Burek pita zeljanica

Fakat nije postio tokom ramazana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Virtu4l je napisao/la:Imate mahanje iz Doline Ćupova...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/edin-dze ... car/135918" onclick="window.open(this.href);return false;Ajax je napisao/la:![]()
Jesi ti ovo sliko ??
Modrić vrijedi kao duplo više od Dzeke, a ovaj drugi ima skoro duplo veću platu!Centre forward je napisao/la:Amortizacija.autogol je napisao/la:Sto li mu pada cijena
Fakat vece tracibabe od tebe nema na ovom forumu.Pauk je napisao/la:Definitivno je dobio par kila ili 7
Burek pita zeljanicata zdrava bosanska hrana
![]()
Fakat nije postio tokom ramazana
Ne slazem se sa ovim jer je Spahic u odbrani nekoliko puta kiksiro tako da su Nigerijci imali izgledne sanse i u tih pola sata kada kazes da smo bili dobri..Bihac96 je napisao/la:Ne mozete nikako poredit tu utakmicu Mexica sa onom nasom protiv Nigerije.Mi smo igrali odlicno do te famozne 30 minute ili tacnije 29,kad smo primili gol.ZgemboAdislic je napisao/la: Ne vjerujem da ga iko smatra "izdajnikom", vec ljencugom koja je setala terenom i koja je imala dvije trecine utakmice da zabije jos jedan gol poslje ponistenog gola iz nekoliko dobrih sansi. Meksiku su ponistili ne jedan nego dva cista gola u jednoj utakmici pa ljudi opet izborise tri boda u manje vremena.
Gay psihopata...to cu dodati na CVCartman je napisao/la:Ovaj Pauk je ili gay ili psihopata. Moguce i jedno i druge.
Pa normalno da je bio bolji vidis mu pubertetskih cviiba, da se razumijemo i forma mu je bila bolja znao je ginuti na terenu dok sada setka po terenu. Neka svako misli sto hoce ali Dzeku od kad je safatala srpska polovnjaca njemu karijera ide silaznom putanjom bez obzira na blistave trenutke.Pauk je napisao/la:Ovaj Dzeko je bio bolji 100 u svakom smislu...mozda nije bio za manekene kao ovaj ''novi'' Dzeko
ali sve drugo je bilo![]()
Jesi i ti jedan od tih? Jesi, al' u qrcu.Pauk je napisao/la:Lik stvarno nema pojma u kojim je on velikim problemima...nigao je nos i poceo da pljuje jedine ljude koji da istinski vole i zele da mu pomognu iz ljubavi prema njemu
totalno si u pravu što se tiče toga. svaki fudbaler ili poznatija ličnost je sama odgovorna za svoj status, jer oni biraju šta iznose u javnost a šta ne. naravno da neki tabloid neće pisati priče i tračeve o nekome ko se skriva od medija i javnog svijeta, to su neke opštepoznate stvari.Batko je napisao/la:Meni se vise svidja stil Miralema Pjanica. Covjek ne zeli da prica o privatnom zivotu, krije ga, recimo rodjenje sina je krio vise od pola godine a da ne pricamo o djevcojci i trudnoci....Frajer igra lopte i to je to...
Dzeko je totalno suprotan tip, klasicni celebrity. Uziva u tome da se o njemu pise, postavlja sve moguce slike sa putovanja, provoda, lezanja i poljubaca sa Amrom itd. Dzeko iako je u manjem ratu sa bh medijima uziva u tome da se o njemu pise i svakodnevno pokazauje i dokazuje sta radi...
Dakle, Dzeko je sam kriv za sve negativne price oko njegovog privatnog zivota, jer ga sam izlaze javnosti i onda se mora nositi sa mogucim kritikama...
Daj ba odyebite vise sa tim.Cepi1981 je napisao/la:Pa normalno da je bio bolji vidis mu pubertetskih cviiba, da se razumijemo i forma mu je bila bolja znao je ginuti na terenu dok sada setka po terenu. Neka svako misli sto hoce ali Dzeku od kad je safatala srpska polovnjaca njemu karijera ide silaznom putanjom bez obzira na blistave trenutke.Pauk je napisao/la:Ovaj Dzeko je bio bolji 100 u svakom smislu...mozda nije bio za manekene kao ovaj ''novi'' Dzeko
ali sve drugo je bilo :thumbup:
Spomenuo je i kako mu je sadašnji trener Schalkea često govorio „radi samo ono što možeš“.
„U početku, vraćao sam se često do centra i želio da tu i tamo dobijem loptu. Onda mi je Magath rekao, 'Edine, šta tu radiš? Moraš davati golove. Hoću da te vidim u kaznenom prostoru'“, rekao je Džeko, prenosi 24sata.info.
Objasnio je i kako bi zajednički gledali snimke utakmice, te bi Felix Magath često govorio: „Gledaj, Edine, stojiš tu, lopta je od tebe 16 metara, i imaš šansu da uzmeš loptu. A šta ti radiš? Stojiš“.