FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rutinski. Čestitam Igmanu, a bogami i Sarajevu. Izgubiti dvije zaredom, a tek 5. kolo, malo li je...
U 96 sati smo pod Dudicem doživjeli dvije agonije koje ce biti svrstane među najvece u klupskoj historiji
Ako ima i trunku ljudskosti u sebi, momentalno ce ponuditi ostavku.

- f0rest1946
- Kontakt:
Katastrofa drug sta drugo reci, od izmjena svega i sta sad??Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:28Jesi gledao utakmicu, drug?f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:25Tek 5 kolo a vec se tjera trener, vec smo najgori u Ligi itd.
Kancer drustvo fuj
Evo nećemo ga tjerati, al ove izmjene, ovo su potezi tipa koji nema pojma realno.
Ovako djeca ne bi mijenjala.
Pogrijesi Anceloti stavi Modrica kao napadaca i izgubi od Barce 0-4 i sta onda? Tjerat NE nego podrzis pa osvojis LP i Ligu jel tako?
Posto znam da si navijac Reala.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kad ti neko nanese najtezi poraz u PLBiH, i ne kritikujes, jos das aplauz, navijas... Onda bolje nismo ni zasluzili.
Treba protiv Slobode igrati 8-2-0 da idemo na 0-0 i jedan bod.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
U 5 kola najveca bruka u historiji kluba i poraz od Igmana sa igracem vise. Sto rece Dudic, "neko novo Sarajevo"
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 14 avg 2022, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
5 nam je primiti i od gurbeta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kaže nemoj mu majku ****. Treba dati podršku. Pa **** li vam majke
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SarajevoForza
- Kontakt:
Feđa isto ja na FIFI, nema pozicija samo gurni sve u napad i all out attack.
Još je samo trebalo da uđe onaj Hebin šut na kraju, da se i za 10 godina ove sramote prisjetimo.
Još je samo trebalo da uđe onaj Hebin šut na kraju, da se i za 10 godina ove sramote prisjetimo.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Eh Bgm vakat je da se pocnu **** majke 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne treba se nervirati, zarad koga? Boli njih briga imaju nekoliko hiljada € a mi živimo Sarajevo. Nekad će biti bolje a kad ne znamo... 1946
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Pazi ovoga bisera, našao porediti Ancelotti-a sa najvećim Dudukom koji je kročio sportskim terenima u historiji dunjaluka. Ne drogirajte se djeco, završite ovako kao ovaj...f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:30Katastrofa drug sta drugo reci, od izmjena svega i sta sad??Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:28Jesi gledao utakmicu, drug?f0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:25Tek 5 kolo a vec se tjera trener, vec smo najgori u Ligi itd.
Kancer drustvo fuj
Evo nećemo ga tjerati, al ove izmjene, ovo su potezi tipa koji nema pojma realno.
Ovako djeca ne bi mijenjala.
Pogrijesi Anceloti stavi Modrica kao napadaca i izgubi od Barce 0-4 i sta onda? Tjerat NE nego podrzis pa osvojis LP i Ligu jel tako?
Posto znam da si navijac Reala.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koliko je kriv fedja, toliko smo krivi i mi. Pobjedis 3 utakmice, napraviš atmosferu ko da smo prvaci svemira. Mi navijači smo ih pojeli, nas balijski mentalitet. Naloženi vječno.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Uzas zivi..
pola sata igrac vise i nista.
Stid me reci ali treba ovo provjeriti dva igraca sa razlicitim dresovima, po pravilima 0 : 3 al haj ne bih se ni zalio fuj
pola sata igrac vise i nista.
Stid me reci ali treba ovo provjeriti dva igraca sa razlicitim dresovima, po pravilima 0 : 3 al haj ne bih se ni zalio fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ovo je stvarno sramota,sta su nam priredili u ova dva kola
Sta nas ceka kad budemo igrali sa ekipama iz "vrha" kad nas drugoligas nadigra
Sta nas ceka kad budemo igrali sa ekipama iz "vrha" kad nas drugoligas nadigra
Kakav mentalni sklop ljudi navija za Sarajevo, Boze sačuvaj. Treba nam zabraniti ulaz na stadion.
Barem ne sliježe ramenima kao Husref, nadam se da će im **** majku u svlačionici.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sarajevo19461987 i 7 gostiju.