Upravo u tih 6 mjeseci igrač može puno napredovati. Jedan Manjgafić je postao bolji od Memića, upravo zato što ima potencijal i što može brzo napredovati. Zato kažem kad bude šestoaprilski turnir da dođeš pogledati, jer Spars igrači tada neće igrati za reprezentaciju pa će vjerovatno finale biti reprezentacija BIH protiv Sparsa.zaboljisportuBiH je napisao/la:Onda Maribor mora da je pravo jak. Možda je neka povreda odigrala ulogu da tako malo igra u slo prvenstu. Ja sam ga isto gledao i meni je bio dobar (doduše nisam zadnjih pola godine). Igrao je pet i četiri i bio dobar. VIše je četiri je nije toliko visok za petice, ali kao i Suton npr. može je odigrati. Trojku nema šanse da igra. NE znam ko ga gura na trojku. Mi u repci nemamo četvorku kako treba sem Šehića a njega nema. Manjgafić i Pirić su slabi bili i prošle godine u svom godištu, ali daleko od toga da nisu potencijali. Galić, Memić preniski da igraju za starije godište. Hadžić je trojka prava evropska. Kovačevića nisam gledao jedino. Lončar je vjerovatno isto upitan kao i prošlih godina. ALi evo ja na četiri pored Dade ne vidim trojicu boljih igrača da bi on ispao iz 12 (ako idemo po onoj pet igrača na 4 i 5 i 7 na bekovskim pozicijama). Ovaj Rijad Smajlović je dobar ali i ptica u vugla koliko sam čuo.
Na petici očekujem: Polutka i Lončara, ako ne bude Lončar igrao onda Smajlović ili Pirić
Na četvorci očekujem: Kovačevića, Šehića i Hadžića, a prva izmjena Fahrudin.
Niže pozicije su mi najsigurnije nekako: Gacić, Aleksić, Kelečević, Atić, Đedović, Predić i Lazć