anonymousHD je napisao/la:
Steta ovakve karijere imali su sansu 2015 da uzmu klempu.jer su nas tad izabcili inace bi bilo 4/4
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
anonymousHD je napisao/la:
Zapravo je teže naći stručnjaka koji kaže da jeste penal. Ovaj naš na OBN kaže da nije, onaj sa HRT isto, čak su i Englezi osuli po svom sucu...enobarca je napisao/la:Al gdje nadju te strucnjake sto poslije utakmice komentarisu sudjenje, **** ja svakog strucnjaka koji moze reci da ono nije penal.
Jos da hocemo dobiti vas u polufinalu kako bih volio.harden je napisao/la:Nije da niste navikli, već bogzna koliko sezona je istoNail for Real je napisao/la:Joj slatkog li prolaza...
Real Madrid against the world.
Pa to je tvoje mišljenje, imaš pravo na njega, isto kao što i ja imam pravo na svoje.geoxx je napisao/la:
Ako je vec OGROMNA, zasto ponistise gol Iscu? Ofsajd maleni ili ne ( a kazu nije nikako), sa OGROMNOM pomoci, ono je cist gol ko suza. Mozes naci hrpu situacije gdje ostete Real i Barcu, pobija tu smijesnu teoriju. Imas odluka i u njihovu korist ali zbog neke ljubavi, tesko.
Mogli su napraviti Classico 2011 i upariti Barcu sa Unitedom sto je za tu silu zicer, i Real sa smijesnim Schalkeom. Zasto nisu?
Samom raspravom o tome, na neki nacin dajem legitimitet toj glupavoj teoriji. Nemoj se uvrijediti ali tako mislim.
Ne kako si ti rekao, ali jaca igra se treba pustati. Ako situacija nije 100 % cista ne svira se nista. Koliko puta si vidio u kosarci da se u zadnjem napadu svira faul na ulazu koji se regularno svira prije toga. Ne cesto.Epidaurus je napisao/la:Kakvo bolan crno odvaljivanjetuzlak1987 je napisao/la:Zaboravio si da ovo nije ligaska utakmica za 3 boda vec utakmica koja vise znaci. U takvim utakmicama sudija treba imati bolju predstavu o tome sta se desava na terenu, normalno da ce ekipa koja je zabila 0 golova, a treba joj 1 krenuti na taktiku penala. Da li je ta ekipa zasluzila da puca taj penal u 93"? Apsolutno ne.S-Y-L-A-R je napisao/la:Minut utakmice i "kosmička nepravda" prema boljoj(do tog trenutka) ekipi nisu argumenti. Ruke na leđima itekako jesu. Kraj priče. Michael Oliver zaslužuje da se nađe u Rusiji samo zbog ovoga.
Turcin ne smije svirati Juventusu penal na domacem terenu u prvoj utakmici, a Realu se svira penal kuci u utakmici gdje je odvaljen od Juventusa. Sudijski osjecaj koji je odlucio ko ce proci dalje jer ga Turcin u prvoj ne bi svirao Juventusu ni za zivu glavu. Znaci prakticno u fudbalu sudija moze isto ono sto i u rukometu da za svaku odluku bude opravdan. U prvoj se sudija dvoumi za penal, u drugoj je siguran. Znaci prakticno ovaj u drugoj odluci sve u sekundi, dok onaj u prvoj izbjegava da ga sudi. To nije odnos 50-50 vec 20-80.Bili ste bolji sigurno, zasluzili pobjedu isto tako sigurno al i 1-3 je prevelika razlika s obzirom na pokazano na terenu.
Ovo argumenti zasto sudija nije trebao svirat cist penal su najgluplji na svijetu. Treba izgleda dopustit da se u gustim utakmicama lome noge protivnicima u izglednim sansama i takve stvari ne sankcionisat da bi lafo raja uzivala
De nas makar u finalu pokradite, nemoj u polufinaluNail for Real je napisao/la:Jos da hocemo dobiti vas u polufinalu kako bih volio.harden je napisao/la:Nije da niste navikli, već bogzna koliko sezona je istoNail for Real je napisao/la:Joj slatkog li prolaza...
Nail for Real je napisao/la:Joj slatkog li prolaza...
https://sportsport.ba/fudbal/allegri-su ... ale/273628Allegri: Sudija je odlučio putnika u polufinale
Ne kontas.Epidaurus je napisao/la: Covjece gurnuo ga je s 2 ruke s ledja u mat poziciji i jos ga docekao malo nogom po rebrima i to je tebi nedovoljno za penalJedina greska je sto mu jos nije pokazao 2. zuti i to je sve.
Ma opet kazem J*** ja takve strucnjakeDrape je napisao/la:Zapravo je teže naći stručnjaka koji kaže da jeste penal. Ovaj naš na OBN kaže da nije, onaj sa HRT isto, čak su i Englezi osuli po svom sucu...enobarca je napisao/la:Al gdje nadju te strucnjake sto poslije utakmice komentarisu sudjenje, **** ja svakog strucnjaka koji moze reci da ono nije penal.

1000 situacija istih takvih gdje je i svirano, a i nije svirano. Sudija moze i svirati i ne, a da ga opravdas i kazes bio je penal ili nije bio penal.Epidaurus je napisao/la: Covjece gurnuo ga je s 2 ruke s ledja u mat poziciji i jos ga docekao malo nogom po rebrima i to je tebi nedovoljno za penalJedina greska je sto mu jos nije pokazao 2. zuti i to je sve.
Pa jebote, cojk ga izudaro da valja.rope11 je napisao/la:![]()
Al i u kosarci svira faul kad je napadac ocito onemogucen uputiti sut zbog faula. Ovdje je bila takva situacija. Da je Benatia zasmetao Vasquezu da uputi sut nekim kontaktom il nesto, po meni ne bi bilo price o penalo al ovdje je lik bukvalno sprijecio Vasqueza da uputi bilo kakav sut jasnim guranjem s ledja s dvije ruke i onda jos malo nogom po rebrima. Nije Benatia ovdje vidio lopte nit je Vasquez gledao gdje je Benatia pa da sto prije padne.TheChief je napisao/la: Ne kako si ti rekao, ali jaca igra se treba pustati. Ako situacija nije 100 % cista ne svira se nista. Koliko puta si vidio u kosarci da se u zadnjem napadu svira faul na ulazu koji se regularno svira prije toga. Ne cesto.
rope11 je napisao/la:![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.