mogu misliti kako ti je drago. ja sam pratio bosnu i prije nego sto su tu dosli konakovic i bukva i praticu je i kada oni odu nisam ja navijac na baterije kao ti. a posebno sam daleko od toga da se radujem porazima bosna samo da bi mogao srati po forumima. toliko si bijedan da je ovo zadnji tvoj post na koji cu odgovoriti od sad si na ignore na svim forumimabosnas_ je napisao/la:Ovo veceras je sramotno,skandalozno!
Ali svako ko iole prati kosarku i rad nasih amatera u upravi,nista bolje nije mogao ni ocekivati!
Utakmica veoma losa,atmosfera u dvorani skandalozna,ucinak igraca skroman..i to je to! fera,neno,mirza,kenguri i ostali zaljubljenici u Bukvinu improvizaciju sada neka seru,zajedno sa ono malo publike sto je bilo u dvorani! Bosna se gasi,Bosna propada,Bosni se lose pise! Nazalost!.. Imamo najlosiju ekipu u posljednih 6 godina ,vecerasnja igra to potvrdjuje! Ja od veceras vise ne pratim Bosnu u Zetri,fakat ce zapamtit kad ce dobiti mojih 8 KM,i sto je jos bjednije 3 sata izgubljenog vremena,bezveznog nerviranja! ...Da vise ne komentarisem,oticu predaleko!..
Sreca pa su Zeljo i Sarajevo u modi!
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Ovo sto smo nocas gledali se zaista moglo i predpostaviti ko je gledao turnir MD. Nema se tu sto pametno rezimirati, postirati ucinke a pogotovo traziti izgovore. Zar dvorana i posjeta u njoj sama po sebi ne govori sve.
Da je postenja a nema ga trebalo se reci javnosti; znate mi ove godine NEMAMO para da dovodimo pojacanja nego cemo s nasim snagama pokusati uraditi sve sto mozemo a mozda od nekog i napravimo nesto (mozda cak i za repke) ako nista jedno je sigurno imacemo toliko zeljenu BORBENOST.
Ovako neko je po obicaju zavrtio lovu, doveli se klocevi ponajprije ovoga Bajica strogo ispodprosjecnog centra koji skupa sa ostalim samo zauzimaju pozicije nasim momcima koji bi to isto igrali(ako ne i bolje) a za mnogo manje novca.
Treba zamjeriti i VV koji je od kosarkasa kkbosne napravio vojnike/robote koji imaju iskljucive pozicije kretanja, sablone i ovlastenja za sut na kos. Tu se gubi kosarka, spontanost a naravno i utakmica.
Sve u svemu mrka kapa...jedino ako nas PRrrrrrr ne izvadi
Da je postenja a nema ga trebalo se reci javnosti; znate mi ove godine NEMAMO para da dovodimo pojacanja nego cemo s nasim snagama pokusati uraditi sve sto mozemo a mozda od nekog i napravimo nesto (mozda cak i za repke) ako nista jedno je sigurno imacemo toliko zeljenu BORBENOST.
Ovako neko je po obicaju zavrtio lovu, doveli se klocevi ponajprije ovoga Bajica strogo ispodprosjecnog centra koji skupa sa ostalim samo zauzimaju pozicije nasim momcima koji bi to isto igrali(ako ne i bolje) a za mnogo manje novca.
Treba zamjeriti i VV koji je od kosarkasa kkbosne napravio vojnike/robote koji imaju iskljucive pozicije kretanja, sablone i ovlastenja za sut na kos. Tu se gubi kosarka, spontanost a naravno i utakmica.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
dobro je ba vise fera , upravo ovi sto se furaju da prate bosnu nisu sastavili dvije kako treba tekme.fera je napisao/la:mogu misliti kako ti je drago. ja sam pratio bosnu i prije nego sto su tu dosli konakovic i bukva i praticu je i kada oni odu nisam ja navijac na baterije kao ti. a posebno sam daleko od toga da se radujem porazima bosna samo da bi mogao srati po forumima. toliko si bijedan da je ovo zadnji tvoj post na koji cu odgovoriti od sad si na ignore na svim forumimabosnas_ je napisao/la:Ovo veceras je sramotno,skandalozno!
Ali svako ko iole prati kosarku i rad nasih amatera u upravi,nista bolje nije mogao ni ocekivati!
Utakmica veoma losa,atmosfera u dvorani skandalozna,ucinak igraca skroman..i to je to! fera,neno,mirza,kenguri i ostali zaljubljenici u Bukvinu improvizaciju sada neka seru,zajedno sa ono malo publike sto je bilo u dvorani! Bosna se gasi,Bosna propada,Bosni se lose pise! Nazalost!.. Imamo najlosiju ekipu u posljednih 6 godina ,vecerasnja igra to potvrdjuje! Ja od veceras vise ne pratim Bosnu u Zetri,fakat ce zapamtit kad ce dobiti mojih 8 KM,i sto je jos bjednije 3 sata izgubljenog vremena,bezveznog nerviranja! ...Da vise ne komentarisem,oticu predaleko!..
Sreca pa su Zeljo i Sarajevo u modi!
kasno se sada svadjati kad jbg bosna tone ...
I ja sam ogorcen na vecerasnje izdanje Studenata ali ima jedna istina.Ljudi se mjenjaju institucije ostaju.
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Bice nesto od 'malog' Boze, aBd .... 

slazem se sa tobom... posebno za ovaj dio sto se VV-a tice jer iskreno neki igraci jednostavno ne smiju sutirati jer im je on zabranio da sutiraju puno... dok jedan vucko moze ispaliti koliko hoce trica...mahalac je napisao/la:Ovo sto smo nocas gledali se zaista moglo i predpostaviti ko je gledao turnir MD. Nema se tu sto pametno rezimirati, postirati ucinke a pogotovo traziti izgovore. Zar dvorana i posjeta u njoj sama po sebi ne govori sve.
mene ako neko pita odma pasalicu i vocku noga... bajicu isto ako ovako nastavi igrati, mada on nije bio los u odbrani ali treba izdvojiti jako losu partiju ivana covjek nije nista pogodio.
@newbie ne znam zasto mi ti govoris sta da radim... covjek me proziva i ja necu da sutim. stavlja mi rijeci u usta i siri neistinu o meni i jel ja trebam sutiti ?
steta nadao sam se boljem al nista od ovih nasih beobasketasha....
Mnogo bi nam valjao nocas Mahalbasic, al hebiga, nema menagera da bi mogao igrat u beobasket-klub Bosna!
Al zato imaju Bajic i ostali klocevi!!!
Mnogo bi nam valjao nocas Mahalbasic, al hebiga, nema menagera da bi mogao igrat u beobasket-klub Bosna!
Al zato imaju Bajic i ostali klocevi!!!
fera je napisao/la:slazem se sa tobom... posebno za ovaj dio sto se VV-a tice jer iskreno neki igraci jednostavno ne smiju sutirati jer im je on zabranio da sutiraju puno... dok jedan vucko moze ispaliti koliko hoce trica...mahalac je napisao/la:Ovo sto smo nocas gledali se zaista moglo i predpostaviti ko je gledao turnir MD. Nema se tu sto pametno rezimirati, postirati ucinke a pogotovo traziti izgovore. Zar dvorana i posjeta u njoj sama po sebi ne govori sve.
mene ako neko pita odma pasalicu i vocku noga... bajicu isto ako ovako nastavi igrati, mada on nije bio los u odbrani ali treba izdvojiti jako losu partiju ivana covjek nije nista pogodio.
@newbie ne znam zasto mi ti govoris sta da radim... covjek me proziva i ja necu da sutim. stavlja mi rijeci u usta i siri neistinu o meni i jel ja trebam sutiti ?
JA NE ZNAM O CEMU SI TI RAZMISLJAO KADA SI DOVEO U JEDAN KLUB KAO STO JE BOSNA OVA TZV POJACANJA ???
fera shame on you

@Institut **** ga kralju desava se i meni.... ovim putem se izvinjavam svim naviajcima i najavljujem svjeza pojacana iz beobasketa...
Žao mi je što je Bosna izgubila, ali jbg takva vremena, nema se para, dok drugi upravo to imaju.
- storm_raider
- Kontakt:
Oni koju su pratili Bosnu i u vrijeme kad je bila pred samim gasenjem, sigurno ce je pratiti i sad'. Oni koji je nisu pratili tad', nece je pratiti sada sigurno. To je jednostavno tako. Treba znati razliku izmedju navijaca i publike.
Inace da je Ivan dao svoj ucinak dobili bismo ovo. Ali, Boze moj, gotovo je sad. Zagreb nas je i prosle godine dobio 2 puta, i prijasnjih godina, pa se Bosna opet nije ugasila.
Inace da je Ivan dao svoj ucinak dobili bismo ovo. Ali, Boze moj, gotovo je sad. Zagreb nas je i prosle godine dobio 2 puta, i prijasnjih godina, pa se Bosna opet nije ugasila.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- el-fighter
- Kontakt:
Poraz na početku NLB lige. Šta smo drugo mogli i očekivati sa ovom ekipom. U Bosni se nešto treba promijeniti, jer ovako više neide. Sinoć smo dobro parirali Zagrebčanima, ali su nas slomili u trećoj četvrtini, gdje su pokazali da bez dobre klupe nema ni rezultata.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hajd ljudi da sacekamo da vidimo kakav ce biti omjer nakon 5 kola... svako moze imati jednu losu utakmicu sinoc su zlaja i bajic igrali povrijeđeni pod injekcijama i pored toga zlaja je odigralo dobro. meni je krivo sto nas je zagreb dobio ovako lagano jesu oni jaci od nas to se mora priznati ali ovoliko nisu da nas ovako razbiju na domacem terenu. mene nervira sto ce svi prestati dolaziti vec nakon ove utakmice umjesto da odu tamo u zetru i traze neke promjene... uprava kk bosne je davno dokazala da joj navijaci nisu potrebni i jel mi njih sada trebamo pustiti ako nista ne rade da sjede tamo mirnu i uzimaju lovu ?
Zao mi je Bosne koja nema niti igraca, niti navijaca, ocito gubljenje titule im je teško palo prošle godine.
to ti je vlada vukoiciczlatandr je napisao/la:Pa jel ovaj Fera radi nesto i KK Bosni

mislio sam se dugo bih li ista komentirao ili ne...jer razmisljam da li ce mi se odmah **** ustaska mater itd. kao sto je to slucaj bio kad sam samo napisao : "RIP Vedran"
ali evo ipak bih rekao nesto, gledao sam utakmicu, vidilo se da se Bosni dosta toga nije poklopilo, loš šut za 3 u prvom koji se malo popravio..međutim dosta ste loši na centru a vise sam ocekivao od Jovanovica, iako evo citam da je igrao pod injekcijama...jedina točka svijetla je Šehović, dečko razvaljuje..svaka mu čast..al i dojma sam kako vam fali jedan vođa na terenu,Šehović to je,ali mislim na iskusnijeg iako sam to očekivao od Ivanovića..ali mislim da vam fali jedan poput Ikonića.. mislim da se vidjelo ono sto sam ranije govorio za Ćeškovića...
bit će teško zadržati dva predstavnika ali to je bilo i očekivano čim se saznalo da se smanjuje liga..
ali evo ipak bih rekao nesto, gledao sam utakmicu, vidilo se da se Bosni dosta toga nije poklopilo, loš šut za 3 u prvom koji se malo popravio..međutim dosta ste loši na centru a vise sam ocekivao od Jovanovica, iako evo citam da je igrao pod injekcijama...jedina točka svijetla je Šehović, dečko razvaljuje..svaka mu čast..al i dojma sam kako vam fali jedan vođa na terenu,Šehović to je,ali mislim na iskusnijeg iako sam to očekivao od Ivanovića..ali mislim da vam fali jedan poput Ikonića.. mislim da se vidjelo ono sto sam ranije govorio za Ćeškovića...
bit će teško zadržati dva predstavnika ali to je bilo i očekivano čim se saznalo da se smanjuje liga..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Koliko se smanjuje??Kevin je napisao/la:mislio sam se dugo bih li ista komentirao ili ne...jer razmisljam da li ce mi se odmah **** ustaska mater itd. kao sto je to slucaj bio kad sam samo napisao : "RIP Vedran"
na 12 klubovathunder je napisao/la:Koliko se smanjuje??Kevin je napisao/la:mislio sam se dugo bih li ista komentirao ili ne...jer razmisljam da li ce mi se odmah **** ustaska mater itd. kao sto je to slucaj bio kad sam samo napisao : "RIP Vedran"
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
e jbg sadjocker123 je napisao/la:to ti je vlada vukoiciczlatandr je napisao/la:Pa jel ovaj Fera radi nesto i KK Bosni

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.