Dovedeš jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu u Milano a da niko ne zna.Tačnije mediji saznaju da je stigao, a momak uveliko obavlja ljekarski već. Samo Bog zna šta su još pripremili ovih dana, pa možda već i danas. Mirabelli i Fassone.Raonffa je napisao/la:Čovjek više ne zna koga da očekuje u Milanellu na ljekarskim, ima pet igrača koji se aktivno povezuju sa Milanom trenutno![]()
Conti, Biglia, Forsberg, Costa, James, glava puca od ovoliko igrača
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Gianluigi Donnarumma za #GQItalia:gambler1899 je napisao/la:Nisam.vidio nigdje zvanicno da je produžio ugovor?
"Trazim kucu u centru Milana. Veoma sam vezan za moj Milan. Srecan sam sto su sve strane u ovom poslu oduvek znale koja je zapravo moja zelja."
Mislim da ce se to vrlo brzo desit.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ubiše ljudi fakatRomagnoli13 je napisao/la:Dovedeš jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu u Milano a da niko ne zna.Tačnije mediji saznaju da je stigao, a momak uveliko obavlja ljekarski već. Samo Bog zna šta su još pripremili ovih dana, pa možda već i danas. Mirabelli i Fassone.Raonffa je napisao/la:Čovjek više ne zna koga da očekuje u Milanellu na ljekarskim, ima pet igrača koji se aktivno povezuju sa Milanom trenutno![]()
Conti, Biglia, Forsberg, Costa, James, glava puca od ovoliko igrača![]()
Kad službeno počinju pripreme i zna li se raspored prijateljskih utakmica?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dodaj Forsberga na listu imam osjecaj da ce biti i pored njegovog imenamuha milanez je napisao/la:Ovo sam napisao prije nekoliko dana , spominje se još nekoliko imena ali da vidimo ko će od ovih sve doćigambler1899 je napisao/la:gambler1899 je napisao/la:Montela![]()
Musachio![]()
Kessie![]()
Rodriguez![]()
Conti
Donaruma
Biglia
Keita
Costa
Silva![]()
James
da vidimo ko ce od navedenih sve potpisati[/quote
Donaruma
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pripreme počinju vjerovatno 5.7 a već prvi službeni meč je 28.7, tako da Montella ima samo tri sedmice ekipa uhvati kakvu takvu formu.I da, Silva odlazi na KK-a, tako da njega u Milanu nema do 20-22.7 vjerovatno.Raonffa je napisao/la:Ubiše ljudi fakatRomagnoli13 je napisao/la:Dovedeš jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu u Milano a da niko ne zna.Tačnije mediji saznaju da je stigao, a momak uveliko obavlja ljekarski već. Samo Bog zna šta su još pripremili ovih dana, pa možda već i danas. Mirabelli i Fassone.Raonffa je napisao/la:Čovjek više ne zna koga da očekuje u Milanellu na ljekarskim, ima pet igrača koji se aktivno povezuju sa Milanom trenutno![]()
Conti, Biglia, Forsberg, Costa, James, glava puca od ovoliko igrača![]()
![]()
Kad službeno počinju pripreme i zna li se raspored prijateljskih utakmica?
Edit: Musacchio has chosen number 17, while Andre Silva has chosen 9. Both Zapata and Lapadula are on the market. [Sky] Znači DESETKA čeka vlasnika.Spavaš li mirno Rodriguez James-e?
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 12 jun 2017, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Silva je izabrao broj 9, Musaka 17. Zapata I Lapadula su na transfer listi, sto znaci da je 10ka ostavljena Jamesu, mozda I Forsbergu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zapata, Vangioni, Sosa, Bertalocci, Kuco, Poli za ove panjeve Milan može uzeti barem 20-25M, tu su još Bacca, De Sciglio i Niang, oni su već igrači za koje se može uzeti i 45-50M.
Znači prve tekme tek krajem jula, ma eto opet će imati dovoljno vremena da se koliko toliko uigraju pred početak nove sezone u ligi, imaju te prijateljske, imaju kvalifikacije za LE, biće to dobroRomagnoli13 je napisao/la: Pripreme počinju vjerovatno 5.7 a već prvi službeni meč je 28.7, tako da Montella ima samo tri sedmice ekipa uhvati kakvu takvu formu.I da, Silva odlazi na KK-a, tako da njega u Milanu nema do 20-22.7 vjerovatno.
Edit: Musacchio has chosen number 17, while Andre Silva has chosen 9. Both Zapata and Lapadula are on the market. [Sky] Znači DESETKA čeka vlasnika.Spavaš li mirno Rodriguez James-e?
Možda Honda ostaje, pa je zato desetka zauzeta
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Honda je već otišao, njegovo je u Milanu gotovo. Pa neke dvije prijateljske utakmice će odigrati prije tog pretkola, a ta dva meča će uostalom poslužiti i kao dio priprema za novu sezonu.Raonffa je napisao/la:Znači prve tekme tek krajem jula, ma eto opet će imati dovoljno vremena da se koliko toliko uigraju pred početak nove sezone u ligi, imaju te prijateljske, imaju kvalifikacije za LE, biće to dobroRomagnoli13 je napisao/la: Pripreme počinju vjerovatno 5.7 a već prvi službeni meč je 28.7, tako da Montella ima samo tri sedmice ekipa uhvati kakvu takvu formu.I da, Silva odlazi na KK-a, tako da njega u Milanu nema do 20-22.7 vjerovatno.
Edit: Musacchio has chosen number 17, while Andre Silva has chosen 9. Both Zapata and Lapadula are on the market. [Sky] Znači DESETKA čeka vlasnika.Spavaš li mirno Rodriguez James-e?![]()
desetka je ostavljena za desetku, a zna se ko nju nosi 
za krilo jedanaestica.
dobro da je ovaj uzeo devetku, znači bit će prvi napadač i vjerovatno se neće niko više dovoditi na tu poziciju (bacca ostaje).
lapadula na tržištu, on će se vjerovatno iskoristiti za contija.
za krilo jedanaestica.
dobro da je ovaj uzeo devetku, znači bit će prvi napadač i vjerovatno se neće niko više dovoditi na tu poziciju (bacca ostaje).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Doći će još jedan napadač a Bacca će otići. U to sam uvjeren.Hajde sa po Contija, Bigliu i Forsberga te Jamesa i da fešta počne onako kako dolikuje.rope11 je napisao/la:desetka je ostavljena za desetku, a zna se ko nju nosi
za krilo jedanaestica.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Koliko sam shvatio Atalanta hoce Paletu. 20 miliona i Paleta za Contija i svi zadovoljni da se to sto prije zavrsi 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jel' službeno otišao? Ko je od igrača službeno otišao iz Milana?Romagnoli13 je napisao/la:Honda je već otišao, njegovo je u Milanu gotovo. Pa neke dvije prijateljske utakmice će odigrati prije tog pretkola, a ta dva meča će uostalom poslužiti i kao dio priprema za novu sezonu.Raonffa je napisao/la:Znači prve tekme tek krajem jula, ma eto opet će imati dovoljno vremena da se koliko toliko uigraju pred početak nove sezone u ligi, imaju te prijateljske, imaju kvalifikacije za LE, biće to dobroRomagnoli13 je napisao/la: Pripreme počinju vjerovatno 5.7 a već prvi službeni meč je 28.7, tako da Montella ima samo tri sedmice ekipa uhvati kakvu takvu formu.I da, Silva odlazi na KK-a, tako da njega u Milanu nema do 20-22.7 vjerovatno.
Edit: Musacchio has chosen number 17, while Andre Silva has chosen 9. Both Zapata and Lapadula are on the market. [Sky] Znači DESETKA čeka vlasnika.Spavaš li mirno Rodriguez James-e?![]()
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja nisam naviknuo na toliko dobrih vijesti sta je ovo
Znaci pijem kafu (halalite postaci) i sto dalmatinci kazu gustam, ovako ja citam novosti:

Znaci pijem kafu (halalite postaci) i sto dalmatinci kazu gustam, ovako ja citam novosti:

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ma nije niko zvanično otišao, proći će čitav merkato dok nađeš idiote koji će pokupiti ovaj hamelj 
ali njih najmanje 5 ide sigurno, pa par njih poput marija imaju neodređeni status, pa će se par njih poput lapadule iskoristiti za dovođenje drugih igrača, uglavnom bit će dobra čistka ovo ljeto.
ali njih najmanje 5 ide sigurno, pa par njih poput marija imaju neodređeni status, pa će se par njih poput lapadule iskoristiti za dovođenje drugih igrača, uglavnom bit će dobra čistka ovo ljeto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar, dobar_forzamilan_ je napisao/la:Ja nisam naviknuo na toliko dobrih vijesti sta je ovo![]()
@rope
Nemoj ti meni, nije niko al' otiće će. Dok je desetka na dresu japanskog ubice, molim da se to poštuje dok on ne ode i dok ne dođe eventualna zamjena za njega
- _forzamilan_
- Kontakt:
OFFICIAL: Milan sign André Silva from Porto. The player signed a five-year contract #WelcomeSilva

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajmo sad po Contija i Forsberga.
- muha milanez
- Kontakt:
Vec cetvrto pojacanje, ali niko se nije nadao da ce se ovako olako sve zavrsit sa Andre Silvom. Sretno momcino u najdrazem dresu.
Svaka cast Mirabelli i Fassone po hiljaditi put

Svaka cast Mirabelli i Fassone po hiljaditi put
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.