju, onda mozemo pricati...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Sutra se nadati da će Borac izgubiti. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ovo danas je bilo pitanje karaktera,zato je ova pobjeda još važnija.Treba ići kolo po kolo bez pretjerane euforije i iskoristiti eventualnu šansu.Gledam danas Obuću,željino dijete ,još jedn od inih od koje klub nije imao koristi.
cestitke Amaru i momcima na pobjedi
Moram:
Zrinjski - Željo 0:1
Željo - Sloboda 0:1
Sloboda - Zrinjski 0:1
Gospodski, neprimijetno, u tišini.

Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 02 apr 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Moze se kad se hoce 
[quote="elSaik"]Moram:
heheh ... zanimljivo .... samo ne znam sta su ovim dobili .... mogli su hladno svak svakog dobit ... i gotovo ...
svaka cast momcima za pobjedu ... na veoma teskom gostovanju 3 boda ... lijepo ...
heheh ... zanimljivo .... samo ne znam sta su ovim dobili .... mogli su hladno svak svakog dobit ... i gotovo ...
svaka cast momcima za pobjedu ... na veoma teskom gostovanju 3 boda ... lijepo ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Hoće da kaže kako je eto k'o neko digo lovu na kladari... ja mu savjetujem da samo pogleda reakciju igrača Slobode nakon dosuđenog penala, ono ne bi mog'o odglumit' ni Brad Pitt...forza je napisao/la:heheh ... zanimljivo .... samo ne znam sta su ovim dobili .... mogli su hladno svak svakog dobit ... i gotovo ...elSaik je napisao/la:Moram:
![]()
Gospodski, neprimijetno, u tišini.![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ne znam tačno, ali broj je varirao od 405206 do 602450kenant je napisao/la:jel bilo manijaka u trebinju?koliko?
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imaju vijesti na PTPC oko 23 h, pa možda bude u sportskom dijelu i izvještaj iz Trebinja! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
iskreno nisam se nadao pobjedi u trebinju,a sad po taj gol na pecari koji nas vodi u finale.Ako prođemo u finale vrati će se dobra atmfosfera u klub tako da u prvenstvu očekujem tri vezane pobjede(široki,drina,zrinjski)
manijaka u trebinju,isto ko i brusnice u ledenom caju...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Da je Zeljo-Sloboda namjesteno ne bi Zoletic davao gol volejcinom pod precku u sudijskoj nadoknadi vec bi se to rijesilo davno prije.
Budalastina!
Budalastina!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja nekako vjerujem u ove trokutove, to se par puta dešavalo i prošle sezone, a evo i ove, nekako mi sve previše čudno izgleda da bi bila koincidencija...
Imaju na izvoru.ba neke fotografije sa utakmice protiv Leotara, vidim igrali smo u plavim dresovima
Imaju na izvoru.ba neke fotografije sa utakmice protiv Leotara, vidim igrali smo u plavim dresovima
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 03 apr 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
A da imate imalo dara uvidjeli bi odmah da se radi o zajebanciji-provokaciji.
- zubanovic89
- Kontakt:
a ja stadiona i govanaBianconeri1988 je napisao/la:Ja nekako vjerujem u ove trokutove, to se par puta dešavalo i prošle sezone, a evo i ove, nekako mi sve previše čudno izgleda da bi bila koincidencija...
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
i ja gledam, pitam se ko je ovdje lud...elSaik je napisao/la:A da imate imalo dara uvidjeli bi odmah da se radi o zajebanciji-provokaciji.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87, KrajinaTm87 i 25 gostiju.