Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
pape je iskusan trener ali los neuspjesan dajte ja nemam nista protiv njeg neka njega tu nije jos nis gotovo, nek mu se da sansa ali tih 6-7 utakmica koliko nas on vodi mi ne ulijevaju povjerenje.Njegove izjave iz kojih se moze vidjet koliko covjek nes prati poznaje su prazne bez bilo cega bilo kakve informacije koja nas moze uvjerit da je on dobar selektor e kad to rezultati i igra potvrde tu njegovu bezidejnost,smusenost,zbunjenost na trenutke izgubljenost,onda ja ne vidim dobro da nam se pise.Neki krive igrace ok uredu ,pitanje da li treba igrat povreden igrac ak na njegovom mjestu imas ako ne i boljeg igraca i ako je taj igrac glavni krivac za poraz,to je direktno trenerova greska a ne greska tog igraca jer on ne odlucuje oce li igrat ili ce neko drugi.Zatim Mravac ima li iko od vas koji kazete da je on dobar trener da bi njeg stavio u orvu ekipu.Ja ne pljujem vec govorim istinu ja sam rekao pred Albaniju da cu se izvinut ako pogresim i ako dobijemo i volio bi da je tako bilo ali nije.Dajte argumente zbog cega mislite da je on dobar trener,ni ja ne mislim da su smjene nes dobro i da se rade cesto ali slozicete se da bi nam bar neko u strucnom stabu trebao bit skolovan ko trener Piplica i Baljic se nisu ko igraci odlikovali inteligencijom.Potpuno je nebitno kakav je ko igrac bio ovdje se traze druge kvalitete.
Hajde citirajte jos jednom tu sliku, nismo dobro vidili. Dovoljno je pogledat tu sliku samo jednom i skuzit da taj ne moze ni spartance motivisat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel' ti to krivo što ima i ljudi koji su na njegovoj strani ?! De ba ne budi djete, svak' ima svoje mišljenje. Niko ni tebi nije govorio kada napišeš neku glupost, kao sad ovu ( ja sam morao na ovo odgovorit ), pa tako nemoj ni ti drugima.Cartman je napisao/la:Hajde citirajte jos jednom tu sliku, nismo dobro vidili. Dovoljno je pogledat tu sliku samo jednom i skuzit da taj ne moze ni spartance motivisat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
nebi se slozio stobom...kod safeta nema popravke... tako ce ici do "lopate"AulleTa je napisao/la:Vi trebate shvatiti da su Barbarez i Sušić, dva slična, ako ne i ista kalibra trenera. Obojica su neiskusni i trebaju još mnogo iskustva i glazure kao treneri.
p.s. sergej uzmi velez na godinu-dve... tu su pocinjali dusan, vaha...
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 okt 2010, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pa izvolite napisite nesto u vezi Susica. Na primjer, sto jos vjerujete u njega nakon 5 sramotnih utakmica? Ali postavljate tu sliku kao neka djeca 100 puta.GunnerS je napisao/la:Jel' ti to krivo što ima i ljudi koji su na njegovoj strani ?! De ba ne budi djete, svak' ima svoje mišljenje. Niko ni tebi nije govorio kada napišeš neku glupost, kao sad ovu ( ja sam morao na ovo odgovorit ), pa tako nemoj ni ti drugima.Cartman je napisao/la:Hajde citirajte jos jednom tu sliku, nismo dobro vidili. Dovoljno je pogledat tu sliku samo jednom i skuzit da taj ne moze ni spartance motivisat.
Sto se tice Sergeja, dobro je jedan reko kad je Pape dobio posao: Za Papeta znamo da nema pojma, za Barbareza jos ne znamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I kad saznamo.Eto @Curtmana da se posere i na njega.
Ko te nezna ,skupo bi te platio.
Ko te nezna ,skupo bi te platio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Susic,osim cinjenice da je igra reprezentacije pod njegovim vodstvom losa,i nije toliko los 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- velez_mostar
- Kontakt:
Svi forumasi, osim mozda Harishp-a:D, bi bolje vodili reprezentaciju od ovog mongoloida Susica!
Dok ti nebi mogao ni ovakvog u behutu Veleza.Hotic bi te presisao, kamoli tek Obad.Jedino bi krave i koze mogao vodati oko podvelezja.velez_mostar je napisao/la:Svi forumasi, osim mozda Harishp-a:D, bi bolje vodili reprezentaciju od ovog mongoloida Susica!
Ali ipak takvima kao ti ni givit u ruke se neda,pokvare ga.
A to mongoloid,zadrzi za sebe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2010, 07:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Cartman, šta, 4 boda iz tri utakmice, znači bolje nego prošle kvalifikacije.
A tad smo igrali protiv Spanije i Turske u gostima.GunnerS je napisao/la:@Cartman, šta, 4 boda iz tri utakmice, znači bolje nego prošle kvalifikacije.![]()
Upravu si, slažem se, teže utakmice, al statistika tako govori i ako ćemo gledat preko statistike bolji smo sadB0SANAC je napisao/la:A tad smo igrali protiv Spanije i Turske u gostima.GunnerS je napisao/la:@Cartman, šta, 4 boda iz tri utakmice, znači bolje nego prošle kvalifikacije.![]()
U pravu si. Rumunija ce mu biti kljucna utakmica.GunnerS je napisao/la:Upravu si, slažem se, teže utakmice, al statistika tako govori i ako ćemo gledat preko statistike bolji smo sadB0SANAC je napisao/la:A tad smo igrali protiv Spanije i Turske u gostima.GunnerS je napisao/la:@Cartman, šta, 4 boda iz tri utakmice, znači bolje nego prošle kvalifikacije.![]()
Al opet kažem, pričekajmo Rumuniju, ako protiv Rumunije budemo loše odigrali, ja ću prvi se izvinut jer sam tvrdio da može Pape i bolje vodit ovu reprezentaciju.
Kiksamo li protiv Rumuna, obavezno ga treba smjeniti, iako vec sada nemam nista protiv da ga smjene, samo sto je problem da nemamo nikakve zamjene za njega, samo bi dosao tip u rangu Tulica.
Ipak repka ima moju punu podrsku, i najvise bih volio da nas iznenadi sviju i da savladamo Rumune ..
Bingo
Konacno neko da ubode u ''sridu''
.
O tome cjelo vrijeme i pricamo.
Pljuje se,sere po selektoru ,smjeniti,ovo,ono A skoro svi dobro znaju da zamjena adekvatna nece doci.
Konacno neko da ubode u ''sridu''
Pljuje se,sere po selektoru ,smjeniti,ovo,ono A skoro svi dobro znaju da zamjena adekvatna nece doci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2010, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad se igra protiv Rumuna ?!
26.03.2011 Kod kuce (Nadam se na Bilinom Polju)GunnerS je napisao/la:Kad se igra protiv Rumuna ?!![]()
03.06.2011 U Rumuniji
Neko ce nam osijediti do tog vremena. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve i jedan Bosanac bi volio Vahu, Bazdarevica, Bajevica, Barbareza ..harishp je napisao/la:Bingo![]()
Konacno neko da ubode u ''sridu''.
Ali svi znamo, dok su foteljasi tu, necemo imati jednog od gore navedenih kao trenera.
Ja uopste nisam zadovoljan Papetom, ali kad bi otpustili njega, dolazimo u veliku opasnost da dobijemo jos goreg trenera (po mogucnosti neki munibov jaran iz kafane), koji ce nas u jos veca g0vna uvuci.
Ma nece takvi doci taman im hanume bile u savezu.
Razlog je u prvom redu suskav.
A drugi,kad vide kako se ostali bace ko' istroseni ku-rton,ili blate zbog bilo kojeg komentara.Ni na pamet im nece pasti da budu selektori na nasim prostorima.
Uostalom pola od tih ili ama bas nista nesto posebno nisu napravili kao treneri,ima ih koji nisu ni sjeli na trenersku klupu.Znaci sjasi Murta da uzjase Kurta.I onda ocekivati da nas ''krene''
Razlog je u prvom redu suskav.
A drugi,kad vide kako se ostali bace ko' istroseni ku-rton,ili blate zbog bilo kojeg komentara.Ni na pamet im nece pasti da budu selektori na nasim prostorima.
Uostalom pola od tih ili ama bas nista nesto posebno nisu napravili kao treneri,ima ih koji nisu ni sjeli na trenersku klupu.Znaci sjasi Murta da uzjase Kurta.I onda ocekivati da nas ''krene''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2010, 03:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uh, šta će se još napisat na ovoj temi to samo Bog znaB0SANAC je napisao/la:26.03.2011 Kod kuce (Nadam se na Bilinom Polju)GunnerS je napisao/la:Kad se igra protiv Rumuna ?!![]()
03.06.2011 U Rumuniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.