VensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2024, 01:16
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:02
Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:15
Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.
Meh, vehabije su najmanji problem od svega toga.
Pa vensanu su iste te vehabije (samo iz Saudije i bliskog istoka) glavni klijenti za auta, vjerovatno mu oni nisu problem dok ostavljaju lovu
Nešto se ne sjećam da su saudijske vehabije koje su rentale auta od mene pripremali i izvršavali terorističke napade , ali eto ti bolje znaš . Kako ti znaš koji su glavni klijenti za moja auta ?
Nema potrebe da stavljaš smajli na kraju rečenice sa kojom provociraš , što pokušavaš u zadnje vrijeme . Kod mene je svaki klijent isti , bio vehabija iz Bosne i Hercegovine ili Amerikanac isto mu je . Ako si na crnoj listi ili imaš kriminalnu prošlost , nećeš dobiti auto i to je to .
Iskreno nisam očekivao takav post od tebe , bujrum dođi na aerodrom i pregledaj ko su moji klijenti , pa onda napiši . Nemoj gluposti izmišljati i pisati , ja tebe smatram za ozbiljnog lika .
Kazem da su iste vehabije kao i ovi sto zive u BiH, ne vidim da i jedni i drugi prave probleme za razliku od ovoga sto judd napisa i sto se desava po Sarajevu u zadnje vrijeme. Zato sam reagovao jer te vehabije ne prave probleme u BiH vec odavno, isto kao i ti sto dolaze pa uzimaju auta kod tebe.
Po meni oni nisu uopce problem, mislim ni jedni ni drugi, cak su oni vrlo produktivni jer vecina se bavi nekim privatlukom i biznisom.
Mislim na to, znam da nisu teroristi ti kojima ti rentas, isto kao ni ovi domaci, barem vecina njih, uvijek imas izuzetaka.
P.S zar se trazi izvod iz kaznene evidencije kad se renta auto, sad te malo zezam, al stvarno me zanima imate li pristup tim bazama ili izdajete ono standardno uz kreditnu i dokumente?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..