FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 05 apr 2015, 03:06

steta,fino smo igrali danas,nesmotrenost nas je kostala boda,ili bodova,da su napadaci bili malo prisebniji,ali sve u svemu dobro je,neigramo klasican bunker,cak smo stisli lidera,drzali pritisak,i to na strani,ekipa se sve vise oslobadja,sto bi reko narod,igraju lopte.
klepiti slaviju po usima,ako radnik ne klepi selju to je to sto se tice opstanka,jer obje ekipe,i mladost i radnik,dolaze nama,plus igramo dvije zaredom kuci..
ali pravo mi je sugava utakmica zeljo-radnik,95 posto i da radnik pobjedi,nama nece uticati na opstanak,ali nekako mi mirise na sranje :urnebes:
mogla bi zvijezda otici u **** krasni :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 apr 2015, 11:50

solinas je napisao/la:steta,fino smo igrali danas,nesmotrenost nas je kostala boda,ili bodova,da su napadaci bili malo prisebniji,ali sve u svemu dobro je,neigramo klasican bunker,cak smo stisli lidera,drzali pritisak,i to na strani,ekipa se sve vise oslobadja,sto bi reko narod,igraju lopte.
klepiti slaviju po usima,ako radnik ne klepi selju to je to sto se tice opstanka,jer obje ekipe,i mladost i radnik,dolaze nama,plus igramo dvije zaredom kuci..
ali pravo mi je sugava utakmica zeljo-radnik,95 posto i da radnik pobjedi,nama nece uticati na opstanak,ali nekako mi mirise na sranje :urnebes:
mogla bi zvijezda otici u **** krasni :)
Biće teško proljeće.Zvijezda je uz Mladost najbliža ponoru. Ali ne treba zaboraviti da je novi Federalni Premijer Novalić njihov Predsjednik.Nurdin Peštalić , član IO N/S BiH Podpredsjednik Zvijezde.Momčilo Mičić Gradonačelnik Bijeljine otvoreno i sa velikim parama stao je uz Radnik. Slavija ima člana IO N/F S BiH (Kulina Dragan) a mezimče je onog prokletog Osima.
Sloboda ,nažalost, mora da 1000 puta objašnjava faraonu šta je ona Tuzli.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 apr 2015, 12:15

Sjećanje na najtužniji dan u istoriji Slobode
U posljednjem kolu Premijer lige BiH Sloboda je poražena u Istočnom Sarajevu i porazom od 2:0 ispala iz Premijer lige BiH. Očekivali smo svaki drugi scenarij osim ovog. Svih 90. minuta uz TV ekrane bodrili smo naše momke u borbi za opstanak i osluškivali rezultate sa drugih terena. Bio nam je dovoljan i minimalan poraz, ali nismo uspjeli. Povrede Alena Mešanovića i najbojeg igrača Slobode Almira Bekića u ranom dijelu utakmice su neočekivano promjenili tok igre u kojoj su crveno-crni bili apsolutno nemoćni u napadu. Da je u pitanju neko drugo kolo Premijer lige, teško bi se moglo desiti da slabi Leotar pobjedi Željezničara ili da nemoćni GOŠK porazi Rođene, ali kod nas, sve je moguće. Odlučivali smo sami o svojoj sudini, nismo uspjeli, neka je na čast svima onima koji su kumovali ovome porazu, porazu koji je postaje rana svih Tuzlaka, rana koja nikada neće zasrasti i porazu koji se zove niži rang takmičenja! Svaka čast svim momcima koji su u stanovima i kafićima pratili ovu utakmicu i gajili optimizam da ćemo iz ove borbe izaći kao pobjednici, zbog vas i vaše ljubavi ispadanje je rana koja nikada neće zarasti ali koju ćemo morati preboliti i iz svega izaći bolji i jači nego ikada prije. Ispadali su Juventus, Lazio, River Plate, Leeds i mnogi drugi evropski i svjetski velikani i nikada nas ispadanje neće boljeti kao nepravda, nepravda koja je od jake Slobode napravila nemoćno siroće. Slobodu ne čini samo ime, nego sve ono u njoj i oko nje. Slogan na Tušnju mora da bude „jedan grad, jedna ljubav, jedan klub” a ne kako je to bilo u prethodnim i u većem dijelu ove sezone: „Jedan klub, dva računa, tri politike i milion stranaca.” Stoga, Neka je na čast svima vama kojima je Sloboda već godinama sredstvo za ostvarivanje cilja i ličnog interesa, zbog kojih se naš klub već deset godina bori sa teškom bolešću karcinoma. Karcionoma koji je zahvatio sve dijelove njenog nekada jakog i snažnog a danas krhkog i slabog tijela. Karcionoma koji ima samo jedno ime, a zove se: Politika!

| Preuzeto sa: http://****/katastrofa-oekivali ... to-desilo/" onclick="window.open(this.href);return false;

23. maj 2012.
Ja volim FK Tuzla City

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 apr 2015, 13:19

Svima koji slave sretan Uskrs.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 apr 2015, 13:43

SRETAN USKRS SVIM BOSANSKIM KATOLICIMA.
Ja volim FK Tuzla City

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 05 apr 2015, 18:31

Sretan Uskrs!!!

Perverzija :D :D :D Svaka cast GIGANTU a vala i @NKMramor-u :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2015, 18:44

uzet u srijedu ove pticurine makar sa 1 0 i cekat rasplet u gradaccu i bijeljini...uz povoljan scenario mislim da bi vec u botasu mogli osigurat opstanak i definitvno :salut: :salut:...prednost od 8,9 bodova nema sanse da ispustimo sa ovom ekipom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 05 apr 2015, 19:12

Danas godisnjica od utakmice sa Jedinstvom.
Atmosfera :tokralju: :tokralju: :tokralju:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 apr 2015, 19:12

Sloboda1919 je napisao/la: Perverzija :D :D :D Svaka cast GIGANTU a vala i @NKMramor-u :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Ajjj gledaj busa :o :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2015, 19:27

NKMramor je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la: Perverzija :D :D :D Svaka cast GIGANTU a vala i @NKMramor-u :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Sta se ti ibretis...pa ovo je tvoje maslo :urnebes: :urnebes:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 apr 2015, 19:31

staragarda je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:

slika
Sta se ti ibretis...pa ovo je tvoje maslo :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 apr 2015, 19:45

Sloboda1919 je napisao/la:Sretan Uskrs!!!

Perverzija :D :D :D Svaka cast GIGANTU a vala i @NKMramor-u :clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Aufffff jebote, kako je ovo moćno. Nego čije god da je maslo, nek mi neko kaže hoće li se još šta dodat, ili će ostati samo na ovome. Šta se čeka!! Da se osuši boja :urnebes: ili šta !!!! Nije ovo još gotovo!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 apr 2015, 20:19

Joj ljudi ja sam maksimalno protiv saranja busa....meni je to sabanluk na kvadrat...ovako je ba top....crveno- crni bus sa zatamnjenim staklima i ogromnim grbom....znaci,VRH....manite se parola....niko to ne fura ba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2015, 20:27

I ja sam protiv saranja busa i pisanja parola..ovako kako izgleda meni je odlican,tako da ne treba nista mijenjati ! :cool:

Sretan USKRS svima koji slave !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 apr 2015, 20:33

Malo ba !! Ne puno . .. baš gledam buseve velikih klubova i nije da manjkaju slova. Postoji, ali sa stilom . . .

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 apr 2015, 20:45

I ja sam očekivao natpis kluba, no iovako je prelijep pogotovo pod noćnim svjetlima :clap:

Nego prazan prostor se čuva za sponzore, čim grad potpiše projekat aBd tražiće se kvadrat više za marketing :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 apr 2015, 20:48

Tuzlak04 je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la:Sretan Uskrs!!!

slika
Aufffff jebote, kako je ovo moćno. Nego čije god da je maslo, nek mi neko kaže hoće li se još šta dodat, ili će ostati samo na ovome. Šta se čeka!! Da se osuši boja :urnebes: ili šta !!!! Nije ovo još gotovo!!!
E jesam ga usliko :njanjanja:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 apr 2015, 21:04

treba mu dodat' još naš slogan kao na slici, ili FK Sloboda Tuzla, lično mrzim kad su stvari nedovršene (ovo je prazno, pusto), a ovo izgleda tako .. i ako bi mi neko uputio retardiranu repliku, neka preskoči

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 apr 2015, 21:08

staragarda je napisao/la: Sta se ti ibretis...pa ovo je tvoje maslo :urnebes: :urnebes:
Jest' moje maslo, al' nisam očekivao da će ovako moćno izgledati... Čini mi se da ovo još nije gotovo... :D :D

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 05 apr 2015, 21:28

Vidio sam ga danas kod Omege na semaforima i postoji natpis na zadnjoj sofersajbi fk sloboda tuzla, znaci sajba je sva slika navijaca, a u donjem dijelu je natpis. Super izgleda.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []