Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
bit cu toliko slobodan i reci da ukoliko jedan od ovih timova uzme sva 3 boda danas time ce vjerovatno izboriti i ostanak u ligi ove sezone!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bas neocekivan rezultat.....
Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.
Zrinja-Široki jedini derbi na terenu
slazem se.Hum94 je napisao/la:Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.
5.11. zrinjski-Široki,upalite tv pa pogledajte sta je derbi
Igraj Široki ti si najbolji!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dosadni vječiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ukoliko sarajevo ispadne ove sezone jel možemo očekivati zamjenu između njih i olimpika što se tiče stadiona? Olimpiku bi se bar klupske boje slagale s bojom stolica Koševa. Sportski pozdrav
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
96BadBoy je napisao/la:slazem se.Hum94 je napisao/la:Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.

kad dodjete do cifre do 100 prvenstvenih utakmica u prvoj ligi, onda mozemo pricati sta je derbi... do tada...

-
- Kontakt:
A seksualna orijentacija navijača Sarajeva bi se slagala s bojom stolica na Otoci.Rigoletto je napisao/la:Ukoliko sarajevo ispadne ove sezone jel možemo očekivati zamjenu između njih i olimpika što se tiče stadiona? Olimpiku bi se bar klupske boje slagale s bojom stolica Koševa. Sportski pozdrav
Ispucavaj isprazne floskule, al kad neko gleda SIR-ZRI nema želju da sebi iskopa oči, ko što je slučaj sa derbijem SELJ-SARdobrinja1 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:slazem se.Hum94 je napisao/la:Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.
kad dodjete do cifre do 100 prvenstvenih utakmica u prvoj ligi, onda mozemo pricati sta je derbi... do tada...
Sirokog bi mozda mogli pojedini mazohisti pogledat a i to je pitanje96BadBoy je napisao/la:slazem se.Hum94 je napisao/la:Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
"Ustati pa reci PL BIH"
. ovako su neki govorili poslije Kirin Kupa. De napisite jos koju. evo igrali su po vama najbolji sto Bosna moze dati iz PL, oni sto igraju u Zelji i Sarajevu.Ovo je dno, preplaceni igraci, plus na njivi igraju, a ovi derbiji koje klix i sportsport napucaju, su u rangu federalne lige. Cak ni navijaci vise ne mogu izvuc nesto. Najgluplje potrosena 2 sata u zivotu sto covjek moze priustiti je odgledat neku utakmicu iz PL Bih. Pa stadioni su njive.

- JohnCleese
- Kontakt:
Cestitam na zasluzeno osvojenom prvenstvuRigoletto je napisao/la:dajte nam taj pehar

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
10 000 ljudi,slaba utakmica i ovo neko naziva derbijem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
96BadBoy je napisao/la:slazem se.Hum94 je napisao/la:Ubjedljivo najlosiji i najdosadniji derbi u okruzenju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa nezz u cemu je probleem onda ako ti se ne svidja nemoj gledat i nemoj nikom nametat svoje misljenje, ko voli nek izvoli i gleda, ko nece ne mora.u ostalom nikad niko nije reko nesto u smislu kvaliteta pl bih nego iz nekih drugih razloga neki ljudi vise vole pl bih nego npr bundesliguScholl je napisao/la:"Ustati pa reci PL BIH". ovako su neki govorili poslije Kirin Kupa. De napisite jos koju. evo igrali su po vama najbolji sto Bosna moze dati iz PL, oni sto igraju u Zelji i Sarajevu.Ovo je dno, preplaceni igraci, plus na njivi igraju, a ovi derbiji koje klix i sportsport napucaju, su u rangu federalne lige. Cak ni navijaci vise ne mogu izvuc nesto. Najgluplje potrosena 2 sata u zivotu sto covjek moze priustiti je odgledat neku utakmicu iz PL Bih. Pa stadioni su njive.
Zadnja izmjena: jasan, dana/u 16 okt 2016, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sto ocekivati od tog derbija nego dosadu i 0-0. Tako je godinama vec. Rijetko kad se omakne neka dobra utakmica kada igraju ova dva tima. Ja sam zato danas radije pogledao 2.ligu Federacije i mec izmedju Zepca i Ilijasa. Sad mi nije ni zao zbog izbora kad vidim sta svi pisu o utakmici.
I slozio bih se, Zrinjski i Siroki posljednjih par sezona igraju daleko zanimljivije i gledljivije utakmice, mada to nije toliki derbi koliki je derbi sarajevskih rivala, ali meni osobno privlaci sve vise paznje jer na terenu stvarno imam sto za vidjeti.
I slozio bih se, Zrinjski i Siroki posljednjih par sezona igraju daleko zanimljivije i gledljivije utakmice, mada to nije toliki derbi koliki je derbi sarajevskih rivala, ali meni osobno privlaci sve vise paznje jer na terenu stvarno imam sto za vidjeti.
problem je sto ljudi ne znaju znacenje rijeci derbi. derbi ne podrazumijeva kvalitet na terenu nego i ima neke druge cari, mada bi sve bilo bolje uz kvalitet na terenu al jbg
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
tješi se da se to tražijasan je napisao/la:problem je sto ljudi ne znaju znacenje rijeci derbi. derbi ne podrazumijeva kvalitet na terenu nego i ima neke druge cari, mada bi sve bilo bolje uz kvalitet na terenu al jbg
LeBron James
Slozio bih se, a i dodao da derbi utakmice prati to prokletsvo da su na terenu obicno dosadni, ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.jasan je napisao/la:problem je sto ljudi ne znaju znacenje rijeci derbi. derbi ne podrazumijeva kvalitet na terenu nego i ima neke druge cari, mada bi sve bilo bolje uz kvalitet na terenu al jbg
Mene na nasem derbiju nervira mentalitet, a to je bolje ne primiti gol nego zabiti i primiti. Zasto se ne bi igrala otvorena utakmica pa ako ce vec biti nerijeseno da bude 2-2 i sl. Iskreno je ovo bio u top 3 najdosadnijih derbija u proteklih 6-7 godina, a za to je jos zasluzno otuzno stanje na tribinama (tek nekih 12000 ljudi na stadionu) i samo navijanje koje je moglo biti mnogooooo bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.