Ne ide te vecerasRomagnoli13 je napisao/la:Handanovič i noćas ubjedljivo najbolji u Interu, najjači golman u ligi.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Mora sada svirati penal za Romu...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo penala, ruka prema lopti. Koji kreten Broz jedinica za glupocu 
baš je retard 
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 02 dec 2018, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Roup na aparatima drugi put

trebao bi i ti biti na aparatima ako roma dobije 
forza inter, po treći put
forza inter, po treći put
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- invincible1921
- Kontakt:
Hej ja bi volio da inter ne izg, al ako izg opet men drago da oni gube
a mi na kraju krajeva trebamo gledati samo sebe, Roma ce svakako gubiti bodove protiv "manjih" ekipa
Ma neće Inter izgubiti, mogu još samo dobiti na kraju, Roma ove sezone prima puno teških udaraca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Prije bi reko da su se kao i obicno precjeniliRaonffa je napisao/la:Ma neće Inter izgubiti, mogu još samo dobiti na kraju, Roma ove sezone prima puno teških udaraca.
=\_1921_/=
idealno 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa jesu malo al' u suštini trenutni bodovni saldo je ispod očekivanja, dok recimo Milan ima bodovni saldo iznad očekivanja, kad uzmeš sve okolnosti u obzir.invincible1921 je napisao/la:Prije bi reko da su se kao i obicno precjeniliRaonffa je napisao/la:Ma neće Inter izgubiti, mogu još samo dobiti na kraju, Roma ove sezone prima puno teških udaraca.
Eto sad smo svi zadovoljnirope11 je napisao/la:idealno
Iduce kolo juve dobije mi dobijemo i onda im pusemo za vrat, jos idealnije
Sutra Atalanta uzima 3:1. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja ne bih svirao penal Brozovica.
Jednostavno se previse penala općenito svira u fudbalu, a velika većina su slučajnosti, a ne namjere.
Jednostavno se previse penala općenito svira u fudbalu, a velika većina su slučajnosti, a ne namjere.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Juvesampion
- Kontakt:
Zima nije ni počela a već -11 pokazuje, ako Bog da u petak javlja da će 22:30 biti -14 pripremite se ljudi stižu minusi

vratili se forumski bogovi humora 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos da vi niste prosuli desetak bodova, borili bismo se za tron.rope11 je napisao/la:vratili se forumski bogovi humora
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
samo hejteri će reći da sam se zajebavao kad sam to napisao 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kraju će Milan biti drugi a Napoli i Inter treći i četvrti. Ne znam kako sam mogao sumnjati u Gattusa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.