Odakle tebe mulj izbaci takvogferreira je napisao/la:Pitarluk je teska i neizljeciva bolest. Pokazatelj je deformisanost lica i umna zaostalost, a veliki problem je nepostojanje prikladnog cjepiva i medicinskog tretmana. To objasnjava ove pojedine prethodne upise, treba imati razumijevanja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Može li nam neko pojasniti za ove kutije u koje treba da se ubaci humanitarna pomoć sutra na Tušnju ??? O čemu je riječ, malo iznenađujuće mi djeluje i na koji način možemo pomoći mi koji nismo blizu a rado bi pogurali velikana iz TZ.
Jesi li se pronasao imalo ? Imao sam ovog 'sarajevskog srbina' na umu sto skida stolice, ako si u toj kategoriji **** ga, nema ti pomociFrancescoTotti je napisao/la:Odakle tebe mulj izbaci takvogferreira je napisao/la:Pitarluk je teska i neizljeciva bolest. Pokazatelj je deformisanost lica i umna zaostalost, a veliki problem je nepostojanje prikladnog cjepiva i medicinskog tretmana. To objasnjava ove pojedine prethodne upise, treba imati razumijevanja.
19091921
Sto nisu jos vitezu javili da je utakmica od vitalnog nacionalnog interesa 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Javite mi se u inbox, pojasnit cu detalje djelovanja nase udrugenarodniheroj je napisao/la:Može li nam neko pojasniti za ove kutije u koje treba da se ubaci humanitarna pomoć sutra na Tušnju ??? O čemu je riječ, malo iznenađujuće mi djeluje i na koji način možemo pomoći mi koji nismo blizu a rado bi pogurali velikana iz TZ.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj ti moralisati djece ti, zar ti nisi izjavio da su sarajevska raja dobra samo za potpale bili 92. godine?Sariel je napisao/la:al ovo ko dobar dan, vrijedjanje na nacionalnoj,etnickoj,regionalnoj osnovi sad digli na novi levl, spominju se i mezarja...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E čuj im priče, ko da ne znamo da se Vitez svake sezone naguzi sarajevskim "velikanima" 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fakat nije normalno šta fulaju. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vitez da smije uvalio bi im barem tricu do sadwobly92 je napisao/la:Fakat nije normalno šta fulaju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma X je odlican, hajdeirfo je napisao/la:Vitez da smije uvalio bi im barem tricu do sadwobly92 je napisao/la:Fakat nije normalno šta fulaju.
Ma de biži
I ovaj dobio poziv za repku? Ne pomjeri se lik 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Urek'o 
- Evolution87
- Kontakt:
pa morali su dati go, ocekivano
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Totalno neocekivano! Vitez fuli sanse koje se na terminu zabijaju.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Dal ce danas mađarska laka konjica protutnjati vitezom u galopu zbog viših nacionalnih interesa... Dal ce covke morati okretati telefone za skidanje gaca... borba protiv majorizacije vol.463772773....i onda se čude kad im na proslavu titule sa sve besplatnim pivama i kobasicama dođe 800 ljudi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Samo su sarajevski timovi pošteni, ostali svi štele i štimaju
Ne smije niko pobjediti 
Da nije zrinje jedna tuzlanska obitelj bi glodjala daske od kreveta za sutrasnji rucak. Hvala zrinjastaragarda je napisao/la:staragarda je napisao/la:Dal ce danas mađarska laka konjica protutnjati vitezom u galopu zbog viših nacionalnih interesa... Dal ce covke morati okretati telefone za skidanje gaca... borba protiv majorizacije vol.463772773....i onda se čude kad im na proslavu titule sa sve besplatnim pivama i kobasicama dođe 800 ljudi![]()
.... Odo u kladaru podići kuću sto sam dobio na ovoj tekmi
... Neće covke morat trošit kredit sa eroneta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ti bulaznis o tome kako mi nismo posteni jbtConvicts1988 je napisao/la:Samo su sarajevski timovi pošteni, ostali svi štele i štimajuNe smije niko pobjediti
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Glođes i ti meni k u r a c pa se ne hvalim... Hvala zrinja... Sad kante u ruke i gasRigoletto je napisao/la:Da nije zrinje jedna tuzlanska obitelj bi glodjala daske od kreveta za sutrasnji rucak. Hvala zrinjastaragarda je napisao/la:staragarda je napisao/la:Dal ce danas mađarska laka konjica protutnjati vitezom u galopu zbog viših nacionalnih interesa... Dal ce covke morati okretati telefone za skidanje gaca... borba protiv majorizacije vol.463772773....i onda se čude kad im na proslavu titule sa sve besplatnim pivama i kobasicama dođe 800 ljudi![]()
.... Odo u kladaru podići kuću sto sam dobio na ovoj tekmi
... Neće covke morat trošit kredit sa eroneta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.