Razvaljujem ovu kladionicu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
ma ja, zato vi hodže imate najviše love (poslije političara)Henderson je napisao/la:Carlo ja odmah računam premije, kod hodža nema ništa ostaviti za kasnije.![]()
Razvaljujem ovu kladionicu.
I ja bih uradio istu stvar, i na FM-u bi ih nadero s tom postavom 100%Henderson je napisao/la:Što nisi išao u mekteb?
Samo da oni nama otkupe Sahina i da nam dovedu Ljorentea u januaru i biće to dobro. Treba nam i lijevi bek.![]()
-------------Jones--------------
-Glen-Skrtel-Agger-Downing-
---Shelvey---Allen---Sahin----
---Borini--Suarez--Assaidi---
Ovako bih ja krenuo ili možda Gerard umjesto Shelveya, jer Gerard obično dobro odigra protiv Uniteda.
Svakako da bi ti izbacio Gerrarda i Reinu iz postave, samo što to BR sigurno neće uraditi.Što se Enrique-a tiče, slažem se.Henderson je napisao/la: -------------Jones--------------
-Glen-Skrtel-Agger-Downing-
---Shelvey---Allen---Sahin----
---Borini--Suarez--Assaidi---
Ovako bih ja krenuo ili možda Gerard umjesto Shelveya, jer Gerard obično dobro odigra protiv Uniteda.
Je li to Reina pa Gerard pa Skrtel ( bas ovim redoslijedom ) nisu nasa 3 najlosija igraca ove sezone?Svakako da bi ti izbacio Gerrarda i Reinu iz postave, samo što to BR sigurno neće uraditi.Što se Enrique-a tiče, slažem se.
Ma totalno su van formeHenderson je napisao/la:Je li to Reina pa Gerard pa Skrtel ( bas ovim redoslijedom ) nisu nasa 3 najlosija igraca ove sezone?Svakako da bi ti izbacio Gerrarda i Reinu iz postave, samo što to BR sigurno neće uraditi.Što se Enrique-a tiče, slažem se.
90% da ćemo ovako početi utakmicu.BeyKopites je napisao/la: Svakako da bi ti izbacio Gerrarda i Reinu iz postave, samo što to BR sigurno neće uraditi.Što se Enrique-a tiče, slažem se.
Ja bih ovako krenuo:
-------------Reina--------------
-Kelly-Skrtel-Agger-Johnson--
---Shelvey---Allen---Gerrard--
---Suarez--Borini--Sterling---
nisu ako ces iskreno. jedino ako ti imas prevelika ocekivanja kada su ti igraci u pitanju al onda je tu rijec o tome da je neko podbacio... mi bukvalno imamo u ekipi par igraca koji skoro ne znaju ni hodati i ne razumiju sta je fudbal u stvari prije svih enrique pa onda ostali...Henderson je napisao/la:Je li to Reina pa Gerard pa Skrtel ( bas ovim redoslijedom ) nisu nasa 3 najlosija igraca ove sezone?Svakako da bi ti izbacio Gerrarda i Reinu iz postave, samo što to BR sigurno neće uraditi.Što se Enrique-a tiče, slažem se.
Ova trojica su igrala sve utakmice dok Enriqe je propustio dosta utakmica. Reina je kriv za 4 gola, Gerard za 3 a Skrtel za 2. Pa dobro, Enriqe se vrti tu oko 4. mjesta.nisu ako ces iskreno. jedino ako ti imas prevelika ocekivanja kada su ti igraci u pitanju al onda je tu rijec o tome da je neko podbacio... mi bukvalno imamo u ekipi par igraca koji skoro ne znaju ni hodati i ne razumiju sta je fudbal u stvari prije svih enrique pa onda ostali...
Jel vas stid pricati to i misliti tebe npr @Carlo????Carlo je napisao/la:rasistički vrijeđatiDevilS je napisao/la:Sta ce im raditi?VolimLiverpool je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti šta će Sterling raditi Rafaelu/Evri u nedjelju.
nije bitno ko je koliko igrao bitno je brate da downing, enrique, joe cole ne znaju hodati i ne moze gerrard pa ni reina nikako biti gori od njih. ti nekim igracima gledas samo lose stvari a dobre ko da se i ne dese i ne moze se to tako racunati reina kriv za 4 steven za 3... pa ne igraju oni samo fudbal je timski sport. ja ne mogu da se sjetim za koja je 4 gola reina kriv za 2 sigurno jeste ili gerrard za 3 pa ispade u najmanju ruku ko da je gerrard golman.Henderson je napisao/la:Ova trojica su igrala sve utakmice dok Enriqe je propustio dosta utakmica. Reina je kriv za 4 gola, Gerard za 3 a Skrtel za 2. Pa dobro, Enriqe se vrti tu oko 4. mjesta.nisu ako ces iskreno. jedino ako ti imas prevelika ocekivanja kada su ti igraci u pitanju al onda je tu rijec o tome da je neko podbacio... mi bukvalno imamo u ekipi par igraca koji skoro ne znaju ni hodati i ne razumiju sta je fudbal u stvari prije svih enrique pa onda ostali...
Nego, Downing najbolji asistent Europa League.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.