mozak je napisao/la:Džeko je najbolji igrač BiH svih vremena..rezultati kakve on ima iza sebe teško će iko dostići!
Sjaj dijamantu idalje

prvo Hasan, pa ostali

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
mozak je napisao/la:Džeko je najbolji igrač BiH svih vremena..rezultati kakve on ima iza sebe teško će iko dostići!
Sjaj dijamantu idalje
Sad još dok se jave i iz zavidovića..jasmin10 je napisao/la:
prvo Hasan, pa ostali
Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.mozak je napisao/la:A da je priznat onaj gol, bi li ga smatrao izdajnikom?Cartman je napisao/la:Moguce, ali veleizdaja protiv Nigerije se ne zaboravlja. A slag na **** je bio onaj osmijeh:mozak je napisao/la:Džeko je najbolji igrač BiH svih vremena..rezultati kakve on ima iza sebe teško će iko dostići!
Sjaj dijamantu idalje
U ocima mnogih je pao. I to dobro.
+1mujdza je napisao/la:Kako smo mi cudan i nezahvalan narod pa to se nemoze rijecima iskazati... Toliko nas je ovaj covijek ucinio sretnim i ponosnim i sada pljujemo po njemu... Ne cudimo se sto nam nista ne ide od ruke... Mi smo pogan od naroda i nikada necemo imati srece dok se sami ne pogledamo kakvi smo... Dzeko uz tebe je armija pravih navijaca ...
Ovo je vrlo lose poredjenje. Kamerun je bila najlosija reprezentacija na SP. Svadjali su se, tukli se medjusobno na utakmicama, a u odbrani ostavljali rupetine.ZgemboAdislic je napisao/la: Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.
Ljenčuge većinom vise ovdje na forumu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.
tačno ja gledam njega i Adnana Catica na dzenazi u Srebrenici drago mi zbog Catica sto je doso,a Dzeku sam nekako letimicno pogledo znaci ima taj neki osjecaj gorcine i to je to..ne mogu ja preci preko preseravanja,a teren je mjeriloNeutral je napisao/la:Svaka čast njemu, ali treba odvojiti klub i reprezentaciju. Muller je izjavio da igra za cijelu naciju i da će ginuti, i upravo je to i uradio, dok se naša holivudska zvijezda šetala terenom kao da je prijateljska utakmica u pitanju.
Razočaranje u njega neće nikad proći.
Ne mozete nikako poredit tu utakmicu Mexica sa onom nasom protiv Nigerije.Mi smo igrali odlicno do te famozne 30 minute ili tacnije 29,kad smo primili gol.Prije tog ponistenog gola imali smo nekoliko prilika,onda poslije ponistenog gola i dalje smo odlicno igrali stvorili nekoliko prilika,i onda je dosao taj primljeni gol gdje smo isto tako osteceni i naravno igraci su pukli po zivcima,pali u psiholoskom dijelu gdje se nismo uspijeli vratit.A taj Mexico da je nakon dva ponistena gola primio jedan,na sudijskuu gresku nema sanse da se vrate.Ako ste ikad igrali fudbal,neku utakmicu gdje vas sudija osteti na neki nacin pa primis gol i tu vise nema igre,to je samo nervoza i tesko se je vratit.Pa zbog toga ja nisam i ne zelim da puno pametujem o tom porazu,jer smo mi puno kvalitetniji od Nigerije,a i da nam je priznat onaj gol mi bi Nigerijce isprasili sa najmanje 3 razlike.Ali ovdje nije problem u tom rezultatu,ovdje bez obzira sta se desilo uvijek se krive Spahic i Dzeko bez obzira na koji nacin izgubili,ali ko imalo prati ovaj forum zna da se posebno Dzeko uvijek napadao,nema sta se nije pisalo o njemu,i nakon poraza Citija,itd.Sve mogu razumjet da se kazu neke kritike,svi mi kritikujemo nekog igraca nakon neke utakmice,ali to nisu kritike to je pljuvanje po igracima (citaj Dzeko) svakakvih nadimaka koji se ne izgovaraju najlosijem igracu na svijetu,a kamol nasem najboljem igracu,najboljem strijelcu svih vremena,covjeku koji nam je donio toliko radosti,i posebno velikom covjeku i humanisti koji je ovoj nasoj zemlji pomogao na razne nacine,i koju u najboljem mogucem svjetlu predstavlja u svijetu.Ali cak mnogi neznaju sta znace kritike,pa im nije ni zamjerit.ZgemboAdislic je napisao/la: Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.
Onaj klasicki internetski forumski "pa bolji je Dzeko od tebe fudbaler, ko si to ti da ga kritikujes?" E-argument. Bravo! Ko da je u tome poenta. Niko na ovom forumu nije uspio ni 1% od onoga sto su Nicklas Bendtner i Konstantinos Mitroglou uspjeli, pa sta sad? Ne smije se prigovarat kad lose igraju, jel?mozak je napisao/la:Ljenčuge većinom vise ovdje na forumu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.
Momak je toliko dobra donio ovoj zemlji, toliko sreće i rahatluka ovom napaćenom narodu, da mu se i netreba ništa prigovarat. Više je promovisao ovu zemlju od svih njenih građana skupa.
Ljenčuga je onaj što je na klupi sjedio..imao je više od stotinu dana da pripremi utakmicu, da tačno zna kojih 11 će istrčati..ali jok..on izvede početni sastav sa kojim nije igrao ni jednu pripremnu utakmicu!
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 6 gostiju.