Veceraselninho_resTO je napisao/la: Za veceras malo slabija ponuda , ja sam igrao ovo
La Clipers Cikago 1+21
B.Grifin over 19.526 poena lagano
Iguadala over 14.5 Spursi su ih razbili kao malo koja ekipa ikog u dosadasnjem toku sezone , iguadala je obecavao da predje marginu , ali na ovolikoj razlici jednostavno ga je drzao na klupi , 27 minuta provedenih u igri i 9 poena..
Probati jos :
O.J Mayo over 19.5 19negdje su bile i drugacije granice ali moja je pala
Al.Jeferson over 15.5 u 1. 2. i 4. cetvrtini zajedno 4 poena , u trecoj 17 za ukupnih 21![]()
New York Indiana super ponuda 1
New york sebi nece dozvoliti 2 poraza za redom , i onaj jedan su izgubili zbog svoje gluposti ( citaj 4 tehnicke i par namjernih faulova) , mislio sam igrati na zbroj poena ali je stvarno tesko predvidjeti sta ce se desiti jer se sastaju dvije suprotne ekipe Indiana forsira odbranu , dok New York kada krene nista ih nemoze zaustaviti , posto se Indiana malo slabije brani u gostima i zbog male granice (187 ) nebi bilo lose i probati sa overom ali ne na veci ulog.
Sacramento - Bruklin 2 , duel 15. i 4. ekipe na istocnoj konferenciji , Sacramento opcenito moze biti atletski nadmocna ekipa ali jednostavno nemaju mozga , Dok se u Bruklinu trenutno nalazi previse invidualnog talenta i bez obzira na neuigranost trebali bi ovo lagano dobiti.
Hollyday over 17,5
Johnson over 17,5 , polako i on ulazi u formu , zadnja 2 meca je odigrao dosta dobro , ako idem sa onim da ce Bruklin dobiti onda bi i ovo moralo proci .
Boozer over 16.5 Inace mi je dosta mrzak igrac ali kao da lagano ulazi u formu , Bostonu je za 27 minuta ubacio 15 , a Lakersima i Sunsima 22 odnosno 28 , cuva ga Alridge koji je isto ofanzivno nastrojen kao i on , i trebali bi jedan drugog napuniti u napadu